Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    No recenze děs a hrůza, skoro jako bych ji psal já ... ale co se týče samotné hry- mě vydržela přesně jeden den, jelikož jsem zjistil že další scénář je ta samá mapa, se stejným placementem budov, sousedů a se stejnými questy. Jestli je všech těch 20 nebo kolik jich je takhle podobných, nemá 90% hry smysl hrát. Krom toho teda některé prvky by potřebovaly domyslet a dodělat.
  • Jedním slovem zhrnu tuto recenzi..... Nehoráznost!!!!!
  • RakeW
    Pěkné shrnutí.

Hrál jsem to jen chvilku, nicméně i tak vím, že služku na vaření může mít člověk prakticky od začátku (což není reakce na koment, ale na recenzi).
  • lip
  • Navíc, nezlobte se na mě, ale alespoň ty screenshoty mohly být vytípané s větší úrovní detailů než minimální. Stoprocentně vím, že ta hra vypadá o dost lépe.
  • Tak tohle je i na mě moc... Ubohá úroven textu, k tomu za pět z gramatiky! *11*
  • Hra z roku 2000 vypadá takhle ;) http://ready-up.net/wp-content/uploads/2011/01/Sims.jpg
  • Snad nejhorší recenze co jsem kdy čet - popsat kurzívou tutorial, to je fakt apríl
  • Amylee.Anderson
    Recenze mi řekla totální bobek, a to jsem na nějakou čekala. Ale stejnak si asi procvičim angličtinu...
  • Tohle ma s RPG asi tolik spolecneho jako s lotro *7*
  • Sims už mně nebaví pamatuju na skvělý sims 2 ale další díly už mně nebavili... v doplňkách neni skoro nic nový ho zábava vždy na 2 hodiny... kravina odpad Sims Medievel (Nebo jak se to píše) 4/10 grafika jak z roku 2006 a recenze hrůta hrůza! *10*
  • Mě u tohoto skvostu mrzí jen to že už není česky lokalizován což je škoda.
  • zalezi nezalezi, je to pekne hnusny. Jak hra z roku 2000.
  • Mě to připadá, že kdybych tu recenzi udělal já dopadlo by to lépe.
  • Recenze opravdu vypadá, že je šitá velmi horkou jehlou.
  • kdyby z hry vypustili simackou infantilnost a nenutili "krale" delat podradnou praci mohlo to byt zajimavy..
  • jako tj fakt recenze vo h*vne. Vycitat tomu, ze je to sims ????! ...tak tj na me jako moc.
  • Doplním....zajímavá povolání (vedle panovníka)=bard, obchodník, mág...nejde ani tak o úkoly jako zajímavé možnosti rozvoje jejich schopností:)
  • "pan" recenzent hru hrál asi hodinu. Doplním: Jak stoupá věhlas a úroveň vašeho panovníka, odpadá vaření, sběr surovin, částečně i další, panovníka nehodné, činnosti. Jídlo si poručíte, služka uvaří a donese (kvalita závisí na stavu "ledničky"). S rozvojem panství přistavíte nové budovy a získáte možnost nových postav..kovář těží a vyrábí, obchodník kšeftuje, léčitelka sbírá bylinky a léčí....všichni hratelní a monarchu zbavují nesmyslných činností na začátku hry. Jak recenzent poznamenal, na začátku jste vskutku malým pánem a co si sami neuděláte to nemáte. Samozřejmě je vyžadováno střídání různých rolí (pomocí questů), čímž dosáhnete reálněji fungujícího království (vše samozřejmě zjednodušeno. Co mě osobně na hře trápí, je pokaždém splnění úkolu náhodný výběr dalších možných a leckdy se stane, že nedostanete možnost hrát za toho koho chcete. Na druhou stranu, máme zde několik různorodých povolání, politikaření, pletichy a několik dalších zajímavůstek, ale to už nechám an vás :)
  • Tahle ta recenze je takovej opozdenej apríl......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit