Přejít na výpis diskuzí
The Sims 4 se vydává cestou mírného pokroku v mezích zákona
23.8.2013 | Ladislav Loukota
56 příspěvků
-
Ac to asi zjevne (zkusim) ale moc ne, tak to smrdi hodne hodne recyklatem (jeste vice nez cod).
-
Zase se mi chce zvracet... Začalo to s prvním ingame obrázkem ze Sims 3 a zdá se, že to úspěšně pokračuje. Ať si ty svoje blbý kulatý nafouklý hlavy a škaredou komixovou imitaci strčí někam...
Vzít Sims 2 s modifikacema, co z nich udělaly poměrně dospělou a dobře vypadající hru, naimplementovat rozšířené možnosti pohybu po sousedství, co přinesla trojka(to načítání při každém přesunu nad mapu sousedství a do domů ve 2ce je děsně zdlouhavý) a mohl by z toho být zajímavej titul. Místo toho udělají další škaredou komixovou omalovánku s kopačákama místo hlav. Chvíli sem zkoušel ve 3 editor Simů a NIKDY se mi ani vzdáleně nepodařilo vyrobit tak dobře vypadající postavy, jaké se daly vytvořit díky mnoha různým uživatelským modifikacím těl pro Sims 2. Všechno vypadalo stejně, jako uniformní pseudokomiksák s kopačákem místo hlavy. Tento obrázek ze Sims 4 styl naprosto přesně dodržuje... -
Konec s tou raketou mi připomína SPORE a po pravdě celé to vypadá na smíchanici se SPORE :D
-
-
Ta raketa mi pripomina staricke R-Type na ZX Spectru a popravde to cele vypada na smichanici s R-Type.....
-
-
když o tom tak přemýšlím, dalo by se v tom dobře vytvářet zdejší politickou scénu...vepři boubelatí v čele s Tluchořem, Škromachem či Vondrou by šli zpracovat v Sims3+ skoro až dokonale-otázka je, jestli je tam dost možností, jak Simy vraždit, protože jinak mě nenapadá důvod, proč by někdo ztrácel čas s jejich tvorbou
-
-
Ještě by chodili strašit jako duchové *15*
-
-
Jak je to s trváním jednotlivých činností?
Sice díky možnosti dělat více věci najednou to bude lepší ale jednotlivé možnosti asi budou opět různě divné dlouhé/krátké
Knihu Sim přečte rychle ale na WC je dlouho apod. Kdyby tohle doladili bylo to zábavné pozorovat jak se "chovají". Takto je potřeba být diktátor jinak to dopadne zle.
- To samé NPC Simové. Budou se moci stěhovat a nakupovat nové vybavení? Mají omezení množství peněz a mohou být na mizině? Ve třetím díle tohle vše byla jen iluze a jakmile jí člověk prokoukl bylo to dost nudné. Svět se moc neměnil. Navíc všude byli časem upíři atd... -
The Sims 2 jsou pro mě stejně vrcholem. Je fakt, že by mohli obsahovat víc reálných prvků, ale Simové z TS3 vypadají jako párky, jsou pomalí a celkové působení je víc robotické, než u jejich předchůdců.
Vzhled Simů v nejnovějším pokračování je o něco lepší, než v TS3, nicméně na mé oblíbené TS2 pořád nemá. -
nevim proč se vydali smerem od simulace k tak blaznivym vecem jako jsou rakety a voodoo, duchove atd. Taky by mohli ubrat v tom smeru, že byste se nemuseli starat o takove detaily jako chodit na zachod a pod. jinak by to mohla byt docela fajn hra
-
-
Protoze Sims nikdy nebyli (jen) simulaci zivota. To si myslis jen lide,co o hre slyseli z rychliku. V Sims byli a jsou upiri,vily,mimozemstane,vlkodlaci, masozrave rostliny,kouzelne rostiny vseho druhu,kouzelni trpaslici,zombie,roboti....a dokonce i ti duchove jsou pro Sims serii uplne beznou veci. Temer vse na co si vzpomenes a co v realu delat nelze.
