Přejít na výpis diskuzí
Thief 4 se vyhne větším změnám aneb vítězství stealthu
6.3.2013 | Petr Poláček
52 příspěvků
-
Z toho titulního
screenukonceptu (tý brány) jsem vlhkej jak mouka *14* -
Jsem rád, že boj se 3-4 protivníky a zpomalení času jsou jen menší změny a nechci si představit, co by byly změny větší (asi třeba kdyby hra byla na tahy...)
-
je to asi podobne ako dnes so vsetkymi hrami. treba ich spristupnit sirsiemu kruhu hracov. tj mozes to hrat ako cisty stealth, no ak nieco pokasles, tak sa z toho este pri troche sikovnosti bude mozno dat s odretymi usami vysekat, ak ta pristihnu jedna dve straze. dufam, ze to spravia podobne ako v Hitman Absolution, ze dobre odladia rozne obtiaznosti a clovek si bude vediet podla vlastnych preferencii vybrat, tj. dostanu sancu aj nesikovni hraci aj stari thief harcovnici
-
Že jsme někdo hráli na Expert přece neznamená, že tam ty nižší varianty (a tím pádem i případnej šerm) pro míň trpělivý hráče nebyly. Takže bych ten Armagedon ještě odložil. Osobně mi spíš vůbec nesedí ten anorektickej, podezřele juvenilní Garrett. Na každej pád doufám v podobně zpracovaný stupně obtížnosti. A true professional doesn't leave a mess!
-
Ale něco z toho AC tam zůstat mohlo. Třeba něco z toho volného pohybu bude. Mám radši 3rd person hry, ale představa volnosti po vzoru AC, pohybu a kamery ala Mirrors edge, stealth hratelnosti thiefa a středověkého města. No, sbíhají se mi sliny. Kéž by ta hra tak vypadala.
-
Jj proti lehkým vozidlům takzvanou Anti-materiel rifle.
-
Bude mít sniperku?
-
Souhlasím. Problém je, že hry typu Assassins Creed úplně zdeformovaly představy hráčů o realitě, takže pokud chlápek prakticky bez brnění nemá problém se čtyřmi ozbrojenými strážemi, je to považováno za přiměřeně realistické. Snad bude nastavitelná obtížnost včetně zákazu zabíjení na tu nejvyšší, jako v původním Thiefovi.
-
Nechcem byt armagedonista, Thief 1,2,3 su moje favorite games, ale citat, ze ak Garret nalaka 3-4 straze nebude mat sancu ma mrazia. Garret si to nemal rozdavat s nikym! Garret je tien, talentovany Thief, ktory je nevideny pri praci. Ja si pamatam, ze som hral iba na Expert a tym padom ziadne suboje nemali vyznam.
Ostrelovat straze lukom, detto, na Experta sa nedalo zabijat (okrem zombii a podobnej havede) a v tom bola sila Thiefa. Pochybujem, ze niekto kto nehral na experta ma Thiefa medzi oblubenymi hrami. Bojim sa! -
Nedávno jsem si zakoupil na Steamu Thief celou sérii a slast pro herní duši. Kdyby IV pokračoval, nebylo by to marné:)
-
Až bude mít Garrett problém jenom ze dvěma strážemi tak mne zavolejte! *1* . Ale zatím to zní docela slibně.
-
Zajímavé ale co je pro mě nejdůležitější je fakt, že se tvůrci vyprdli 3rd kameru a vše podobné AC sérii. To by pak už nemělo ono kouzlo vykukování zpoza rohů a kradmé se plížení. Jsem opravdu zvědav na příběh a hlavně na onu zmiňovanou AI, to by mohla být solidní výzva když Garett nedokáže ustát souboj s 3 strážemi. Thiefa jsem hrál vždy pro to abych si užil stealth a nechtěl jsem ze sebe dělat žádného vraha.