Přejít na výpis diskuzí
Thief 4 vyjde příští rok na PC a next-gen konzolích
5.3.2013 | Aleš Smutný
107 příspěvků
-
Artwork je podle mě dost nevkusný, ale jestli je pravda, že to dělají stejní chlápci, kteří pracovali ina DE: HR, tak jim věřím - a těším se jak malý Jarda. Thiefa III vemkoncem považuju za poslední trojáčkovou stále ještě oldschool hru vůbec.
-
Ty vole, však to je okopírovaný Dishonored ! To hádam nemyslia vážne toto.. mali by prísť s dačím originálnym a nie kopírovať veci od iných - takisto ako lukom sa chcú pridať k modernej vlny hier s lukom (Crysis 3, Tomb Raider, atď) ....
ok, som sa trochu pobavil :D Som veľmi ale veľmi šťastný, že Thief sa vracia na scénu a dúfam, že dopadne trošku lepšie ako Dishonored - ktorý je stále pre mňa najlepší herný titul roku 2012 - aspoň čo sa týka scenára.. síce som z Thiefa celú hru hral a prešiel len trojku, ktorá je podľa mnohých považovaná za najslabší diel série, ale pre mňa to bol fakt parádny herný zážitok .. tak zatiaľ mňa v roku 2014 čakajú Zaklínač 3 a Thief 4 - paráda... ale aj tak si neodpustím, ale fakt niektoré screenshoty mi pripomínajú Dishonored a to hovorím z hľadiska dizajnu mesta a atmosféry, ale to je len dobre - stále je to starý dobrý Garrett a stále ide o sériu Thief.. oni majú svoj štýl a Dishonored má svoj
P.S. vidím, že niektorí ľudia si z môjho príspevku prečítali asi len prvé vety... no mohol som to čakať :D -
-
O to jim docela šlo v Dishonored díky tomu světu, který vytvořil. Navíc když na něm dělal Harvey Smith, který dělal na Thiefovi: Deadly Shadows a k tomu milovníka viktoriánského stylu Antonova. To oni si brali inspiraci z Thiefa a ne, že by si teď nový Thief bral inspiraci od nich ;-)
-
Zvláštní, před vydáním i v recenzích všichni přirovnávali Dishonored k Thiefovi. Teď všichni přirovnávají Thiefa k Dishonored. Někdo snad dělil nulou?
-
-
Hmmm... tak čo tak čítam názory na webe, tak veľa ľudí, aj tých, čo nie sú príliš veľkými fanúšikmi Dishonored, ale sú veľkými fanúšikmi Thiefa, si najskôr mysleli, že ide o DLC alebo o dvojku Dishonored
http://i122.photobucket.com/albums/o258/Kodaemon/thiafvsdishonored_zps2a4011ce.jpg
Taktiež veľmi tomu nepomohlo ani to, že príbeh je v "gotickom meste, ktoré je zamorené morom a vládne mu tyran" a to, že hra nemá pri názve číslovku.. no čo, budeme musieť trpieť až do vydania hry, že všade budú komentáre ľudí, ktorí budú nového Thiefa podozrievať z toho, že sa živí na úspechu Dishonored -
No ja som si robil srandu :) však som tiež hral Thiefa o niekoľko rokov skôr ako Dishonored.. A je automatické zase, že ľudia pripomínajú teraz Dishonored, lebo ho majú ešte čerstvo v hlavách.. a napríklad ten screenshot, čo je asi z bordelu - môj odhad - pripomína aj mne Dishonored, pretože tam tiež bol bordel spravený celý v červenom a takisto ten chlapík čo má na tvári - asi masku či čo to má - pripomína zase misiu z plesu, ktorá bolav Dishonored... ja nehovorím vôbec, že okopírovali Dishonored alebo čo, len to, že ľudia budú DH často spomínať - ide mi o to ale, že sa objavia ľudia, ktorí vôbec nepoznajú sériu Thief a budú všade písať, že ako tento nový diel ide len kopírovať to, čo už spravil Dishonored - čo je už problém, ale čo už, ľudia sú už takí
-
Podle mě je takový přirovnání zcela na místě, stačí se kouknout na obrázky v článku...
První obrázek - prostředí v pozadí stejné jako v Dishonored
Druhý obrázek - nepřítel zblízka jako vystřižený z Dishonored
Čtvrtý obrázek - speciální vidění jako v Dishonored
Pátý obrázek - v Dishonored měl v ruce svítivé srdce, taky svítivej kompas -
-
V Battlefieldu máš v ruce AK47, takže je to Call of Duty - to si chtěl říct? Kdy už konečně lidi přestanou řešit, že něco vypadá jako tohle, a tohle zase vypadá jak tamto?... Důležitý je přece, jak se to hraje !! *16*
-
-
Nevidím důvod, proč neříct jak to vypadá a co mi to připomíná... Jasně že je nejdůležitější jak se to bude hrát, v tom s tebou souhlasím...
-
A ono se to hraje jako tohle, nebo tamto... *15*
-
-
-
-
-
"Hrdina série Garrett se vrátí do gotické průmyslové metropole známé jako City, aby tam ukradl všechno možné a stal se bohatším. Bohužel se město potýká se sociálními nepokoji a morem, zatímco ho pustoší a drancuje politický tyran jménem Baron. Aby dokázal toto dobrodružství přežít, musí Garrett obezřetně využívat prostředí a vytvořit si své nejrůznější možné cestičky v každém z herních levelů,"
Může ta hra připomínat Dishonored ještě víc? *7* -
možná to bude dobrá hra, možná, že to bude dokonce i skvělá hra. Ale nevěřím, že budu mít pocit, že hraju dalšího Thiefa. Sentiment není na místě. Atmosféru prvního Thiefa už nic nepřekoná a nejspíš se k ní ani nepřiblíží... a ten, kdo vzpomíná na Thiefa 3 jako na dobrou hru, tak nejspíš trojkou začínal, a jedničku a dvojku ani nehrál...sirotčinec ???...no nevim... vězení v jedničce, to byl nářez... *3*
-
-
Ano vezeni v Thief 1 to byl vazne strasidelny zazitek. Spominam se slzou v oku. Kazdy z tech 3 dilu Thiefa mel neco do sebe ale osobne me mirne vadilo, ze v Thief 3 uz nebyla povinnost na nejvyssi uroven projit level bez jedineho zabiti, pokud si dobre vzpominam...
-
-
Dishonored mi to nepripomína, pretože som ho nehral a "demo" nebavilo, presne tak ako Bioshock, nemusím hrať všetko. Tento obr: http://games.cz.imag3box.com/uploads/1362496752-6-game14101-img230095.jpg mi Thiefa evokuje, takže zatím v klídku.