-
Obleky jsou pekne i v SW. Ze se kolega podival na nejake videa ze zacatku hry,kde skutecne lide behaji v ''domacim'' obleceni,je uz jina vec.
-
Na jednu stranu tam běhají holčičky v minisukních, ale na druhou brnění jako takové mají dobře zvládnuté a dost jich vypadá celkem realisticky. Ty holčičky v sukýnkách sou mesmeři, ke kterým se tohle oblečení celkem hodí .... spiš ten obouručák co mají jako zbraň mě vadí.
-
Špatnej combat system jako featura?
-
Tak holčičky v sukýnkách, co se oháněj dvouručákem mi taky vaděj, ale co se dá dělat, když to lidi chtěj *9*
-
Mluvím jen za sebe, spolubydlící tu hru naopak rádi mají, a myslím, že je jak dělaná pro všechny, kdo rádi řeší hádanky, jen si myslím, že ty ostatní věci tento aspekt zbytečně sráží.
-
A ty novinky v GW2 zase nekomu nesednou. O cem se vlastne porad bavime? SW ma dost originalich prvku. Tobe se nelibi,jini jsou z nich nadseni. Me je zase ukradeny GW2. Tahle diskuze nemuze mit viteze.
-
Jo korejsky saticky jsou snad nejvetsi chyba GW2:)
-
Ano neni to hra pro me jako more jinych MMO, ale co tuhle hru hlavne odlisuje od konkurence jsou pouze investigativni ukoly, vsechno ostatni ma o dost horsi provedeni. Kdyz si nekdo zkusi GW2, tak mu bude spoustu novinek (a nektere treba zase ne) chybyt ve WOW, natoz pak ve hre jako je Secret World.
-
Me opravdu zajima jake jsou originalni fantasy MMORPG hry. Ale bohuzel ty jsi zitim nic nevyjmenoval. GW2 jeste nevysel a ta druha hra taky ne. A nezlob se na me,ale prijde mi divne ze ti vadi ''borci v teplakovkach a teniskach sekajicich meci do zombiku'' ale uz tu vyzdvihujes GW2,kde behaji holcicky v teplakovych minisuknich sekajici do prasat,vlku a jinych ''originalich'' monster.
I kdyz vlastne kazdemu se libi neco jinewho,ze? -
Tak zrovna GW2 mají vlastní rasy a s nima spojený zajímavý lokace a dost originálních monster. Na orka ani goblina sem tam ještě nenarazil. Slušně ještě vypadá Wildstar ale to už je scifárna.
-
Pak se omlouvam. V mem podani je SW=Secret World a SWTOR je Star Wars *2*
-
Spatny skill system,questy naprosta katastrofa,spatny bojovy system. Vyjmenoval si temer vsechny hlavni ''featury'',kvuli kterym je originalni a kvuli kterym se lidem libi-ocividne to neni hra pro tebe. Proc to resit?
-
SW zkratka poslednich 40 let znamena star wars, tak by jste mohli prestat pouzivat stejnou zkratka u Secret Worldu:) a ano, mluvil jsem o SW TOR, Secret World nemel zadny zavazny problem.
-
Povidej,jmenuj. Rad se inspiruji. A bavime se doufam pprad o MMORPG hrach,ne o MMO(coz muzou byt treba i auticka)
-
Skill system hodnotim jako vylozene spatny (pro me), q jsou naprosta katastofa mimo tech par investigativnich, klasicky vyvrazdovani potor, ktere tu neni ani zabavne v zhledem k nepovedenemu bojovemu systemu. Celou dobu jsme jen behal z jedne strany mapy na druhou, pak jsme dostal q na zabiti dalsich 10 zombii, kterych uz jsme zabil stovky a takhle dokola. Proste me ta hra necim nechytla a musel jsme se přemáhat, abych u ni stravil aspoň par dni. Ale to je fine, proste jsme investoval do funcomu 1400 a treba dalsi hra co udelaji mi bude sedet vic.
-
Opravdu? Ja se pamatuji na nekonecne narky a stupidni temata na forech ve stylu-proc je to takhle,ve WoW to bylo lepsi ...a porad dokola. Forum bylo doslova a dopismene zas.ano stejnymi topicy. Zato u SW neco takoveho nenajdes. Ne sand ze by nebyla i kritika,ale neco podobneho jako u SWTOR ani nahodou.
-
Jj, těch je taky dost, ale to neznamená že jsou tak stereotypní všechny fantasy MMO.
-
? bavime se o stejne hre? Hraji ji od early acces a o nicem z toho nevim. Krome predem ohlasenych patchu nebyly zadne vypadky. No vlastne si vzpomina na jeden restart serveru,ktery ale zabral asi 3 minuty. Zato SWTOR mel puldeni odstavky pomalu coi druhy den.. *9*
-
Ono nejde ani o počet jako spíš co ty skilly dělaj. V GW2 máš v jeden moment taky asi jen 10 skillů, ale každej z nich je dost výraznej a zajímavej. A v případě secret world je hlavně problém s tou prezentací. Zásahy nejsou skoro cítit, je tam málo animací, poměrně ošklivý efekty a GUI a celkově mi přijdou dost zastaralý.
-
Na SW taky byly pozitivní ohlasy hráč:)