Přejít na výpis diskuzí
Thief 4 se vyhne větším změnám aneb vítězství stealthu
6.3.2013 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
pobavil me uzivatel ezop, timto ku dekuji
Thief stejne jako commandos bl vzdy o prizpusobeni se mape a protivnikum...clovek musel myslet a planovat
s nejakym assassinem tu radsi nedrazdi...lezt si kam chces, cimz poprit vlastni design mapy a reseni ukolu postupu...nehlede na popirani zakonu fyzikt a morfologie vlastniho lidskeho tela.... to by byl v tehle znacce zlocin
trochu mi vadi, ze se to jmenuje Thief, kdyz uz to nedela looking glass studio, ale drzim jim palce -
Ten focus bych poprosil při instalačce zablokovat, jinak mě to bude pořád lákat a nakonec podlehnu k použití.
-
Toho, který dostal do ruky hru designovanou na konzole a rozkaz od šéfa, aby to konvertoval na PC.
-
Za QTE bych vraždil. Nevim, kterýho psychopata napadlo převést tuhle ryze konzolovou kratochvíli i na PC...
-
ja sice thiefa hral jen trojku demo ale spíš me tam bavilo zabijení než kradnutí
-
Pravda, omlouvám se. Přemýšlel jsem, jestli nepřátelé, nepřatelé nebo nepřátele. Děkuji. Nebudu opravovat.
-
ehm...neřekl bych. Tak každého baví něco jiného, že. Nicméně souhlasím, že naprostá otevřenost herního světa by tomu neseděla, ale pohyb po lokacích, kde mohu lézt po čemkoliv vertikálním, skloubeno s mirrors edge. No vám by se to snad nelíbilo? Když budu chtít stejnou hru jako první thiefy, zahraju si první thiefy znova.
-
To nehral v tej dobe ešte vysával mamin prsník
-
Třeba ke starším dílům Thiefa?
-
Moc velká rozlehlost by tomu taky uškodila. Nejlepší je, ať se jedná o samostatné mise, které budou o to propracovanější.
-
Nepřátele.
-
Nema trenink, je to mistro zlodej, ne mistr assassin. Umi se dobre schovavat a jeste lip utikat ;-)
-
Nevidel bych to tak cerne, ve trojce byl Garret tez velmi silny (lukem se dal zabit kdokoli bez problemu) a myslim ze ani na max obtiznost tam omezeni zabijeni nebylo. Tak si holt hraci vytvorili vlastni pravidla a byla to porad vyborna stealthovka s paradni atmosferou a charizmatickym hlavnim hrdinou. Verim ze pokracovani takove zustane.
-
A co s tím? Která jiná hra má takový volný pohyb městem jako assassin? Ne, že bych byl nějaký velký fanda, zvlášť po trojce a tom ohlášeném paskvilu, ale k čemu jinému mám přirovnat?
-
hmm super takže jste už probírali y i. Škoda že jste ještě neprobírali že se zde nedají opravovat vložené příspěvky.
-
Pobývat klidně můžeš. Ale v blázinci. My zbytek raději pobíjíme nepřátelé.
-
Lžeš!*1* Minule mi na diskuzi o Ac III tvrdili, že je naprosto normální zabít 8 vyzbrojených a vycvičených vojáků, tehdy jedné z nejlepších armád planety či je naprosto normální masakrovat jednotku jednoho podruhém, když se zbytek dívá. Jde přece o moment překvapení, ne? *1*
-
Skvělá zpráva, že aspoň tuhle sérii se (snad) nebudou tvůrci snažit "zpřístupnit masám" tím, že z ní udělají akční mlátičku s quick-time-eventy *4* Nemám nic proti jednoduchým akčním hrám, ale jsem radši, když má někdo koule na to si prosadit i něco jiného. Variabilita! *palec nahoru*
-
To by to pak ale byla dost nuda. Navíc proč by nemohl když má trening pobýt 3-4 vojaky?
-
Akorát, že Thief byl mnohem dříve než nějaké AC......