A to vase neustale zminovane WC je tak ohrane,ze tu to snad horsi byt nemuze. Inteligentni hrac si dokaze potrebu WC odstranit ''zakoupenim'' odmeny za cca 15 minut hrani. A uz nikdy na WC nemusite. Podobne je to s koupeli,jidlem,unavou..... -
Lidé to hrají a rádi chodí se simáky na záchod *1*
-
-
Pokud ta hra bude míň náročná a rychlejší, tak nebudu mít takový problém s tím, že to je jenom vylepšený třetí díl...
-
-
Amylee smart troll. Achtung !
-
Míň náročná a rychlejší?? Vždyť je to tak neskutečně super-primitivní hra, ve které není absolutně žádný problém udělat cokoliv (sbalit holku a vzít si ji za pár minut apod.). Poslední "výzvu" pamatuju v The Sims 1, ale to mi dělalo v tom věku hrát úspěšně jakoukoliv hru. Do dvojky a trojky jsem musel stahovat z nouze módy, které zvětšovaly dopad špatné nálady, zvyšovaly daně a snižovaly příjmy, protože s defaultními hodnotami ta hra postrádala absolutně jakýkoliv snahu povzbuzující motiv. Nedovedu si představit ještě jednodušší hru s tolikem zbytečných, nic nedělajících akcí, než byla trojka. Vážně.
-
-
Myslim že měl namysli to jak se hra seká a dlouho načítá. Jako já osobně strávim při načítání uložený hry a vůbec puštění strávim víc jak 8 minut a to je sakra hodně moc.
Já osobně mám Sims rád i přesto, že je to pro EA jen Dojná k ráv a na peníze. Zatím se ovšem musím přiznat že jediný díl který sem si koupil byla jednička se všemi datadisky. Dvojku už sem hrál pouze staženou jelikož na hře mi vadilo že vždi hrajete jen za jednu rodinu a u ostatních vlastně čas stojí.
Což ve třetím díle opravili ovšem mě se nelíbý ta realističtější grafika. Pro mě prostě k sims patří spíš ta komiksová, která se právě ve čtyřce měla vrátit a proto čtvrtý díl, bude asi první který si taky koupím. -
Myslím že on mluvil o běhu hry, kdy načítání trvalo neúměrně dlouho např..
-
ale to mi dělalo problém* v tom věku...
-
-
-
V on-line obchodě Sports Direct najdete sportovní, lifestylové značky Nike, Puma, Adidas za málo peněz. Zboží až s 90% slevou. Sports Direct - nejlukrativnější e-shop ve Velké Británii.
Nakupujte levně a výhodně v Sports Direct v češtině a slovenštině a za koruny http://bit.ly/19F7UlU -
Téhle hře jsem nikdy nepřišel na chuť. Kdysi ve 3. díle mě chvilku bavilo to stavění a vybavování domu, ale starat se o virtuální rodinu, to je nechutná nuda.
-
-
mě taky bavilo jen to stavění domu, ale když už jsem hrál, tak za single týpka s nacheatovanými miliony do začátku, co měl v každém pokoji 3 plazmy, na hajzlu obraz od Picassa (a plazmu) v suterénu soukromé kino a taneční klub a spal se všemi modelkami z okolí co chodily zásadně pouze nahé (a městečko ve kterém žil bylo obydleno pouze a jen těmi zmíněnymi modelkami).. prej starat se o rodinu *1*
-
-
Tak to mi prijde jeste vic "forever alone" nez ta rodina:-)
-
To by měl Picasso radost, že jeho obraz skončil na hajzlu *15*
-
-
pamatuji si že na to byl v Sims 2 takový jednoduchý editor, co převáděl jpegy do obrazů ve hře, takže Noční Hlídku do obýváku, lekníny od Moneta do koupelny, krajinku od Turnera do chodby, Kandinskiho abstrakce do tělocvičny a Guernicu a Monu Lisu na hajzly :D
-
-
-