Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě to připadá, že kdybych tu recenzi udělal já dopadlo by to lépe.
  • Recenze opravdu vypadá, že je šitá velmi horkou jehlou.
  • kdyby z hry vypustili simackou infantilnost a nenutili "krale" delat podradnou praci mohlo to byt zajimavy..
  • jako tj fakt recenze vo h*vne. Vycitat tomu, ze je to sims ????! ...tak tj na me jako moc.
  • "pan" recenzent hru hrál asi hodinu. Doplním: Jak stoupá věhlas a úroveň vašeho panovníka, odpadá vaření, sběr surovin, částečně i další, panovníka nehodné, činnosti. Jídlo si poručíte, služka uvaří a donese (kvalita závisí na stavu "ledničky"). S rozvojem panství přistavíte nové budovy a získáte možnost nových postav..kovář těží a vyrábí, obchodník kšeftuje, léčitelka sbírá bylinky a léčí....všichni hratelní a monarchu zbavují nesmyslných činností na začátku hry. Jak recenzent poznamenal, na začátku jste vskutku malým pánem a co si sami neuděláte to nemáte. Samozřejmě je vyžadováno střídání různých rolí (pomocí questů), čímž dosáhnete reálněji fungujícího království (vše samozřejmě zjednodušeno. Co mě osobně na hře trápí, je pokaždém splnění úkolu náhodný výběr dalších možných a leckdy se stane, že nedostanete možnost hrát za toho koho chcete. Na druhou stranu, máme zde několik různorodých povolání, politikaření, pletichy a několik dalších zajímavůstek, ale to už nechám an vás :)
    • RakeW
      Pěkné shrnutí.

Hrál jsem to jen chvilku, nicméně i tak vím, že služku na vaření může mít člověk prakticky od začátku (což není reakce na koment, ale na recenzi).
    • Doplním....zajímavá povolání (vedle panovníka)=bard, obchodník, mág...nejde ani tak o úkoly jako zajímavé možnosti rozvoje jejich schopností:)
  • Tahle ta recenze je takovej opozdenej apríl......
  • PRoč sem sereš Lotro ? todle s tím nemá nic společnýho. A nesuď podle obrázků, hra má na mém stroji podstatně hezčí kabátek. A na grafickém kabátku nezáleží v RPG hrách jde o hratelnost. I když todle má k RPG daleko, ale i tak.
    • Tohle ma s RPG asi tolik spolecneho jako s lotro *7*
    • zalezi nezalezi, je to pekne hnusny. Jak hra z roku 2000.
      • Hra z roku 2000 vypadá takhle ;) http://ready-up.net/wp-content/uploads/2011/01/Sims.jpg
        • lip
  • Souhlasím s ostatními. Tato "recenze" je špatný vtip.
  • no ale grafika je katastrofalni teda... vypada to podstatne hur nez treba takove lotro a to uz je taky 4 roky stare a navic onlinovka. No a to na hlavu postaveny chovani panovnika, skoda mluvit...
  • Jasná zaujatost recenzenta vůči sérii The Sims...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit