Přejít na výpis diskuzí
The Sims 4 se vydává cestou mírného pokroku v mezích zákona
23.8.2013 | Ladislav Loukota
56 příspěvků
-
Ten chlápek si říká "kur*a proč já se ženil".
-
-
Za chyby se platí, no *1*
-
-
asi to bude tím plnovousem, ale vypadá trochu jak Dan Vávra :D
-
-
-
Zda se mi to nebo je grafika zase o neco komiksovejsi nez u 3. dilu? Vcetne prirody,domu....
U tehle serie bych cekal priklon k realisticke grafice. Nebo alespon udrzeni nejakeho standardu.
Za sebe muzu rict,ze me to video vubec nenavnadilo a jsem zklaman. -
matně si vzpomínám na první díl a mojí snahu vychovat poslušného simíka.....on něco dojedl a ten odpad prostě jen tak dal na zem, ohraničil jsem ho zdí s tím že ho nepustím ven dokud to sám od sebe neuklidí....po pár dnech mi zemřel *9*
na další zpúsoby jak mučit simíky jsem nepřišel a zábavnost tudíž klesla na nulu, ale pokud ve čtyřce bude víc zpúsobú jak simíky umučit...múžu přemýšlet o tom zda by to stálo za zpirátění -
-
Já třeba v The Sims 1 jsem byl strašný pyroman krb,koberec a po baráku vláčky a chudák Sim vyšiloval snažil se hasit dokud neuhořel :D a trik s bazénem jsem taky dělával :D
-
-
Nebo uzavřít do místnosti, vystlat kobercema a pořídit raketu + zapálit. Stoprocentní úspěšnost. Je mi líto, že v nových verzích už koberec neplní funkci plnohodnotného kusu nábytku a je nehořlavý.
-
-
V Sims 3 je asi 8 zpusobu jak simika nechat umrit. Hladem,sokem,utopenim,elektrinou....
-
-
óóoo, nadruhou stranu se mi to jen kvúli tomu instalovat nehce....ale kámoška/přítelkyně to v počítači má....možná až se na chvíly vzdálí od svého zapnutého noťase, zkusím co její simíci vydrží
-
-
Dobrý způsob je nechat je uhořet, za mlada jsem z toho byl vyloženě vzrušený....
-
-
ty jsi ale zrúda, jak tě něco takového múže vzrušovat?.....tedy, pokud nekřičí o pomoc, nepanikaří, nekutálí se po zemi aby se uhasily...pak by se to pochopit dalo :D
-
-
-
-
ještě šlo naházet simíky do bazénu a prodat jim schůdky :D
-
-
já takhle utopil bratrovy simy, co jsem pozval na návštěvu a náhrobky prodal, aby na mě nepřišel :)
-
-
buď rád že mu tam pak nestrašili :)
-
-
-
-
Páni. Zklamání. Člověk by čekal větší pokrok a to k lepšímu v úplně novém díle. The Sims 4 jsou jenom updatem The Sims 3. Vůbec mě to neoslovilo. Není tu pro mne nic nového, zajímavého. Škoda..
-
sims 3 ma balicku dost, tak udelame sims 4 a zacnem odznova tezit penize, dlc mazlicci, prazdniny atd.
-
-
¸¸Yeah baby, kdyz to sype, takto lita a litat to setsakramentsky musi - more money, same game, more happy players - happy developer = everybody will be happy !!!... *15* *3* simple as a cake.
-
-
Škoda že není možnost nastavit tloušťku a dělání oblých stěn. Potom by to bylo jistě zajímavější ten editor. A to že jdou v cestě za zjednodušováním je taky "naprd" :D
-
-
v trojke tloustka isla, mohli by dat moznost si rozne upravit vysku, lebo kopa mladych je vyssich ako dospelych :)
-
-
Jj, jasně, tloušťka simíků :), já myslel tloušťku stěn (prostě aby šlo navolit místo té "překližky" třeba tloušťku cihel nebo betonu) , prostě při stavbě domu možnost si zvolit silnější zdivo (s čímž by pak byla i možnost navolit tloušťku oken či jejich zasazení do zdi). Stejně tak by nebylo marné zmenšit ty mřížkové čtverce (pokud je vůbec zachovat), aby se na jejich plochu vešlo více věcí.
Ale jak jsi dále psal, možnost navolit si výšku simíků by bylo také dost dobré.:) -
-
ta vyska simikov ma stve dlhsie, hravame to s priatelkou, ktora je vyrazne nizsia ako ja (155, ja 193) a vzdy sa smejeme ze aspon tu sme si rovni :)
-
-
Jj, mě podobně štve právě třeba nemožnost dělat oblé stěny nebo fakt že simíci potřebují pro pohyb jeden celý volný "čtverec" a nikdo jiný se do něj nevejde (takže pak třeba blokují dveře jelikož neuhnou ale jiný simík do toho prostoru už nemůže) a tp. To prostě zamrzí že s tím Maxis za celou dobu nic neudělali.
Ovšem na tu výšku, na to mám pocit je nějaký mod, není to snadné tam instalovat ale co vím ze své zkušenosti, fungují. :)
-
-
-
-
-
EA EA ... kdy konečně přestanou urážet inteligenci herní populace, včetně její casual části?
Jednodušší! Snadnější! Simplifikované! Je to pro vaše dobro! Přísaháme! A jak se budete skvěle bavit!! *7*
Chraň nás pánbůh aby bylo potřeba zapnout mozek. Nebo aby se vyžadovala nějaká snaha potřebná k dosažení cíle.
Absolutely disgusting. -
Pre mna bola zo zaciatku v kazdom diely najzabavnejsia stavba domu (cheaty samozrejme) az v trojke ma zacal bavit postupny vyvoj,byt najprv nikto a to potom kazda nova lampa potesi, je to celkom sranda rpg, ked sa zdokonalujete vo veciach ako streetart atd. Snad to nezjednodusia prilis, lebo tato parodia na svet aka je v trojke+datadisky je isto super
-
Kdyby všechny věci co byly v dlc či datadiscích nebo jak tomu říkají dali do základní hry Sims 4 - co si to nalhávám, co by potom dali do dlc pro sims 4 :D .........
-
-
Vždyť to samé bylo víceméně už i s datadisky a DLC u dvojky. Ale jak už kdosi v minulé diskuzi poznamenal, třeba na xzone by nyní trojka s veškerými DLC a datadisky vyšla na něco přes 12 000,- Kč, nemůžeš ani úkosem doufat, že by všechen tento obsah milostivě postoupili do základních the Sims čtyřek *2*
-
To snad nemysleji vazne, ze chteji vsechny ty ostatni blbosti, co byly uz v S3 vydavat za penize znova ? Bych je vsechny uklidil do gulagu.
-
-
Dulezite, ze to nekdo koupi "Marketing is poweful, when money works well¸¸.
-
-
-
Mě by se líbil nějaký větší posun v sérii...například Trosečnický datadisk byl skvělý a neotřelý!
-
-
Jestli máš na mysli The Sims Castaway Stories, tak toho bych si klidně dal remake do enginu 3, případně 4 :D. To byl parádní díl.
-
Jj, jenže poslední velký posun bylo The Sims2 a je jasné že když to tak zafungovalo tak to EA ani Maxis nechtějí zničit tím že by hru změnili nějak výrazně. Je to sice blbé ale je to tak a nic s tím asi neuděláme.:/
-