-
Me hra slape na pc na full, jediny problem mam pri prechodu do jineho prostredi, kdy pockam par vterin a pak vse bezi bez sekani, pred grafikou hry smekam
-
Nechápu co proti té hře máte mě ta hra baví. I když je to to samo v bleděmodrým jako Dishonored. *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Problém je už jenom v chování stráží. U Dishonored nestačí, když vylezeš na střechu a počkáš. Stráže Tě pořád sledují a pokud mají pistole, tak po Tobě i střílí. Navíc když se schováš do "okatého" stínu, tak Tě stráž jednoduše objeví. Což se u Thiefa rozhodně neděle, tam stačí stín a stráž je jak mrtvola bez očí. Dívá se na mě a klidně bych se na ni mohl usmívat a nic by mi neudělala. Totéž když objeví mrtvolu. U Dishonored je poplach+větší obezřetnost stáží a začínají prohledávat. U Thiefa panika a za 20 sekund můžu jít vesele dál.
-
-
Je to kvůli špatnému nasvícení, když se podíváš na ukazatel temnoty, taky jsi ve tmě jak prase.
Dishonored je prostě o 999 999 999 999 999 999+1 X lehčí hra než Thief 4 (jak ironické v roce 14).
Jenom mě mrzí že v Thief 4 není vytváření misí, s tímhle si budu muset postačit s The Dark mod -
u thiefa te stráž najde ve stínu taktéž. Ovšem bude záležet na jakou obtížnost to hraješ, jestli na tu jednoduchou Tak pak je to jasný. Dishonored mě nudil k smrti az jsem ho odinstaloval Thief mě baví velmi.
-
-
Tam stráže viděli dále a nestačilo se schovat do stínu. Stráž tě viděl když byl blízko.
Taky tam byla větší svoboda pohybu po levelu. Ostatní nevím nemám hru koupenou.
-
-
Sice jsem hral jen kousek z Prologu ( ta lockpickova "minihra" nicmoc chapu ze po 20 se to uz preji) no ale co jsem chtel napsat ze na Phenom x4 960t 3,00ghz 8gb ram (2x4gb ddr3) a obstarozni 8800GT 1gb to s mensimi zaseky a na zacatku vytiozenym cpu na max coz nechapu proc, poslednim patchem na FHD , vertical 3x buffer, high anormal SSAA zaplym nizkym... odhadem 30+fps mozna minus
Mi ta optimilizace tak zprasena neprijde, jako nic extra ale na te Karte sakra , pred lety uz by mi v dobe pred 5-6lety mozna drive s 5-6let starou kartou hry tak nejely a dneska?
Hru dal soudit nelze, i kdyz vim jake to zhruba bude. (u pounatku, tipu... atp). -
-
Jedine co treba komplet vypnut je SSA, potom to leti.
-
-
No, SSAA je fakt nakej zrout nechapu to je neco jako SSAO ne? to byl vzdycky zrout.
-
-
Není to náhodou super sampling? Hra se interně renderuje ve vyšším rozlišení a pak je obraz zmenšen na příslušné rozlišení? Což by také mělo odstranit zoubky?
SSAO je něco jiného. Tahle technika se snaží na určitá místa přidávat drobné stíny, aby objekty lépe zapadly do scény. Se podívej na Far Cry3, to je imho extrém. Skoro všechno má takovou divnou černou auru. -
-
A narocne to je jak cyp... jo to bude no, tyhlety zkratky zrovna moc nemam v oblibe tak dejuji za upresneni co to znamena. *4*
-
-
-
-
podmět, přísudek, předmět, přívlastek...
-
-
Z hry som mal šancu zatiaľ odohrať nejakých prvých päť hodín a musím povedať ,že tých 7/10 si to zaslúži ako samostatný titul ale ako súčasť Thief série to je skôr 6-6,5/10.
Centrálny problém hry spočíva v tom ,že nechápe na čom boli vybudované predchádzajúce tituly v sérií. Prvé tri hry mali Garreta ,ktorý v praxi nebol o moc mobilnejší ako jeho súperi, preto ste s nimi boli väčšinu času na jednej rovine ,ak vás našli museli ste skutočne zdrhať na druhú stranu levelu aby ste ich striasli(alebo intenzívne klučkovať). Nemohli ste proste vybehnúť na najbližšiu stenu a počkať 15 sekúnd kým na vás zabudnú. Odhalenie znamenalo problém lebo vám to v najlepšom na pár minút zmrazilo postup hrou.
Taktiež ste museli aktívne balancovať medzi rýchlosťou a tichosťou, nemohli ste naraz byť rýchly aj tichý. Teraz máte akýsi "skok" medzi tieňmi.
A potom hlavný problém. Thief bol vždy povestný pre veľkosť svojich levelov. Tu je ale väčšina menšia ako aj tie chudobnejšie fan misie. Navyše ich dizajn nie je zďaleka ,tak prirodzený ako v predošlých hrách. Často až doslova trápne vidno ako si designér vymyslel dve cesty levelom a zvyšok je proste na rovinu neefektívny. -
-
Ten skok medzi tienmi sa dá vypnúť pri nastavovani obtiaznosti, tak isto ako sa dá zredukovať rýchlosť Garretovho pohybu. S tou velkostou levelov s tebou musim ale súhlasiť.
-
Měl by jsi psát recenze. V pár odstavcích naprosto nezávisle vystihneš kritiku. A to ti za to ani nikdo nezaplatí.
-
-
No, tak mám kanál na youtube s pár reckami ale bohužial nato práve teraz nemám priliš veľa času.
Link:https://www.youtube.com/user/Ravielsk
-
-
Zatím asi nejlépe shrnuté negativa té hry. Je to docela škoda každopádně.
-
-
Tady je odkaz na test hry na CPU a GPU: http://www.pcgameshardware.de/Thief-4-PC-98521/Specials/Thief-Grafikarten-und-Prozessor-Benchmarks-Mit-dieser-Hardware-gehen-Sie-ohne-Ruckler-auf-Diebestour-1110793/
Jak je vidět, staré generace procesorů jsou dost vzadu i když mají podobnou rychlost a stejné počet jader. Tedy ten kdo psal, že má Core 2 Duo se nemůže divit tomu jak to jede.
Tady je info o možnostech zlepšení grafiky: http://www.pcgameshardware.de/Thief-4-PC-98521/Specials/Thief-maxed-out-Downsampling-1111676/
Zajímavé, že hra při extrémním rozlišení sebere skoro 6 GB VRAM -
-
hra je proste optimalizovana na novou generaci konzolí, nesmíš se divit že dnešní pc to neutáhnou *7*
-
-
paradox detected
-
Cetl si recenzi ? kdyz hra ma problemy i na PS4 tak bych to bral spis z pohledu toho ze nema zadnou optimilizaci.
-
-
nečetl, je to moc dlouhe, ja mam radši videorecenze *3*
-
-
Jsem netusil ze nas joeík ma brachu. *3*
-
To je teda argument. Potlesk prosím.
-
-
-
-
jasne kazdy tady umi nemecky...rusky nebo japonsky to tu dat nechces?
-
-
I hloupý překladač od googlu to přeloží tak, že je tomu rozumět o co vlastně jde.
-
-
Nekdo treba google translator nepouziva, je to pod jeho "uroven" asi. *3*
-
-
Na ty tvoje žvásty překladač ještě neudělali.
-
-
Nemuzu za to ze jsem tak moc originalni, jeste nenasli zpusob jak me prelozit. *2*
-
-
-
-
-
-
"I can smell the river from here"
-
optimalizace děs.. *12*
-
Podival jsem se na lets play video a byl jsem trochu v soku. Autor videa to hral na normal (prostredni obtiznost), nic vic nenastavoval a ta hra byla jednodussi nez tetris na prvni urovni. Verim, ze kdyz se vsechno vypne, tak uz to o necem bude, ale musi se to udelat hned na startu, protoze pri druhem pruchodu hrou uz to nema moc velky smysl. Navic, jak jsem proklikal playlist hlavni linie s tim, ze je to dlouhe asi 5 hodin, tak jsem na tech 50 euro na steamu ziral s otevrnou pusou. Dat za tohle 400, tak uz se trochu cukam :/
Reakce na otevrene dvere od strazi jsem si zadne nevsiml (mohlo byt obtiznosti), spis naopak, cokoli se kolem nich stalo, tak to s nimi moc nehlo(zhasl svicen? asi vitr, zhasly postupne vsechny v chodbe? asi vitr ...). Asi si zkusim najit jeste lets play v "hardcore" modu, ale koupit tohle za plnou cenu, tak si rvu vlasy jeste mesic po tom :(
Jako bonus ve treti skvire mezi bednama(zdma) mi bylo jasne, ze zadna se neda projit bez toho, abych si zaposiloval s tramem :/ -
-
na normal byl jednodušší než tetris i Deus Ex Human Revolution, v takových hrách, kde jde o stealth tohoto stylu, je samozřejmost hrát na vyšší uroveň. Stejně když jsem hrál DE:HR na Give me Deus Ex, bylo to jen s tím rozdílem, že vás nepřítel zastřelí na dvě rány. Něco podobné bych viděl tady a pomocníci jdou vypnout díky bohu. Hra se dá na aukru sehnat za 300-400 kč, což je na novou hru super si myslim. Hodnocení si myslim, je takové jaké většina lidí čekalo. Mezi 6-8/10 to sbírá.
-
-
Kdyz clovek vi, ze ma ocekavat jednoduchou hru, tak si to nastavi hned. Ja treba nejsem zadny extra hrac a proto si hry napoprve projizdim na normal (tedy jak vyvojari zamysleli) a tady by me to asi hodne zklamalo.
Je samozrejmosti, ze kazda hra se da sehnat levneji (teda snad az na hry od blizzardu), ale ja beru steam jako doporucenou cenu vydavatelem(protoze tam je nastavuje prave on) a tech 50, co za to chcou je opravdu vysoky prestrel.
-
-
-
neni to Thief...to vsak neznamena ze to neni dobra hra...jmenovat se to jinak tak to ma lepsi hodnoceni *9*
-
Dohrál jsem jen první dvě mise, s nějtěžším nastavením s kompletně vypnutýma ukazatelema, na další jsem neměl žaludek.
Je to docela smutný, i Dishonored se víc blížilo Thiefovi než tohle. Pamětníkům Thiefů nedoporučuju, pro ostatní to bude jen, na dnešní poměry, průměrnej konzolovej stealth.