Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Artwork je podle mě dost nevkusný, ale jestli je pravda, že to dělají stejní chlápci, kteří pracovali ina DE: HR, tak jim věřím - a těším se jak malý Jarda. Thiefa III vemkoncem považuju za poslední trojáčkovou stále ještě oldschool hru vůbec.
  • misho8723
    Ty vole, však to je okopírovaný Dishonored ! To hádam nemyslia vážne toto.. mali by prísť s dačím originálnym a nie kopírovať veci od iných - takisto ako lukom sa chcú pridať k modernej vlny hier s lukom (Crysis 3, Tomb Raider, atď) ....
    ok, som sa trochu pobavil :D Som veľmi ale veľmi šťastný, že Thief sa vracia na scénu a dúfam, že dopadne trošku lepšie ako Dishonored - ktorý je stále pre mňa najlepší herný titul roku 2012 - aspoň čo sa týka scenára.. síce som z Thiefa celú hru hral a prešiel len trojku, ktorá je podľa mnohých považovaná za najslabší diel série, ale pre mňa to bol fakt parádny herný zážitok .. tak zatiaľ mňa v roku 2014 čakajú Zaklínač 3 a Thief 4 - paráda... ale aj tak si neodpustím, ale fakt niektoré screenshoty mi pripomínajú Dishonored a to hovorím z hľadiska dizajnu mesta a atmosféry, ale to je len dobre - stále je to starý dobrý Garrett a stále ide o sériu Thief.. oni majú svoj štýl a Dishonored má svoj

P.S. vidím, že niektorí ľudia si z môjho príspevku prečítali asi len prvé vety... no mohol som to čakať :D
    • Ronox
      O to jim docela šlo v Dishonored díky tomu světu, který vytvořil. Navíc když na něm dělal Harvey Smith, který dělal na Thiefovi: Deadly Shadows a k tomu milovníka viktoriánského stylu Antonova. To oni si brali inspiraci z Thiefa a ne, že by si teď nový Thief bral inspiraci od nich ;-)
    • Zvláštní, před vydáním i v recenzích všichni přirovnávali Dishonored k Thiefovi. Teď všichni přirovnávají Thiefa k Dishonored. Někdo snad dělil nulou?
      • misho8723
        Hmmm... tak čo tak čítam názory na webe, tak veľa ľudí, aj tých, čo nie sú príliš veľkými fanúšikmi Dishonored, ale sú veľkými fanúšikmi Thiefa, si najskôr mysleli, že ide o DLC alebo o dvojku Dishonored
        http://i122.photobucket.com/albums/o258/Kodaemon/thiafvsdishonored_zps2a4011ce.jpg
        Taktiež veľmi tomu nepomohlo ani to, že príbeh je v "gotickom meste, ktoré je zamorené morom a vládne mu tyran" a to, že hra nemá pri názve číslovku.. no čo, budeme musieť trpieť až do vydania hry, že všade budú komentáre ľudí, ktorí budú nového Thiefa podozrievať z toho, že sa živí na úspechu Dishonored
      • misho8723
        No ja som si robil srandu :) však som tiež hral Thiefa o niekoľko rokov skôr ako Dishonored.. A je automatické zase, že ľudia pripomínajú teraz Dishonored, lebo ho majú ešte čerstvo v hlavách.. a napríklad ten screenshot, čo je asi z bordelu - môj odhad - pripomína aj mne Dishonored, pretože tam tiež bol bordel spravený celý v červenom a takisto ten chlapík čo má na tvári - asi masku či čo to má - pripomína zase misiu z plesu, ktorá bolav Dishonored... ja nehovorím vôbec, že okopírovali Dishonored alebo čo, len to, že ľudia budú DH často spomínať - ide mi o to ale, že sa objavia ľudia, ktorí vôbec nepoznajú sériu Thief a budú všade písať, že ako tento nový diel ide len kopírovať to, čo už spravil Dishonored - čo je už problém, ale čo už, ľudia sú už takí
      • Trisska
        Podle mě je takový přirovnání zcela na místě, stačí se kouknout na obrázky v článku...

První obrázek - prostředí v pozadí stejné jako v Dishonored
        Druhý obrázek - nepřítel zblízka jako vystřižený z Dishonored
        Čtvrtý obrázek - speciální vidění jako v Dishonored
        Pátý obrázek - v Dishonored měl v ruce svítivé srdce, taky svítivej kompas
        • shmeck
          V Battlefieldu máš v ruce AK47, takže je to Call of Duty - to si chtěl říct? Kdy už konečně lidi přestanou řešit, že něco vypadá jako tohle, a tohle zase vypadá jak tamto?... Důležitý je přece, jak se to hraje !! *16*
          • Trisska
            Nevidím důvod, proč neříct jak to vypadá a co mi to připomíná... Jasně že je nejdůležitější jak se to bude hrát, v tom s tebou souhlasím...
          • Robotron3
            A ono se to hraje jako tohle, nebo tamto... *15*
  • "Hrdina série Garrett se vrátí do gotické průmyslové metropole známé jako City, aby tam ukradl všechno možné a stal se bohatším. Bohužel se město potýká se sociálními nepokoji a morem, zatímco ho pustoší a drancuje politický tyran jménem Baron. Aby dokázal toto dobrodružství přežít, musí Garrett obezřetně využívat prostředí a vytvořit si své nejrůznější možné cestičky v každém z herních levelů,"

Může ta hra připomínat Dishonored ještě víc? *7*
  • možná to bude dobrá hra, možná, že to bude dokonce i skvělá hra. Ale nevěřím, že budu mít pocit, že hraju dalšího Thiefa. Sentiment není na místě. Atmosféru prvního Thiefa už nic nepřekoná a nejspíš se k ní ani nepřiblíží... a ten, kdo vzpomíná na Thiefa 3 jako na dobrou hru, tak nejspíš trojkou začínal, a jedničku a dvojku ani nehrál...sirotčinec ???...no nevim... vězení v jedničce, to byl nářez... *3*
    • Ano vezeni v Thief 1 to byl vazne strasidelny zazitek. Spominam se slzou v oku. Kazdy z tech 3 dilu Thiefa mel neco do sebe ale osobne me mirne vadilo, ze v Thief 3 uz nebyla povinnost na nejvyssi uroven projit level bez jedineho zabiti, pokud si dobre vzpominam...
  • Dishonored mi to nepripomína, pretože som ho nehral a "demo" nebavilo, presne tak ako Bioshock, nemusím hrať všetko. Tento obr: http://games.cz.imag3box.com/uploads/1362496752-6-game14101-img230095.jpg mi Thiefa evokuje, takže zatím v klídku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit