-
Mě u tohoto skvostu mrzí jen to že už není česky lokalizován což je škoda.
-
Recenze mi řekla totální bobek, a to jsem na nějakou čekala. Ale stejnak si asi procvičim angličtinu...
-
No recenze děs a hrůza, skoro jako bych ji psal já ... ale co se týče samotné hry- mě vydržela přesně jeden den, jelikož jsem zjistil že další scénář je ta samá mapa, se stejným placementem budov, sousedů a se stejnými questy. Jestli je všech těch 20 nebo kolik jich je takhle podobných, nemá 90% hry smysl hrát. Krom toho teda některé prvky by potřebovaly domyslet a dodělat.
-
No jméno recenzenta jsem tu předtím nikdy neviděl a taky doufám že už neuvidím...Vyhoďte to hovado! *8*
-
Ahoj. Chci se zeptat... Mohou se v the sims medieval stavět ty hrady a různý domy, nebo to hned dostanu a už s tim nic nemohu dělat??
-
Přiznám se, že recenzi jsem četl jen kvůli špatnému ohlasu na ní- takže abych se pobavil. Informací obsahuje vskutku minimum, ale to není hlavní problém. Autor by si měl do budoucna rozmyslet třeba jen náznak, že něčemu rozumí lépe než ty "hloupé" masy- aneb nadávat jak je to špatně ztvárněný středověk (což je u Simsů vpravdě divné, ale OK- vzhledem k názvu by to mělo být zmíněno) a pak na to plácnout výraz absolutismus není košér a autora to zbytečně zesměšňuje.
-
Jasná zaujatost recenzenta vůči sérii The Sims...
-
jako tj fakt recenze vo h*vne. Vycitat tomu, ze je to sims ????! ...tak tj na me jako moc.
-
Mě to připadá, že kdybych tu recenzi udělal já dopadlo by to lépe.
-
Vojtíšek (autor recenze ) se jmenuje i Mastermind, který dělá profesionalní first feeling gameplay videa na youtube. :)
Každopádně by si na základě této recenze asi hru nikdo nekoupil.Chybí tam více informací.