-
Jenom trosku priblizim to odstraneni levelu. Pokud chces mermomoci nejakou preddefinovanou postavu, kazda frakce jich ma na vyber docela dost (33 celkem cili 11 pro kazdou z nich). Kliknes si na balicek, zobrazi se ti schopnosti ktere na to budes potrebovat a jedes podle nich. Nevyhoda je, ze tyto baliky kombinuji vlastnosti pouze ze 2 stromu dovendosti, zatimco ve svem baliku jsi sice na aktivni skilly tez omezeny na 2 zbrane, ale pasivni muzes pouzivat libovolne. Takze muj blade / elemental ma treba 1 pasiv z fists, druhy z blood magic a treti z shotgun. Navic pokud zacnu nejak moc umirat, prohlednu si skilly a pridam nejaky survival. Dava to tvorbe postavy uplne jiny rozmer, navic pokud chces zkusit jiny herni styl tak nezalozis novou postavu, ale zacnes rozdelovat body jinak. A teoreticky muzes mit vsechny skilly ve hre, takze maximalni "level" v nedohlednu.
-
Prave ze tady ve vetsine pripadu nezavodite kdo to driv killne, ale pokud se sejde vice hracu a zabijeji stejne moby, vetsinou se killy pocitaji vsem i kdyz nejste v tymu. Vyjimky jsou kdy se musi pred nebo po killnuti moba neco udelat, treba analyzovat mrtvolu. Nebo mas chranit vesnici pred najezdem, prijdes tam a nekdo uz to dela, tak mu jenom pomuzes a taky se to splni obema. Docela se mi ten system libi.
-
Jo.. Funcom.. vzpomínám na Anarchy Online.... free základ, zpoplatněné datadisky (v tý době žádný debilní mikrotransakce apod.).. ale také hardcore.. po půl roce člověk zjistil, že jeho "vymazlený" level 50 je total crap a začal znovu. Augmenty, NCU, buffy.. ale i ztráta expů při exitusu.. vymazlený svět.. cestování gridem.. sorry, po AO jsem zkoušel WoWko.. ale prostě WoWko byly po AO jen omalovánky pro zparchantělý děti. Respekt Funcomu za první moje životní MMORPG..
-
to Amylee : Tak vyloženě špatný web to určitě není, jen se tato hra ještě dostatečně neproslavila, ale recenze určitě bude, věřím tomu že ano. Za hrou stojí nezávislé studio Half-Leg Systems :
http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/112/4/d/Steampunk_Half_Leg___Iron_Man__by_Skinz_N_Hydez.jpg
Vyrábí i umělé končetiny, konkrétně od kolena dolů. Právě z prodeje těchto implantátů sponzorují vývoj hry Half-Five. Dělali taktéž i oblek pro Iron-Mana, ano, oblek skutečně existuje a vyrobilo ho studio Half-Leg Systems. -
Ale tady na Games chybí, je to asi špatný web.
-
wrong
-
to Amylee : Ano, logo je krásné a originální. Já mohu prozadit, že ve hře bude možnost Co-op hraní, resp. jak už název napovídá, hraní se budou moci zůčastnit dva hráči a půl. Převedeno do reality, 2 hráči budou "celí" a ten půltý bude mít na výběr, jestli bude hrát za "nohy" nebo za "torso". Každá půlka bude mít svoje speciální výhody/perky a fatalitní útoky. A vlastně na tom půltém hráči bude záviset život těch dvou zbývajících, proto tedy název Half-Five. Doufám, že jsem to všem objasnil. Mě nezbývá nic jiného než čekat až hra vyjde.
-
lpalecnahoru
-
Aha, promiň za muj omyl, netušila jsem, co myslíš, dokud jsem nezahlédla oficiální logo http://img707.imageshack.us/img707/9985/56480990.png
-
mlc ovce
-
Taky me ti mmo moc netahnou.
-
MMO jako dayz podle mě nikdo neudělá ... dneska se specializované hardcore hry pro úzké publikum nebělají ... všechno musí být co nejuniveržálnější aby si to koupil každý.
-
To protoze o to nebyl takovy zajem jako o SWTOR nebo o WoW a jeho datadisky =) Kdyby se jim tam pripojovalo tolik lidi jako k mnou zminenym hram pri jejich launchi tak by jim to taky popadalo =)
-
dayz muze nahradit uz jen dayz2
-
Jo to mě hodně vadilo ... několikrát sem se dostal do lokace kde byl úkol něco zabít a nakonec to skončilo tak že sme zápasili s ostatníma hráčemo o to kdo to dřív killne ... v tomhle GW2 exceluje, nikdy se mě nepřišli další hráči na obtíž. Ono celkem dost nápadů z GW2 by se tady dalo použít a udělalo by to z TSW lepší hru. Bohužel fujcom zase udělal hru jenom z půlky.
A s tím příběhem .. můj názor, jako hráč který začínal s ultimou a eve je takový že MMO příběh na nic není a neplní, aspoň pro mě, žádnou funkci. MMO by mělo být sandboxové a každý hráč by si ten příběh měl udělat takový jaký je. Příběh v MMO by měl být příběh světa jako takového, protože to mě vždycky hrozně vytáčí když mě NPC řekne že sem vyvolený nebo nějaký ultimativní hrdina a jen já můžu zachránit svět ... a se mnou dalších 5-50K lidí na serveru. -
Tak on to hlavne neni trial. Spatne jsme to napsal. Byly to tzv. Buddy key,ktere dostal kazdy kdo mel predplaceno. A 24 hodin ingame casu je snad pro normalniho cloveka hrajiciho 3 hodinky denne prave tech 7 dni. Pokud u her ale sedis 12 hodin denne,pak ti to bude stacit jen na dva dny:)
Uz jsem tu nekde psal ze pristi vikend bude zrejme free. Hlidej si to,jestli te to zajima. servery jsou momentalne plne,tak proc by trial delali? -
Hezky pokus. Ale v porovnani treba se SWTOR nebo i WoW bylo spusteni SW uplny zazrak. Nebudu te o tom presvedcovat,ale zadne vazne problemy pri spusteni nebyly,zadne padani serveru,zadne neustale patche...proste pohoda
-
1-tady prece nejde o to jestli jsou levely spatne nebo ne. Jde tu o to,ze SW nabizi i neco pro hrace znudene stale stejnymi kopiemi MMORPG her.
2-beckove? Questy zcela zapadaji do sveta SW a skvele dotvareji atmosferu. Questy v teto hre ziskavas samozrejme i od NPC,ale dobra polovina questu(ne-li vice) je rozhozena po svete. Proste pri prolezani sveta narazis treba na nabourane auto a u nej 5 zombii. V aute najdes laptop s questem. Questy maji nekolik tieru(odpada neustale pobiihani k zadavateli),a po skonceni questu ho vetsinou odevzdas pomoci SMS zpravy. Opet odpada vraceni se na misto zadani.
3-je zde asi 520 skillu. Tva postava se muze nauzit vsechny,ale pouzvat muzes jen 7 aktivnich a 7 pasivnich. Co ze sebe udelas je na tobe. Ta moznost volby je obrovske plus hry
4-end game jsou 3 elite dungeony+vsechny dungeony z predcozich lokaci(asi 5) muzes jit na Elite nebo Nightmare obtiznost. Prvni raid bude pridan na konci mesice
Recenze prece neni o tom,aby odpovidala na vsechny otazky. Nevim kde jste na to prisli. Pokud te hra zaujala.hledej sam -
Tak to jsi největší borec, tos to tomu mainstreamu nandal!
-
jenže to zatim vypadá, že to bude uplný opak DayZ.. právě pro širší publikum