Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jj, jasně, tloušťka simíků :), já myslel tloušťku stěn (prostě aby šlo navolit místo té "překližky" třeba tloušťku cihel nebo betonu) , prostě při stavbě domu možnost si zvolit silnější zdivo (s čímž by pak byla i možnost navolit tloušťku oken či jejich zasazení do zdi). Stejně tak by nebylo marné zmenšit ty mřížkové čtverce (pokud je vůbec zachovat), aby se na jejich plochu vešlo více věcí.

Ale jak jsi dále psal, možnost navolit si výšku simíků by bylo také dost dobré.:)
  • asi to bude tím plnovousem, ale vypadá trochu jak Dan Vávra :D
  • Zda se mi to nebo je grafika zase o neco komiksovejsi nez u 3. dilu? Vcetne prirody,domu....
    U tehle serie bych cekal priklon k realisticke grafice. Nebo alespon udrzeni nejakeho standardu.
    Za sebe muzu rict,ze me to video vubec nenavnadilo a jsem zklaman.
  • Ta raketa mi pripomina staricke R-Type na ZX Spectru a popravde to cele vypada na smichanici s R-Type.....
  • Protoze Sims nikdy nebyli (jen) simulaci zivota. To si myslis jen lide,co o hre slyseli z rychliku. V Sims byli a jsou upiri,vily,mimozemstane,vlkodlaci, masozrave rostliny,kouzelne rostiny vseho druhu,kouzelni trpaslici,zombie,roboti....a dokonce i ti duchove jsou pro Sims serii uplne beznou veci. Temer vse na co si vzpomenes a co v realu delat nelze.
    A to vase neustale zminovane WC je tak ohrane,ze tu to snad horsi byt nemuze. Inteligentni hrac si dokaze potrebu WC odstranit ''zakoupenim'' odmeny za cca 15 minut hrani. A uz nikdy na WC nemusite. Podobne je to s koupeli,jidlem,unavou.....
  • Stormangels
    Konec s tou raketou mi připomína SPORE a po pravdě celé to vypadá na smíchanici se SPORE :D
  • fizola
    v trojke tloustka isla, mohli by dat moznost si rozne upravit vysku, lebo kopa mladych je vyssich ako dospelych :)
  • Jj, jenže poslední velký posun bylo The Sims2 a je jasné že když to tak zafungovalo tak to EA ani Maxis nechtějí zničit tím že by hru změnili nějak výrazně. Je to sice blbé ale je to tak a nic s tím asi neuděláme.:/
  • fizola
    Pre mna bola zo zaciatku v kazdom diely najzabavnejsia stavba domu (cheaty samozrejme) az v trojke ma zacal bavit postupny vyvoj,byt najprv nikto a to potom kazda nova lampa potesi, je to celkom sranda rpg, ked sa zdokonalujete vo veciach ako streetart atd. Snad to nezjednodusia prilis, lebo tato parodia na svet aka je v trojke+datadisky je isto super
  • Škoda že není možnost nastavit tloušťku a dělání oblých stěn. Potom by to bylo jistě zajímavější ten editor. A to že jdou v cestě za zjednodušováním je taky "naprd" :D
  • cumpi3
    Mě by se líbil nějaký větší posun v sérii...například Trosečnický datadisk byl skvělý a neotřelý!
  • cumpi3
    Lidé to hrají a rádi chodí se simáky na záchod *1*
  • cumpi3
    Za chyby se platí, no *1*
  • nevim proč se vydali smerem od simulace k tak blaznivym vecem jako jsou rakety a voodoo, duchove atd. Taky by mohli ubrat v tom smeru, že byste se nemuseli starat o takove detaily jako chodit na zachod a pod. jinak by to mohla byt docela fajn hra
  • Keyz
    Jak je to s trváním jednotlivých činností?
    Sice díky možnosti dělat více věci najednou to bude lepší ale jednotlivé možnosti asi budou opět různě divné dlouhé/krátké
    Knihu Sim přečte rychle ale na WC je dlouho apod. Kdyby tohle doladili bylo to zábavné pozorovat jak se "chovají". Takto je potřeba být diktátor jinak to dopadne zle.

- To samé NPC Simové. Budou se moci stěhovat a nakupovat nové vybavení? Mají omezení množství peněz a mohou být na mizině? Ve třetím díle tohle vše byla jen iluze a jakmile jí člověk prokoukl bylo to dost nudné. Svět se moc neměnil. Navíc všude byli časem upíři atd...
  • BoB.2
    Ten chlápek si říká "kur*a proč já se ženil".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit