Přejít na výpis diskuzí
Thief 4 se vyhne větším změnám aneb vítězství stealthu
6.3.2013 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
ne, Dishonored připomína Thiefa.
-
Ach,už sem myslel že si to nechávaj na příští desetiletí....,pro mě jediná stealth akce kde se to jako stealth dalo opravdu geniálně hrát a hlavně atmosféru která se dala krájet, 3rd person je samozřejmě konzolový nesmysl který tu nemá co dělat a který mě občas přivádí záchvaty zuřivosti protože vubec právě nedává přehled o okolí jak tu někdo řekl (až na vyjimky,samozřejmě vyrolovat si na myši jej podle mě není nikdy špatný nápad a dává tak chvílemi možnost zhlédnou postavu v plné kráse nebo obvzláště při některých polohách i k úsměvným situacím) ba naopak, není nic horšího když potřebujete jednat a ta 3rd person kamera se vám začne motat někde u stěny jak lejno pod splavem, jen bych řek že uplně vypustit magii a mystično pro mě zase teda není nic co bych kvitoval ale samozřejmě s mírou a opatrně ) těšíím se )
-
Jen říkám. Dishonored byl super.
-
Na expert jsem všechny souboje v Deadly shadows musel řešit útěkem do stínů. Tzn. žádné souboje pro mě prakticky neexistovaly. Teda né že by mi to vadilo, považuji to za plus celé hry a ne za svoji neschopnost *4*
-
Neuvažuj. Vyhledej si na heureka.cz Thief anthology, cena je přes 60 Kč. Na Steamu to bylo tuším skoro 200 Kč po slevě! Já mám anthology z českého obchodu už pár let a tehdy to bylo asi za 130 Kč. *14*
-
To je teď taková móda, se kterou přišla Dishonored, že se stealth hry odehrávají ve dne. Je to logický, kdyby ses šel plížit někam do nepřátelskýho ležení, jasan že nepůjdeš v noci, ale pěkně za světla, abys viděl všechny ty hezký efekty. Líp to vypadá na předváděčkách a hra pak dostává vyšší hodnocení.
-
T3 trpel jednou velkou blbostou - Garret sa po prilepeni na stenu stal prakticky neviditelnym.
Niekolkokrat sa mi stalo (na obtiaznosti EXPERT), ze ma straze hladali s vytasenym mecom a ja som bol prilepeny na stene a prisli ku mne tak blizko, ze som dostal tym mecom a ubralo mi to HP.
Straze ma samozrejme ani nezbadali.
Chcel som tym len povedat, ze uz T3 sa nevyhlo zjednodusovaniu a muselo sa na HC aspektoch trochu ubrat. -
Dufam, ze sa Stephen Russell znovu ujme dabingu a da tak Garretovi svoju typicku "charizmu".
-
shut your whore mouth
-
No a?
-
Připomíná mě to strašně moc Dishonored.
-
Dost se těším. Jsem fanouškem stealth her a ač pro mě byl Thief svého času příliš silným soustem (úspěšně jsem dohrál jen Deadly Shadows), jeho atmosféra mi vždycky imponovala. Avizovaný odklon od magie a 3rd person kamery kvituji s povděkem. Právě proto, že se nepovažuji za uctívače Thiefa, se nebojím neneaplněných očekávání. Docela by mě uspokojila i hra ala "lehce poupravené Dishonored" s temnou (místy až hororovou) atmosférou, bez kouzel a se sympatickým hláškujícím zlodějem Garrettem.
Jak bude vypadat akční složka hry mi je fuk, protože po prozrazení loaduji... :-) -
No, nemám z toho kdovíjakej pocit. Artworky vypadají hodně nasvíceně, všude spousta světla, kde se bude Garrett ukrývat? Očividně kladkový luk frčí i ve světě loučí. V určitých detailech vypadá Garrettův oblek/výstroj dobře, ale vane z toho mainsteamové frikulínství. Raději bych taky viděl 3rd person, páč mi dává lepší přehled o okolí. Sem tedy zvědavý na audio stránku. Líbí se mi to město i studené kamenné interiéry, ne ten s bordelem(?) na obrázku.
Souboj se 3 enemy je pravděpodobně fatální, ok, ale kolik strážných bude v takových hojných počtech pohromadě? Bude na hluk řežby reagovat okolí? Jaká technologie mu umožní identifikovat otisky prstů? Zpomalení času? V jaké to vlastně době jsme? Jakou roli tam mají technologie či magie?
To oblečení sem tam, 16-19.století inspirace? Nemůže to být více mediavel pls? -
V obtížnost EXPERT taky doufám ale neviděl bych to tak černě. Už i v T3 bylo těžké ustát souboj s 2 hamerity, natož s nějakým paganským šamanem, tak jsem si dával setsakra pozor na prozrazení.
-
V T3 Deadly shadows jsem umřel pádem z výšky víckrát jak v prastarém Princ of Persia, ale neskonale moc mně to bavilo. Dobrá byla po dokončení mise tabulka statistik, některé mi totiž zabraly skoro celý den po sečtení herního času, viz mise The Cradle.
-
tak to si zahrej spíš TES.
-
Tss Zabít pět vojáků není žadný problém, nereálná je naopak hra kde jeden týpek sám nedá alepsoň šest jinejch
-
Já o tom taktéž uvažuji.
-
poslední dobou mě rozsekáváš smíchy
-
Doufám ,že tam přidají nějakej skill, kterej mě zneviditelní na minutu. Jo a taky chcu šipku, ať vím kam mám jít a co tam dělat. Vsadím se, že to pokalejí.