-
Přiznám se, že recenzi jsem četl jen kvůli špatnému ohlasu na ní- takže abych se pobavil. Informací obsahuje vskutku minimum, ale to není hlavní problém. Autor by si měl do budoucna rozmyslet třeba jen náznak, že něčemu rozumí lépe než ty "hloupé" masy- aneb nadávat jak je to špatně ztvárněný středověk (což je u Simsů vpravdě divné, ale OK- vzhledem k názvu by to mělo být zmíněno) a pak na to plácnout výraz absolutismus není košér a autora to zbytečně zesměšňuje.
-
The Sims trochu jinak ale stejně. Alespoň bude co dávat sestřenkám na Vánoce ^_^.
Co se týče recenze a diskuse, typický "krystalizační efekt".
Napřed se utvoří se jádro - dva tři lidé prohlásí nějaké tvrzení nějakým způsobem. Poté mnoho lidí v daném prostředí najednou začne tvrdit přesně to samé a co je zajímavější, přesně tím samým stylem, jako ti z jádra - krystal hezky narůstá v soustavě určené jádrem.
Dle mne je recenze je adekvátní, ale useknutá; jako kdyby měla být delší, ale někdo vystřihnul cca poslední třetinu textu před závěrem. Nevadí, příště bude líp, že ano ^_-. -
Furt se vam neco nelibi ! *10* *12*
-
Stejně to je fuk že tu každej nadává. Redakce si to stejně jenom přečte a je jí to tak nějak jedno. Ten kdo to napsal svoje i když špatně odvedl a to že se to nelíbí je jim jedno. Pochopil bych že by na to kašlali kdyby se to nelíbilo 50% a 50% líbilo. Ale tady 99% lidí kritizuje ale redakce válí lehárko :-) Prostě pohodička a no stres :-) Napsat tohle nějakej čtenář tak se mu vysmějí.
-
-
Jojo, diskuze Náměty & připomínky je živoucím důkazem, že se tu všichni navzájem dloubeme v nose.
-
-
Co bys chtěl, když je většina lidí u nás naprosto negramotná...
A když už jim to dáš najevo, tak ti daj 100x mínus, ale proti totální blbosti se musí bojovat *1* -
Já jsem to spíše vztahoval v reakci na ten článek, ne na práci celé redakce ohledně ostatních aktivit.
-
-
Mě tahle krátká recenze třeba vyhovuje. To je totiž výhoda Internetu. Každý si může najít takovou recenzi, která se mu/jí líbí nejvíce.
A jak víš, že ctěná redakce to neřeší? Nebo už dokonce nevyřešila? Chceš vidět plakát ukřižovaného Vojtíška? Miluji hon na čarodějnice.
-
-
-
-
Nevím, ale vždy mi Sims série přišla zvláštní. Respektive přijde mi zvláštní hrát hru, kde si hraju na život. Vstanu, udělám očistu, jdu do práce, večer pomazlím ženu, vyvenčím anakondu *1* Druhý den přikoupím kus nábytku... Já sosobně život žiju a když hraju, tak spíš něco, co v reálu nemohu dělat (RPG).
Ale k tématu: v případě The Sims Medieval se nemohu zbavit dojmu, že tahle hra si bude těžko hledat své publikum. Asi se pletu, ale osobně když budu mít zájem zahrát si na život ve středověku nesáhnu po této hře. Hra má simí nuance, hraje se a ovládá jako herní série Sims, ale snaží se tvářit jako regulerní hra o životě ve středověku se všemi důsledky? WTF? Kolik lidí vzešlých z původní série si zahraje tohle a kolik lidí, kteří hrají hry laděné do středověku si zahraje také tuto hru? Řekl bych, že to je naprosto zbytečný titul, který zapadne/neuchytí se.
Jinak pokud jde o nováčka na recentzenském poli, přeji hodně zdaru, silných nervů a diskuze brát tak na půl ucha. Je známo, že Češi mají patent na všechno *1* -
-
No v reale je problemom commandovat kazdy okamih zivota inych ludi. Nie ze by to teda neslo, ale na slovo Ta budu pocuvat len v Sims. :)
-
-
Bože bože.. Každej začátek je těžkej, tak ho proboha nechte žít. Já četl za ty roky už tolik diletantskejch recenzí od lidí který se postupem času naučili psát, protože na sobě neustále pracovali, že mě vopravdu netrápí jestli někdo zmrvil svoji první recenzi ještě navíc na Sims, což je casual titul jak hovado.
-
Vojtíšek (autor recenze ) se jmenuje i Mastermind, který dělá profesionalní first feeling gameplay videa na youtube. :)
Každopádně by si na základě této recenze asi hru nikdo nekoupil.Chybí tam více informací. -
No ať je recenze jakákoliv, tak musím říct že tenhle díl nebo co to vlastě je mě dost zklamal. Když sem zjistil že člověk nemůže postavit ani kadibudku, uspokojují se celé 2 potřeby a při každém druhém questu se mi změní postava, tak sem to radši zase smazal. Kdyby vzali klasické sims, plácli na ně středověkou texturu a nás ušetřili takových nepovedených pokusů, udělali by líp. Si myslím že 6/10 je až moc dobré hodnocení pro takového mutantka za kterého by se nemuseli stydět ani ve fukušimě. Ale přece jenom kráva se musí dojit dokud je žhavá aby nám ty penízky nevychladli. Teď už jenom potřebujem The Sims: Future kde za vás vaše potřeby uspokojí roboti, práce je zbytečná a s přáteli se setkáváte výhradně na internetu, určitě tvůrcům by to vyhovovalo protože hru by měli hotovou tak za měsíc, sice by tam nebylo co dělat, ale zase cena by byla prémiová. Doufám že další takovou sračku zase nějakou dobu nevydají.
-
Tohle je děsný... Vážně prosím redakci o zasáhnutí, tahle špatnou recenzi jsem fakticky dlouho nečetl (doopravdy, ani na ledajakém blogu), tím spíš, že jsem Sims Medieval hrál a recenzent popisuje pouze první hodinu hry... Ostuda pro celou games.tiscali... PS: mám chuť uspořádat petici, kde bychom našetřili recenzentovi na výplatu, kterou měl dostat za tenhle průjem, a poslat ho makat do úplně jiného odvětví. Výplachy člověka, který jednak nerozumí hrám a navíc neumí psát, vůbec nemají co dělat na stránce jako je tato... Nebo jste už tak moc klesli??? Pokud ano, doporučuji pouze vybírat čtenářské recenze a nenajímat nové autory... Ušetříte a zachováte si úroveň.
-
Přemýšlím, jestli tu lidi víc prožívají samotnou recenzi nebo hodnocení a chyby hledají až dodatečně. :)
-
-
Hodnocení samo o sobě problém není. The Sims: Medieval je lehce nadprůměrná hra, tudíž 6/10 je adekvátní hodnocení (pokud použijeme celou hodnotící stupnici). Jde o text recenze. Opravdu si takto představuješ pořádnou recenzi? V textu jsme se dozvěděli naprostý kulový o hře - jen to, že jsou to sims, ovšem k tomu nepotřebuju recenzi, když si to můžu přečíst v názvu hry. Nevím nic jak se to liší od The Sims, jaké jsou ve hře povolání, jak velký je výběr předmětů atd. atd. Zkrátka řečeno nebylo nic a doufám, že autor této recenze na Games.cz už prostor nedostane.
-
-
Recenze není popis, ale kritika...nejdřív si o tom něco zjisti a nebo se nauč pořádně Sloh... *1*
-
-
Recenze je jeden z faktorů podle, kterého se člověk může rozhodovat o koupi nějaké hry. Pokud zde otevřu recenzi o The Sims: Medieval tak také očekávám, že dostanu nějaké info. Když mi recenzent sdělí, že hra nebere dost vážně středověk (ehm bavíme se tu Simácké hře, která je z rodiny kde se nic moc nebere vážne) tak už čihám něco nekalého. Sečtělý jsem dostatečně na to abych pochopil psaný text a ani po třetím přečtění, nevím o hře o nic víc než před recenzí.
Bylo nám řečeno toto - hra je v jádru standartní Sims hra, také trpí podobnými neduhy jako Sims hry, nebere vážně středověk, nepodává reálný obrázek středověku, musíme se starat o simíky a staráme se o své království i se statky. Sorry, ale tento souhrn informací popisuje co? Že je to Sims hra se správou království. Nic víc.
Možná jsem se chtěl dozvědět, zda jsou ve hře různorodé questy, jaké mám možnosti ve výběru povolání, jak se vyvíjí postavy, jak probíhá questování, zda hra obsahuje tématicky laděný sountrack, zda mi vydrží déle jak na jeden večer, zda máme dostatečné možnosti jak si ozdobit hrad a simíky samotné.
Já vím, že moje nároky na recenzi nepochopíš, protože ti stačí to málo co jsi dostal, ale to je tvůj boj. Můj je zase ten, že jsem chtěl info o hře, které mě zajímá a dostal jsem jeden velkej přešlap. -
-
Já vím, že moje nároky na recenzi nepochopíš, protože ti stačí to málo co jsi dostal, ale to je tvůj boj. Můj je zase ten, že jsem chtěl info o hře, které mě zajímá a dostal jsem jeden velkej přešlap.
Hochu těch informací potřebuji dost....nepatřím mezi ty přiblbější...tak že si tyhle poznámky odpusť. Nevíš s kým jednáš, děkuji.
Chceš o hře něco vědět?...ofíko stránky..nic? fan stránky...nic? Oblíbená Wikina...nic?
Co chceš o hře vědět? The Sims ve středověku + pár změn, co chceš popisovat questy? Recenze není od toho, aby se spoilerovalo, pokud je toho málo, stačí pár vět...jo možná to chtělo zvolit formu video recenze, ukázat, že je to stejně úžasná"ptákovina" jako všechny the sims a bylo by vystaráno. Bylo by vidět... a nazdar.
The Sims 4...postavička se může škrábat na prdeli... -
-
Ano, nevím s kým jednám a je mi to jedno, takže si svoje ego schovej, protože v diskusi nikomu nedokážeš nic (ani kdybys byl prez. Ameriky). Nevím co si o sobě myslíš, ale tady jsi stejně malej pán jako všichni ostatní včetně mě.
Však jsem se pro detailnější info musel uchýlit na jiné weby, ale ty pointu toho o co mi jde stejnak nepochopíš, tak se už nebudu snažit. A ještě jednou gratuluji, že ti stačí tak málo. -
Hmm... takže podle tebe by příště stačilo recenzi napsat stylem: The Sims Medieval 6/10 - chcete-li se dozvědět více viz Wikipedia, fan stránky a pod.
-
No, to je přesně ono. Vám je ta recenze šumák, tak nadáváte na ty, kterým tu šumák neni. Co třeba být trochu objektivní a nehledět jenom na sebe?
-
-
Nezajímá mě hra ani recenze. Jen mě trochu zaskočily ty nadávky tady. Zas tak hrozná ta recenze není. Pokud se Medieval zajímáš, určitě už všechny tyhle věci znáš nazpaměť.
-
-
Říká se tomu jedním slovem....LENOST.
-
-
-
recenze by mi mela ale i priblizit o cem to co recenzu sakra je. sklada se jak z toho, ze reknes co to je, tak i co je na tom dobry/spatny a proc je to dobry/spatny.
-
-
Doporučoval bych si to přečíst znova a pořádně...klady a zápory jsou v textu. Trošku archaický styl psaní a chce to lepší gramotnost...což sry, ale většina lidí v naší zemi mezi 15 - 18 lety je na tom dost bídně...pochopit význam textu? To ani náhodou. Pokud nepíše člověk jednoduše a naprosto srozumitelně, tak to 30 - 60% lidí pořádně ani nepochopí. Autora bych neodsuzoval. Trošku by to možná chtělo zjednodušit a bylo by to OK.
A některým zde bych doporučil otevřít ten Sloh, než se pustíte do buzerování.
-
-
-
-
No jo, je to teď trochu něco jako bandwagon a přiskakování na něj. Na druhou stranu, je to opravdu špatné.
Hodnocení samotné, alespoň to numerické, poměrně sedí. Vyjímečně.
-