-
Tak tohle je i na mě moc... Ubohá úroven textu, k tomu za pět z gramatiky! *11*
-
Dotaz. Z této recenze jsem se měl dozvědět co?
-
"pan" recenzent hru hrál asi hodinu. Doplním: Jak stoupá věhlas a úroveň vašeho panovníka, odpadá vaření, sběr surovin, částečně i další, panovníka nehodné, činnosti. Jídlo si poručíte, služka uvaří a donese (kvalita závisí na stavu "ledničky"). S rozvojem panství přistavíte nové budovy a získáte možnost nových postav..kovář těží a vyrábí, obchodník kšeftuje, léčitelka sbírá bylinky a léčí....všichni hratelní a monarchu zbavují nesmyslných činností na začátku hry. Jak recenzent poznamenal, na začátku jste vskutku malým pánem a co si sami neuděláte to nemáte. Samozřejmě je vyžadováno střídání různých rolí (pomocí questů), čímž dosáhnete reálněji fungujícího království (vše samozřejmě zjednodušeno. Co mě osobně na hře trápí, je pokaždém splnění úkolu náhodný výběr dalších možných a leckdy se stane, že nedostanete možnost hrát za toho koho chcete. Na druhou stranu, máme zde několik různorodých povolání, politikaření, pletichy a několik dalších zajímavůstek, ale to už nechám an vás :)
-
-
Pěkné shrnutí.
Hrál jsem to jen chvilku, nicméně i tak vím, že služku na vaření může mít člověk prakticky od začátku (což není reakce na koment, ale na recenzi). -
Doplním....zajímavá povolání (vedle panovníka)=bard, obchodník, mág...nejde ani tak o úkoly jako zajímavé možnosti rozvoje jejich schopností:)
-
-
Snad nejhorší recenze co jsem kdy čet - popsat kurzívou tutorial, to je fakt apríl
-
Recenze je strucna, povrchni a kratka. Informaci o tom, ze hra je prumerna a zcela v duchu predchozich Simu podava rychle, usetrila muj cas a za to ja dekuji. :) Ovsem uz jsme si tady trochu zvyknuli na jiny standart, na vtipnyho DV, objevnyho a napadityho LG a formalne cistyho a maximalne informativniho AS. A tohle by PP mozna mel vcas podchytit. *4*
-
-
Až na to že hra v duchu předchozích Sims není, jelikož aplikuje podobnou mechaniku na několik prvků, ale zbytek naprosto brutálně osekává a její zaměření je úplně někde jinde. *4*
-
-
Souhlasím s ostatními. Tato "recenze" je špatný vtip.
-
Jedním slovem zhrnu tuto recenzi..... Nehoráznost!!!!!
-
Hrozná recenze i moje babička by to napsala líp doporučuju to přerecenzovat jelikož to je snad nejhorší recenze co jsem viděl
-
Bože bože.. Každej začátek je těžkej, tak ho proboha nechte žít. Já četl za ty roky už tolik diletantskejch recenzí od lidí který se postupem času naučili psát, protože na sobě neustále pracovali, že mě vopravdu netrápí jestli někdo zmrvil svoji první recenzi ještě navíc na Sims, což je casual titul jak hovado.
-
Ahoj všem hračum The sims medieval potřebuji poradit Stárne se ve hře a umirá se jak v Sims 2 a Sims 3 myslím přirozenou smrtí či na nake nemoci děkuji kdyžtak pište na jirka.zalud@seznam.cz *3* *3* *3*