Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    Tak snad se dílo podaří a bude to stejná pecka jako první dva díly; už by to konečně chtělo pořádnej stealth jak se patří.

Dishonored měl sice pěknej leveldesign, ale i když to člověk hrál poctivým stealthem bez jakýhokoliv zabíjení nebylo to ono; žádná výzva, dost slabej závěr a navíc tak krátké.
  • ringmancz
    Thief 4 byl ohlášenej roky před tím, než se vůbec začalo pracovat na Dishonored
  • Tak já tam Dishonored nevidím, vidím tam Thiefa *14* Kéž by to bylo v duchu starých her. Ať tam děckám klidně daj možnost zabít všechno co se pohne nějakou skvělou fatalitou, ale ať tam pro fanoušky nechají možnost projít to nepozorovaně tak jako v těch starých hrách. A za doprovodu ironizujících poznámek od Garretta :)
    • přesně....
  • No doufám, že tam bude zase nějaký Ten level. :-D Jinak jsem zvedavý, jak se s tím popasujou. :-D
  • Doufám, že to dobře dopadne. Srovnání s Dishonored se nabízí, ale počkejme si na finální podobu. Ultima Underworld, System Shock, Thief a Deus Ex je to nejlepší, co kdy na PC vzniklo, věřím, že k produkci sequelu kterékoliv z těchto her přistupují autoři s maximální pečlivostí.
    • Dishonored bylo vždy srovnáváno s Thiefem a né obráceně?
      • Jistě, myslel jsem to tak, že grafický styl T4 (aktuální screenshoty) hodně připomíná právě Dishonored a je dost vzdálený původním T1 a 2. Thief je praotec všech stealth akcí, o tom není pochyb ;)
  • Koukám, že Hammerité asi potlačili pokrok dopředu, když má Garrett kladkoluk. Obrázek je hrůza. Snad tu hru nezprzní, Thiefa 3 jsem měl moc rád. A že to vypadá jako Dishonored? No a co, já jsem Dishonored nehrál a je mi to fuk. Já se těším na Garretta, plížení se po nočním City, na Pagany a Hammerity a na vtipné hlášky nic netušících obyvatel ;-).
    • Taktéž se velice těším na Hamerity a Pagany a ty jejich hlášky, stejně tak Garett byl v trojce pěkně sarkastický a ukecaný.
  • hele ma to vyjít na next gen, je to slavná značka takže to bude jeden z launch titulu tak mužete čekat co? no prece klasicky hru pro vsechny, hype a vsechny ty marketingove veci okolo. Rozhodne bych nečekal nejakou hardcore oldschool stealth hru lol.

Jinak me osobne ačkoliv mam stealth žánr moc rád hrát za zlodeje moc nebaví neumím ses tím stotožnit abych kradl. Ješte takový menší tip, pokud se nemužete dočkat a nehráli jste oblivion skuste si ho nainstalovat + nejaky mody a delat questy za thieves guildu, fakt kvalita :)
  • Thief3 patrí medzi 3 najlepšie hry aké som hral. Atmosféra zatiaľ neprekonaná. Dishonored nebola zlá hrá, ale Thiefovi sa ani nepriblížil, takže akémukoľvek približovaniu ku Dishonored NIE! A ten Focus, ako tu už niekto povedal, jedine vypnúť, inak trapas.

Uvidíme či si Thief udrží svoju tvár. Po tom ako nás po Splinter Cell - Chaos theory navždy opustil Sam Fisher, by bola strata Gareta už tragická.
  • Dishonored jsem nehral ale z toho co jsem slysel zvazim zdali to vubec kupovat a hrat. Styl hry se mi zamlouva ale mam z prezentaci spatny pocit (proste to neni Thief).
    Narozdil od Lukase Grygara si nemyslim ze to je "duchovni" nastupce System Shocku nebo Deus Ex, Thief, apod... nicmene doufam ze Thief 4 bude v duchu puvodni serie (tz. vice Stealth a mene akce).
    Kez by tahle hra spolu s Zaklinacem 3 byl duvod pro porizeni nove "NextGen" graficke karty. No uvidime.
    • Počkej si na Steamu na velikonoční slevy, počítám, že tam Dishonored bude tak za 15 euro max. Naposled tam byl ve slevě asi za 25e. Ta hra rozhodně stojí i za 50, ale za plnou kupuju jen když jsem nedočkavej :)
  • Inquisitor
    Trochu se bojim co z toho udělají, ale snad to dopadne.
    • Asi tak... mám ted první díl rozehranej a jsem z něj úplně unešenej (čert vem grafiku a trošku náročnější ovládání). Ten strach ze soubojů (těžká obtížnost) a skutečnej stealth můžou dnešní hry závidět zpoza svých rádoby stínů... Natož zvuky...když se čověk snaží zdrahat před nemrtvejma někudy, kudy ani neví kudy kam ...
      Jen z toho obrázku na mě dýchá zabiják Corvo a ne Garett...doufejme že se nesvezou na vlně hypu, ale zůstanou věrní originálu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit