Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Nevím, ale vždy mi Sims série přišla zvláštní. Respektive přijde mi zvláštní hrát hru, kde si hraju na život. Vstanu, udělám očistu, jdu do práce, večer pomazlím ženu, vyvenčím anakondu *1* Druhý den přikoupím kus nábytku... Já sosobně život žiju a když hraju, tak spíš něco, co v reálu nemohu dělat (RPG).

Ale k tématu: v případě The Sims Medieval se nemohu zbavit dojmu, že tahle hra si bude těžko hledat své publikum. Asi se pletu, ale osobně když budu mít zájem zahrát si na život ve středověku nesáhnu po této hře. Hra má simí nuance, hraje se a ovládá jako herní série Sims, ale snaží se tvářit jako regulerní hra o životě ve středověku se všemi důsledky? WTF? Kolik lidí vzešlých z původní série si zahraje tohle a kolik lidí, kteří hrají hry laděné do středověku si zahraje také tuto hru? Řekl bych, že to je naprosto zbytečný titul, který zapadne/neuchytí se.

Jinak pokud jde o nováčka na recentzenském poli, přeji hodně zdaru, silných nervů a diskuze brát tak na půl ucha. Je známo, že Češi mají patent na všechno *1*
    • Swato
      No v reale je problemom commandovat kazdy okamih zivota inych ludi. Nie ze by to teda neslo, ale na slovo Ta budu pocuvat len v Sims. :)
  • Hovno a recenzoval to magor. Naopak můj názor je na hru velice kladný. Je zábavnější než klasické The sims 3, ale potenciál je nevyužit s tím souhlasím. Ale The sims bere všechno s nadsázkou tak nevim, co od toho autor čekal? Krutopřísnou diktaturu ala středověk v tej době? Ani bych se nedivil, kdyby tu hru recenzent nehrál, vypadá to tak. Jak kdybych porovnával hovno a jablkem.
    • Taky mi to hodnocení přijde o ničem a ta hra si minimálně 7 zaslouží.
  • Tahle ta recenze je takovej opozdenej apríl......
  • Navíc, nezlobte se na mě, ale alespoň ty screenshoty mohly být vytípané s větší úrovní detailů než minimální. Stoprocentně vím, že ta hra vypadá o dost lépe.
  • The Sims trochu jinak ale stejně. Alespoň bude co dávat sestřenkám na Vánoce ^_^.

Co se týče recenze a diskuse, typický "krystalizační efekt".
    Napřed se utvoří se jádro - dva tři lidé prohlásí nějaké tvrzení nějakým způsobem. Poté mnoho lidí v daném prostředí najednou začne tvrdit přesně to samé a co je zajímavější, přesně tím samým stylem, jako ti z jádra - krystal hezky narůstá v soustavě určené jádrem.

Dle mne je recenze je adekvátní, ale useknutá; jako kdyby měla být delší, ale někdo vystřihnul cca poslední třetinu textu před závěrem. Nevadí, příště bude líp, že ano ^_-.
  • U hry tohoto typu by se mi líbil i nějaký sand-box nebo nějaká jiná možnost free play režimu. Questy jsou jistě fajn, ale nelze se jim vyhnout. Možnost přepínání postav pouze po skončení questu taky nic moc. Že si panovník sám vaří není až tak pravda. Občas, když se jim zrovna chce, jsou k dispozici i nějací sloužící a pak si může o jídlo říci. Musí na něj mít patřičné suroviny, jinak dostane základní šlichtu. Postavy za které se dá hrát jsou trochu nevyvážené. Koho baví tvořit, zkusí kováře. Koho baví boj, zkusí strážného. Lékař už tak zábavný není, ale třeba se najde někdo, koho baví sbírat pijavice a sát krev.
  • Blbý je to že musíš plnit úkoly abys za ně postavil 1 budovu *13*
  • kdyby z hry vypustili simackou infantilnost a nenutili "krale" delat podradnou praci mohlo to byt zajimavy..
  • No ať je recenze jakákoliv, tak musím říct že tenhle díl nebo co to vlastě je mě dost zklamal. Když sem zjistil že člověk nemůže postavit ani kadibudku, uspokojují se celé 2 potřeby a při každém druhém questu se mi změní postava, tak sem to radši zase smazal. Kdyby vzali klasické sims, plácli na ně středověkou texturu a nás ušetřili takových nepovedených pokusů, udělali by líp. Si myslím že 6/10 je až moc dobré hodnocení pro takového mutantka za kterého by se nemuseli stydět ani ve fukušimě. Ale přece jenom kráva se musí dojit dokud je žhavá aby nám ty penízky nevychladli. Teď už jenom potřebujem The Sims: Future kde za vás vaše potřeby uspokojí roboti, práce je zbytečná a s přáteli se setkáváte výhradně na internetu, určitě tvůrcům by to vyhovovalo protože hru by měli hotovou tak za měsíc, sice by tam nebylo co dělat, ale zase cena by byla prémiová. Doufám že další takovou sračku zase nějakou dobu nevydají.
  • Taky mi to hodnocení přijde o ničem a ta hra si minimálně 7 zaslouží. A tarecenze to je špatný vtip.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit