Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty jsi ale zrúda, jak tě něco takového múže vzrušovat?.....tedy, pokud nekřičí o pomoc, nepanikaří, nekutálí se po zemi aby se uhasily...pak by se to pochopit dalo :D
  • buď rád že mu tam pak nestrašili :)
  • Dobrý způsob je nechat je uhořet, za mlada jsem z toho byl vyloženě vzrušený....
  • óóoo, nadruhou stranu se mi to jen kvúli tomu instalovat nehce....ale kámoška/přítelkyně to v počítači má....možná až se na chvíly vzdálí od svého zapnutého noťase, zkusím co její simíci vydrží
  • V Sims 3 je asi 8 zpusobu jak simika nechat umrit. Hladem,sokem,utopenim,elektrinou....
  • já takhle utopil bratrovy simy, co jsem pozval na návštěvu a náhrobky prodal, aby na mě nepřišel :)
  • sims 3 ma balicku dost, tak udelame sims 4 a zacnem odznova tezit penize, dlc mazlicci, prazdniny atd.
  • Jestli máš na mysli The Sims Castaway Stories, tak toho bych si klidně dal remake do enginu 3, případně 4 :D. To byl parádní díl.
  • ale to mi dělalo problém* v tom věku...
  • Míň náročná a rychlejší?? Vždyť je to tak neskutečně super-primitivní hra, ve které není absolutně žádný problém udělat cokoliv (sbalit holku a vzít si ji za pár minut apod.). Poslední "výzvu" pamatuju v The Sims 1, ale to mi dělalo v tom věku hrát úspěšně jakoukoliv hru. Do dvojky a trojky jsem musel stahovat z nouze módy, které zvětšovaly dopad špatné nálady, zvyšovaly daně a snižovaly příjmy, protože s defaultními hodnotami ta hra postrádala absolutně jakýkoliv snahu povzbuzující motiv. Nedovedu si představit ještě jednodušší hru s tolikem zbytečných, nic nedělajících akcí, než byla trojka. Vážně.
  • ještě šlo naházet simíky do bazénu a prodat jim schůdky :D
  • Amylee.Anderson
    Pokud ta hra bude míň náročná a rychlejší, tak nebudu mít takový problém s tím, že to je jenom vylepšený třetí díl...
  • matně si vzpomínám na první díl a mojí snahu vychovat poslušného simíka.....on něco dojedl a ten odpad prostě jen tak dal na zem, ohraničil jsem ho zdí s tím že ho nepustím ven dokud to sám od sebe neuklidí....po pár dnech mi zemřel *9*
    na další zpúsoby jak mučit simíky jsem nepřišel a zábavnost tudíž klesla na nulu, ale pokud ve čtyřce bude víc zpúsobú jak simíky umučit...múžu přemýšlet o tom zda by to stálo za zpirátění
  • pamatuji si že na to byl v Sims 2 takový jednoduchý editor, co převáděl jpegy do obrazů ve hře, takže Noční Hlídku do obýváku, lekníny od Moneta do koupelny, krajinku od Turnera do chodby, Kandinskiho abstrakce do tělocvičny a Guernicu a Monu Lisu na hajzly :D
  • MickeyMutant
    odysey
    vrhla
    vězí
    *12*
  • Generalmagor
    Páni. Zklamání. Člověk by čekal větší pokrok a to k lepšímu v úplně novém díle. The Sims 4 jsou jenom updatem The Sims 3. Vůbec mě to neoslovilo. Není tu pro mne nic nového, zajímavého. Škoda..
  • Keyz
    To by měl Picasso radost, že jeho obraz skončil na hajzlu *15*
  • mě taky bavilo jen to stavění domu, ale když už jsem hrál, tak za single týpka s nacheatovanými miliony do začátku, co měl v každém pokoji 3 plazmy, na hajzlu obraz od Picassa (a plazmu) v suterénu soukromé kino a taneční klub a spal se všemi modelkami z okolí co chodily zásadně pouze nahé (a městečko ve kterém žil bylo obydleno pouze a jen těmi zmíněnymi modelkami).. prej starat se o rodinu *1*
  • Téhle hře jsem nikdy nepřišel na chuť. Kdysi ve 3. díle mě chvilku bavilo to stavění a vybavování domu, ale starat se o virtuální rodinu, to je nechutná nuda.
  • fizola
    ta vyska simikov ma stve dlhsie, hravame to s priatelkou, ktora je vyrazne nizsia ako ja (155, ja 193) a vzdy sa smejeme ze aspon tu sme si rovni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit