Přejít na výpis diskuzí
The Trench vás zažene do zákopů 1. světové
9.7.2012 | Petr Poláček
111 příspěvků
-
Pokud to bude styl COD1-2 tak je to v suchu
-
áno je to určite "logické", veď mali len, pušky (opakovacie, samonabíjacie, automatické), brokovnice, pištole, revolvery, gulomety od ťažkých po ľahké, mínomety, plameňomety, rôzny typy granátov a na konci i nejaký ten samopal ... naozaj nič moc.
-
Nesmíš tomu Remarqueovi tolik věřit. Lopatky se používaly, to jo, ale krom toho taky různý bijáky, palcáty, tlouky a zákopové nože. Problém pušky s bodákem byl ten, že se ve stísněných prostorách zákopů nedala pořádně použít. na volnym prostranství pak naopak bylo dvoumetrové kopí (puška s bodlem) mnohem lepší než celej vagón lopatek
-
MP záležitost Mount and Blade: Warband: Napoleonic Wars
-
je logicky že nejsou fps z prvni svetove protože tam byl jeden typ pušek a koho by bavilo porad strilet z te same zbrane, we ww2 byla vetsi variabilita, ale porad to nema na cod
-
Doufám, že se z toho nevyklube další střílečka typu Call of duty.
-
Konečně začínají vycházet hry i z nevyužitých dob minulých. Už jenom čekám lineárnější fps z dob napoleonských nebo husitských válek. To jsou ve hrách velmi neobvyklé záležitosti.
-
Liznuty sci fi to bylo a ja to nedohral. Zaseknul jsem se na nejakym ujizdejicim vlaku *13*
-
Vycházelo, ale mám dojem, že to bylo ale sci-fi
-
Dobře ale to už pak je prakticky CoD nebo MoH jenom s pomaleji střílející zbraní a jinou texturou.
-
z první světové války vychází i Iron Storm (nebo tak nějak), ale to je tak deset let stará střílečka
-
Druhý vál nebyla jen chyba gen.štábu- Francouzi obecně měli skutečně malou ochotu bojovat- otcové nových vojáků, případně samotní znovumobilizování veteráni si dobře pamatovali jak vypadala válka před 21 lety. V Německu existoval mýtus vražení dýky do zad a touha po odplatě a za nový lepší svět, ve Francii rozčarování kam to za ty dvě dekády dovedli (stále se vzpamatovávali z krize) a zbytečnost minulého konfliktu (Krauti jsou zase tady). Dopředu demoralizované vojsko/obyvatelstvo není vhodný počáteční bod pro vedení války.
-
Mno jistě a FPS z druhé světové už se udělat dá bez problému. V té době už se naštěstí začala válka vést tak že se bojovalo v koridoru a střílelo stovky nácků.
-
Vidim to podobne
-
Po pravdě osobně mě bavila hra Necrovision, která se odehrává za první světové války. Ale osobně nějak nemám rád zákopovou válku jako takovou.
-
To není o smyslu pro humor. Internetové meme o vzdávajících se Francouzích jsem už četl tolikrát,že už to začíná být trapné.Dělat si pofidérní legraci z lidí co cedili krev a kvůli špatné taktice generálního štábu byly rozdrceni je docela mimo.A né nejsem suchar.Jen mi tyhle klišé lezou krkem.
-
No já nevím, hry z WW2 či modern worféry té realitě také přece poplatné nejsou, ty bitvy přece vypadaly/vypadají úplně jinak.
Tady jde hlavně o prostředí a zasazení do něj. Herní mechanismy se samozřejmě tou skutečností mohou inspirovat, ale je přece logické, že nebudou skutečnost kopírovat. -
První Toy Soldiers *3*.
-
diky za tip, me se zase dost zaujal film Paths of glory od S. Kubricka.
-
Konecne najaka ta hra, z opomijene 1svetove valky.
To si urcite rad zaparim.