Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stejně to je fuk že tu každej nadává. Redakce si to stejně jenom přečte a je jí to tak nějak jedno. Ten kdo to napsal svoje i když špatně odvedl a to že se to nelíbí je jim jedno. Pochopil bych že by na to kašlali kdyby se to nelíbilo 50% a 50% líbilo. Ale tady 99% lidí kritizuje ale redakce válí lehárko :-) Prostě pohodička a no stres :-) Napsat tohle nějakej čtenář tak se mu vysmějí.
    • janchor
      Jojo, diskuze Náměty & připomínky je živoucím důkazem, že se tu všichni navzájem dloubeme v nose.
      • Co bys chtěl, když je většina lidí u nás naprosto negramotná...
        A když už jim to dáš najevo, tak ti daj 100x mínus, ale proti totální blbosti se musí bojovat *1*
      • Já jsem to spíše vztahoval v reakci na ten článek, ne na práci celé redakce ohledně ostatních aktivit.
        • Mě tahle krátká recenze třeba vyhovuje. To je totiž výhoda Internetu. Každý si může najít takovou recenzi, která se mu/jí líbí nejvíce.
          A jak víš, že ctěná redakce to neřeší? Nebo už dokonce nevyřešila? Chceš vidět plakát ukřižovaného Vojtíška? Miluji hon na čarodějnice.
  • Furt se vam neco nelibi ! *10* *12*
  • Prosím pomoc zajímalo by mě jak se rozrůstá ten hrad nebo celý to království a jak se tvoří jiní simíci než jen monarchové
  • Tohle je celkem zajímavé - http://www.youtube.com/watch?v=0F50xuorpn8
  • Je tu nějaká podoba s The Guild (2 [Renaissance])?
    • Hrál jsem to a The Guild taky ale moc podobné to není takhle ti to řeknu *1*
      • Hm, nemilé, nemilé. Tolik nadějí jsem do toho dával. Na druhou stranu, tohle se dalo čekat *4*
        • Recenze neodpovídá hře ani z daleka :) Hru doporučuji.
          • Pokud to nemá moc společného s The Guild a pokud tam je zas ta stupidní simáčtina, nemám důvod to hrát.
  • Jojo jasne kdyz uz ta hra stoji za vyliz tak se serete do pisalka...tady na internetu se vazne projevuje cesky duch ....je mi z vas na bliti a tahnete do pekel horoucich
  • V medieval jsem dostala za úkol dát někomu jed . Mám ho v inven. Ale nejde z něj vyndat a já nevím jak ho mám těm simíkům dát tak aby se otrávili. *13*
  • no ale grafika je katastrofalni teda... vypada to podstatne hur nez treba takove lotro a to uz je taky 4 roky stare a navic onlinovka. No a to na hlavu postaveny chovani panovnika, skoda mluvit...
  • PRoč sem sereš Lotro ? todle s tím nemá nic společnýho. A nesuď podle obrázků, hra má na mém stroji podstatně hezčí kabátek. A na grafickém kabátku nezáleží v RPG hrách jde o hratelnost. I když todle má k RPG daleko, ale i tak.
    • Tohle ma s RPG asi tolik spolecneho jako s lotro *7*
    • zalezi nezalezi, je to pekne hnusny. Jak hra z roku 2000.
      • Hra z roku 2000 vypadá takhle ;) http://ready-up.net/wp-content/uploads/2011/01/Sims.jpg
        • lip
  • Recenze opravdu vypadá, že je šitá velmi horkou jehlou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit