Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    Podle mě z těch posledních, měla nej AI hra RAGE...
    • michaliuz18
      taky si myslim *5*
  • Já osobně se moc těším a jestli to bude stejnej provar jako Dishonored, tak už jsem se stealth žánrem z první osoby skončil.
    • XXHUGOXX
      Dishonored je výborná hra. Sa aj pozri na všetky tie vysoké hodnotenia na internete od recenzentov a ľudí. Len málokedy tie hodnotenia klesli pod 80%. Takže zlá hra to byť nemôže. Alebo boli všetci tí ľudia a recenzenti na drogách ? Nechápem prečo na to dishonored furt každý nadáva, spočiatku keď to vyšlo tak sa vám tá hra úplne ľúbila a každý kdo napísal, že je to zlá hra bol zamínuskovaný. A teraz sa zarazu objavil nejaký nový trend nadávať na tú hru. Už ste trápny. Je to skvelá hra.
      • Podľa recenzií si môžeš urobiť tak maximálne približný obraz toho, či je dobrá. 100 ľudí 100 chutí a to platí aj pri recenziach. Napríklad, cez zľavy som si na steame kúpil Far Cry 3, napriek všetkým výborným hodnoteniam nie som ochotný tú hru hrať, je proste nudná až hrôza.

Na druhej strane, Dishonored som si užil fantasticky :)
      • V dnešní době se ohánět tím, že má vysoké hodnocení v recenzích... Ti lidi nemuseli být nutně na drogách, pokud za drogu nepovažuješ prachy. Já proti Dishonored nic moc nemám, ale musím uznat, že sem to nedohrál a přišlo mi to trochu plytké.
      • Opravdu nepotřebuji nějaká čisílka od herních "kritiků", abych si udělal názor. Já si hru zahraji a udělám si vlastní názor a na čisílka nehledím. Dishonored je zcela průmerné hra, jelikož byla prezentované je revoluční hra, je pro mě logicky zklamaním.
        • Coffin.Corner
          No někdo zase nepotřebuje hodnotit hru podle toho jak byla hra vyhypována médii. Třeba pro mě byl Dihonored obrovským překvapením, protože jsem od něj absolutně nic nečekal a asi jsem trochu jinak chápal celou koncepci jeho světa a příběhu. Proto je to jedna z nejlepších her co jsem za posledních pět let hrál.
    • Já jsem si Dishonored strašně užil. Pro mě to byla výborná hra. Ale proti gustu ...
      • Tak sis to užil, ale mě to vůbec nezajíma. Hra toho slibovala tolik a splnili to ho tak málo, že se to dalo považovat za klamavou reklamu něco jako Bioshock:I
        • Kozy
          A pro mě to byla jedna z nejlepších her za poslední dobu, i když pravda, víc mě bavil ten svět a výtvarná stránka hry než samotná hratelnost.
          • Svět? To nemá žádný svět. Žádné prohloubení a interakce se světem. Vše je to nalajnováno a naskriptováno. Svět tam v podsatě není. Je to taková iluze ničeho. Zustáli jen u nákresu a na detaily zapomněli a proto ta hra působí až směšně trapně.
            • nalajnovane? wut? dishonored sice zdaleka nebol dokonaly, ale hovorime o hre, kde kazda misia ma minimalne dva mozne konce, niekolko vedlajsich splnitelnych cielov, kde ma kazda druha budova viacero moznych vstupov? kde sa dokonca v priebehu misie mozes rozhodovat v kritickych situaciach medzi viacerymi moznostami? (vid. rozhovor medzi curnowom a campbellom, 'vypocuvanie' buntinga a x dalsich). o hre, kde je po jednotlivych lokaciach rozhadzanych kvantum knih a citania, ktore prehlbuje lore, o hre ktora ma dve varianty celej zaverecnej misie podla stylu hrania? nizsie bolo spomenute este aj ono srdce, ktore komentuje tvoje okolie... ad. ta vycitka o 'nediskutujucich' obcanoch nizsie: uvedomujes si, ze vacsina misii sa odohrava: a) pocas stanneho prava b) v stvrtiach, kde je beznym smrtelnikom vstup zakazany c) vo vyludnenych oblastiach postihnutych morom? zda sa ti byt z hladiska game designu ok, aby sa v takychto miestach pohybovali hrstky bezprizornych spolobcanov 'diskutujucich' o aktualnej situacii? mimochodom, straze / protivnici sa rozpravaju medzi sebou a je mozne ich odpocut.
            • Kozy
              Tak ted pěkně kecáš, lidi se tam mezi sebou baví a komentují aktuální dění, tvoje činy a podobně. Živá neznamená davy lidí na ulicích, to jen tak na okraj. Jedná se o atmosféru. Vyčítat nezalidněné ulice v době, kdy ve městě řádí mor, probíhá válka gangů a městská hlídka ztrácí kontrolu nad městem....
            • fallanga
              Ty jsi jeden z těch co v tom hledali nějaký těžší stealth? Ale ta hra měla být o příběhu a o možnosti volného pohybu a spousty alternativních tras.
            • ŽIVÉ? To si snad děláš srandu? Ta hra je naprosto mrtvá. Ulice prázdné. Nikde žádné rozhovory občanů nad součastnou situací. Tak umělou hru těžko pohledat. Jak bych si to představoval? Aspoň z poloviny, jak byla prezentováná.
            • Kozy
              Tohle jsou nesmysly. Interakce tam je, co třeba to srdce, díky kterýmu se dozvíš spoustu informací. Na mě to teda působilo dost živě, někdy snad až moc.

Jak by sis to tedy představoval?
      • fallanga
        Dishonored byla skvělá hra, ale nebyla moc náročná. Byl to takový stealth pro zabavení a ne pro skill.
        • heh, hral si aj dlc? lebo napr. brigmore manor uz je kusok tuhsi (tak nejak by som si predstavoval pokracovanie).
  • Tak jako první video z této hry, který se mi opravdu líbí. Hlavně ten začátek odkazující na předchozí díly...Trailer samozřejmě nic nznamená. Asi bude ve hře dost naskriptovaných scén, ale to nemusí být vždy nutně na škodu.
    Zážitek z hraní to může zintenzivnit. Jen toho tam nesmí být moc, to pak snižuje motivaci zahrát si to znovu. Nejsem úplně fanda tzv.Wow efektů. To raději atmosféru demon nebo dark souls.Ty pocity z jedničky kdy jsem někde skrčenej seděl v temným koutě a doufal, že stráž přejde okolo. Někdy jsem ani nedejchal, aby si mě nevšimli. Jó kde že loňské sněhy jsou...bojím se, že tam bude malá volnost v pohybu. Takovej koridor, kterým projdete a proběhnete a cestou si budete pakovat kapsy ... jako fanda série se samozřejmě musím těšit, ale nedšenej asi nebudu, stejně jako jsem nebyl příliš odvařenej z trojky.... Jo ale viděl jsem tam svítící houbičky. Ty já tůůůze rád... *1*
    • teď jsem na to koukal znova a oni to nejsou houbičky ale ňejaký makovičky... no nic, beru. Taky dobrý... *3*
  • Stillson
    Na tuhle hru se hrozně těším. Mám rád stealth hry.

Ohledně konce textu s tím napodobováním Dishonored. Ono to v zásadě tak je. Ale protože pár stejných vývojářů dělalo na Dishonored atd. Proto jsou si tyto hry trochu podobné. Ale obě mají své příběhy,postavy,svět. A obě hry,ikdyž jsem nehrál ještě Thiefa si dovolím říct jsou skvělé. Navíc určitě se Thief bude dát dohrát vícekrát jako Dishonored (já dohrál 2x)
    • Nechci uplne tvrdit ze se myslis, opravdu neznam seznam vsech lidi co na obou projektech delali. Ale Dishonored je hlavne dilo puvodnich modderu starych thiefu (Digital nightfall a dalsi..).
      Vsichni hard core fandove starych Thiefu jsou Thiefem 4kou opravdu zklamani (viz nalady na forech ttlg.com a thedarkmod.com). Nastesti to prave modderska scena zachranuje, mise do T1 a T2 jsou neskutecne dobry a TDM je kapitola sama pro sebe..
      Nechci T4 predem zavrhovat, stahnu a uvidim. A pokud to bude pecka, letim koupit. Ale moc sanci nedavam.
      • Stillson
        PPoe já netvrdil,že všichni vývojáři co dělali Dishonored dělají na Thiefovi... ale co vím (už je to dávno co jsem to četl,možná to bylo v době kdy si Thiefa prohazovali vývojáři jak horký brambor), tak že na něm dělalo pár lidí z Dishonored ( a to zase byli lidé co dělali Bioshock,Thiefa,Half Life a možná ještě něco). Tím je myšleno,že tam bylo třeba 6lidí kteří dělali na těchto hrách ne že to byla celá studia.
        Ohledně toho stahování, tak na jednu stranu to chápu. Já si taky stáhl Tomb Raidera ale za 10minut jsem ho vypnul a hned byl v košíku na Steamu. Takže pokud to myslíš, takhle určitě tenhle typ lidí schvaluji.
      • stahnu a uvidim.
        To je v dnesni dobe internetu opravdu problem si zjistit co je hra zac?
        A pokud to bude pecka, letim koupit.
        NEVERIM!
        • Já to u AAA her taky takhle dělám. Nebudu vyhazovat tolik peněz, abych pak byl nasranej. Na steamu mám 150+ her takže fakt nekecám.
          • Kdys si nejsi jisty jestli AAA hra za rekneme 1000kc stoji, tak ji proste v den vydani nekupuj a kup si ji treba par mesicu pote s 50%off a spustou informaci, recenzi a kdovi ceho.
            • Takže pokud si chci zahrát hru, tak mám čekat půl roku po vydání, abych si ji ale stejně musel koupit, i když levněji. Není vina hráčů, že už nikdo nedělá dema. Může to znít jako pirátské obhajování, ale věř, že u her jako je třeba Zaklínač, kde věřím, že se nespálím, tak kupuju bez stažení. Ale u her jako je třeba právě Thief, ze kterého jsem na vážkách, jsem nejdřív pro vyzkoušení a až potom po případnou koupi. A recenzím se v poslední době opravdu nedá věřit. Jediný, komu věřím, že hru zhodnotí opravdu od srdce je AngryJoe.
            • Recenzím nevěřím. Já si chci o hře udělat obrázek sám. To, že občas stáhnu hru když většina vývojářů není schopna vydat demo je to těžké. Samozřejmě tu nemluvím o každé hře která vyjde. Stáhnu tak 5 her do roka a buď koupim nebo to během maximálně 2 hodin letí z disku.
        • Je to problem, velikej.. Zadny demo ci betu jsem nehral, z videi jsem velice rozpacitej..

Thiefu mam nahrano mnoho hodin, vetsinu dobrych fanmisi taky, Dark Mod sleduju od vzniku, moje vlastni mise je ve vyrobe. Tezko by se nasel zapalenejsi fanousek Thiefu..

A ze neveris ze si to kdyztak koupim? Never, je mi to volny.. Od ty doby co tusim kolik je s tvorbou her prace uz se k tomu stavim jinak, no.
          • C-BEAM
            zapálených nas je viacej, to mi môžes verit *1*
  • fallanga
    Zdálo se mi to nebo jsem tam na okamžik viděl nemrtvé?
    • Pete.palis
      já bych řekl podle stavu převozníka, že spíše než nemrtvý, bude mít dočinění morová rána
      • fallanga
        To doufám, protože v původních dílech mě nemrtví a podobná havěť celkem štvali.
        • To mi přišlo na Thiefovi zajímavé a podle mě to tam dodělávalo tu atmošku, protože místy opravdu tuhla krev.
          • fallanga
            Bylo to zajímavé, ale kolem těch monster to nebylo moc stealth. Tam většinou stačilo utíkat a neměli šanci tě nějak rozhodit. Zajímavé byly kamery, roboti a další technické vymoženosti, které hru opravdu ztížily.
  • michaliuz18
    laka ma to dokonca viac nez dishonored ktory som presiel nasilu
  • Vypadá to moc Hollywoodsky, samé wow efekty.... Raději bych krypty plné nemrtvých, kladivouny a drobný politický bojůvky ve městě... Rozehrál jsem si teď Riddicka, na to jak je to jednoduchoučký "B"-čko (příběhem), tak jde velice snadno pod kůži a každého snad okouzlí. Občas je ta síla v jednoduchosti.
  • moc pekne udelanej launch trailer. snad si ho hra zaslouzi :)
  • to by byl teda pekne nezabavny trailer kdyby se celou dobu za nekym plizil trailer je paradni na hru se tesim bude to pecka
  • Thiefa som nikdy nehral a tento trailer ma zatial vobec neoslovil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit