-
Nikde jsem nepsal ze tomu nerozumis. Nauc se cist proboha. Kdyby jsi TY hned do prvniho postu hodil svoji sestavu,nemusel tu byt takovy flame.
IntelCore I5 2.67 GHz,4GB RAM,ATI 5850 1GB -
btw jsou ve hre raidy? zatim se mi zda ze "end game content" jsou jen nighmare dungeony ale nekdo ve hre mi rikal ze jsou tam nejaci world bossove, nevim jestli si delal srandu
-
tak mužes misto trapnejch komentu o tom že nerozumim pc a mam tam viry napsat jakou mas zostavu?
-
rozne typy zbrani maju rozne ability, inak suhlas ze hodnotenie je prestrelene, hlavne by som dal body dole za bugy a trebars za celkovu nedokončenosť (napr. by sa tam hodil nejaky group finder, možnost dat link na achivmenty atd.)
-
Nejlepší jsou "machři", kteří jsou s nějakou hrou hotoví podle dvou game-play videí :) V té hře není skoro NIC, jako v ostatních MMO. Originální skill systém, originální level systém, originální equip systém, originální questový systém, originální příběhový systém... kristepane, tenhle tvůj comment je tak neskutečně mimo, že vlastně ani nevím, proč na něj reaguju. *7*
-
Ja moc nerozumiem tomu ako to moze dostat 8/10. Za MMO s mechanikami ake maju vsetky MMO za poslednych 10 rokov. Nastupuje era novych MMO s novsimi technologiami, do toho este stale niekto pcha tieto archaicke... hry.
Nehral som, videl som len gameplay videa a pripadalo mi to absolutne priserne. Fighting system bol fakt ze trapny. A rozne typi zbrani sa lisili fakt len v tom ako vyzerali.
A prosim fanboyovci, nevyskakujte. Ja vam to neberem, ak sa vam ta hra paci tak budiz, zabavte sa pri nej. Len mi to pride, dat 8/10 MMOcku co v dnesnej dobe prichadza so zastaralim systemom.
A tych par "vylepseni" co priniesol, tak jak kazde ine MMO, len aby to nebola 100% kopia 10rokov starych hier, to na tom fakt nic nemeni -
Kazda hra se da shodit stejne. Kazda hra je click,click,click. To jsou argumenty retardu.
Novodobi trollove jsou pro me synonymem pro hlupaka. Pokud se k nim sam pocitas i ty(za ''ne-trola'' se nepovazujes),je to tva vec. *16* -
Tak to by jste se nad sebou vy ne-trollové měli zamyslet, když se dostáváte do stavu kdy trollové mají pravdu.
-
Sorry,pises rok a pul. Jaky je v tom rozdil? A ze to mas na low to pises zcela jasne. Pokud jsi tim myslel ze mas jen pri pvp na low,pak jsi to prilis srozumitelne nenapsal. A delat zavery po jendom vyzkouseni taky neni uplne fajn.
-
Nepocital jsem pocet lidi,ale ano.
-
v pvp kde je nejakych 50 lidi na par metrech ctverecnych neni preplneno a jede ti to uplne hladce??
-
prvne bych na tvem miste začal tim že se naučím čist, nikde jsem nepsal ze mam pul roku starej pc a ze mi to jede na low detaily
-
hele jestli jemu skutečne hra bere 7BG a neni to troll tak asi skutečne je 4GB malo ne? a to bych rekl ze je zla optimalizace
-
Vsichni zapominate na ''malickost'',ze by musel mit Win7/64 aby vice jak 4GB RAM vyuzil.
A vzhledem k tomu ze mu to na pul roku starem stroji jede jen na low detaily,tak pocitam ze pocitacum prilis nerozumi a koupil si nejakou sunku. Nebo jde o ten notebook. -
Co takhle se naučit psát více k věci a méně házet omáčku a divné slohovné kudrlinky?
Za první půlku článku sem se dozvěděl naprosté ho*no, málem sem si začal myslet, že autor začne povídat o tom co měl k obědu v den, kdy hru nainstaloval. Zbytečně rozvleklé, do toho klasické nerd vtipy, které házela celá redakce Score a LeveLu už asi deset let zpátky v mnohem mnohem lepších článcích... Hrozná úroveň psaní. -
BF3 + chrome na battlelog bere cca 4,5Gb. Takze na kazdou opravdu ne.
-
Nezmysel, dokial su tu prehistoricke konzoly tak na kazdu hru bohato staci aj 3GB RAM. Ja mam uz velmi dlhy cas 4GB a hry sa nahravaju rychlo, ani ziadne nacitavacie lagy pocas hry nepocitujem. Z mojich skusenosti je 4GB RAM dostatocne mnozstvo pre kazdu hru sucasnosti.
Ono cim mas viac RAM tym viac sa taky Win7 jej snazi vyuzivat, preto ti to ukazuje tolke vyuzitie, a bohvie co mas popritom este pospustane. -
Chcete si hru vyzkouset? Tady uz je konkretni info jak muzete hrat vikend zdarma: http://www.thesecretworld.com/news/celebrate_the_first_live_month_of_the_secret_world
Registrovat a stahovat muzete uz ted. -
A to samozrejme predpokladam ze zbytek pocitace je solidni a ne notebook nebo nejaka sestava z Tesca za 10K *2*
-
To je sice hezke,ale jestli ma pul roku stary pocitac a hraje na low,tak jsou asi tak 3 moznosti-ma ho zavirovany,jeho graficka karta je hodne,hodne slaba a nebo si vymysli. S RAMkou to nema co delat