Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od takejto serie rozhodne sklamanie.
  • Tahle hra má jednu obrovskou výhodu a to, že vychází v době, kdy prakticky není konkurence a když už, tak je to většinou bída (Cody). A to u mě boduje, ta atmosféra, prostředí.. sice to připomíná hodně Dishonored díky UE3 (nebo neschopnosti vývojářů?), ale to mi nevadí. Co mi vadí je ta absence volnosti v pohybu, která třeba u Dishonored byla snad až výborná na dnešní dobu.

Jsem cca ve třetině, max v půlce a za mě takových 6/10 a relativní spokojenost.
    • Ristoro
      Na dnešní dobu výborná? Hrál jsi třeba AC nebo Fallout? Asi jsi neviděl pořádnou volnost pohybu...
      • vonTossis
        Je snad dobré zamyslet se i nad žánrem, ne? Ne, vlastně ne, snazší je jen tak z praku napsat nějakou hloupost.
        • Ristoro
          Já tam vidím na dnešní dobu, ne na STEALTH ŽÁNR, tudíž tvůj komentář ztrácí smysl. Kdyby napsal na STEALTH žánr, v tom případě bych souhlasil. Volnosti je málo.
  • Podla mna dobra hra , bohu žial aj s chybami , ale nieje to vôbec tragické !!!
  • Recenzent
    Píšete tu někteří, jak se Dishonored "paradoxně" více podobal Thiefovi než tohle..

Jestli to nebude tím, že lidé kolem Harveyho Smithe pracovali v LG právě na původním Thiefovi:).

Na tomhle Thiefovi pak pracovalo pár lidí z Ion Stormu, což jsou tvůrci Deadly Shadows. Proto tahle hra v podstatě JE Deadly Shadows (město kde se dá volně pohybovat a získavat informace pro další mise nebo loupeže atd.) v moderním kabátku:). To jen tak logické vysvětlení proč je Dishonored blíž starším Thiefům a tohle DS:)
    • C-BEAM
      áno i nie, mnoho ludi z LG prešlo do Ion Stormu, dokonca aj Harvey Smith pracoval na Deadly Shadows. A aj ked už nemali taký vplyv na podobu hry, bez nich by to podla ma dopadlo este omnoho horšie. T3 je v porovnani s novým thiefom vpodstate vynikajucia stealth hra.

inak kto nevidel tak trochu nostalgie (iba) pre fanúšikov LG : https://www.youtube.com/watch?v=z7tJpuluqQY *1*
      • Recenzent
        Tvůj youtube odkaz - to byl ten den, kdy něco ve videohrách zemřelo. Pak už se EA postarali aby umřel i ten zbytek.
  • Proč by se měl stydět a za co ??? Když už si dá tu práci něco napsat, ne jenom šest .....slov, tak chce ať mu rozumí všichni ....
  • Popravde moc nechapem ten poprask okolo posledneho Thiefa. Dnes som kupil a zahral zatial sice len asi 2 hodky (hram na mastera a asi jedine co som si netrufol zapnut bol Zelezny muz - nova hra od zaciatku po nesplneni ulohy), ale myslim ze je to kvalitna hra a vcelku dostojny nastupca serie. Jedine co mi vadi (zatial) su dost male exteriery pocas misie. Pride mi to az moc nalinkovane. A moze mi niekto povedat co za mod je ten Dark Mod? Nejak ma to asi minulo :(
    • Jack1947
      To co je lepsi, nekompromisni a bez linearity pro stare hrace Thiefa. Temer povinnost.
      http://games.tiscali.cz/video/gamesplay-hrajeme-the-dark-mod-a-thiefa-s-hd-texturami-64964
      • Určite vyskusam po dohrati nového Thiefa. Neexistuje náhodou nejaky HD remaster Thiefa 2? Nedávno som dostal strasnu chuť si ho zahrať znovu, tak som nainstaloval, ale ta grafika ma už naozaj odradza :(
        • C-BEAM
          žiadny riadny HD remaster pre T2 neexistuje. Najlepšie čo môžeš urobit je stiahnut si:
          EP2.0 http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=141621

su to HD textury ktoré kopíruju tie originálne ale ešte je na tom kopec roboty a tie najnovšie v tom packu ešte nie sú.

Ale pred tým si ešte stiahni toto http://www.ttlg.com/forums/showthread.php?t=141121
          budeš mať výrazne kvalitnejšie tiene.

vyzerá to potom asi takto http://s26.postimg.org/ywx19gue0/dump159.jpg
  • Ristoro
    Varuju všechny před 5.kapitolou. Pokud nenávidíte horory jako já, tak se z toho po*erete. Hned při nakouknutí do prvních dveří, kde se ukáže xicht, jsem se skoro po*ral. Nebo když jsem se podíval do dveří, stál tam chlapík, za pár sekund se otočím a nikde nikdo... Bojím se, že tu misi ani nedohraju kvůli tomu...Jako naštvalo mě to dost. Celou dobu parádní stealth a najednou hnusná hororová mise...

EDIT: Kdyby někdo znal cheat na přeskočení mise, nezlobil bych se :D. Jako horory fakt nenávidím, a že tu misi fakt přepískli... Nedivil bych se kdyby pár lidí z toho dostalo infarkt. Co jsem tak četl reakce lidí na yt, tak na to mají dost podobné názory jako já.

EDIT 2: Tak jsem to projel a nepo*ral jsem se :D. Ale podruhé bych tu misi fakt neprojížděl...
    • Neboj, já to mám horší, když se leknu v Tears of st.Lucia i těch kněží (snažím se sundat jednoho strážného a jelikož jsem měl vypnutý zvuk, tak jsem se otočil a MRD ! kladivem do xichtu)
      Nebo v Mountains of madness vydím jenom obrovského pavouka, vypínám a NEVERMIND.

(všechno to jsou mise v The Dark mod)
    • Jack1947
      Pani, tak to se tesim... jinak defakto si mi trochu zkazil prekvapeni *9* , pac tred uz vim ze to bude strasidelne a v Thief mmm to zni pekne... uvidime uvidime. *4*
    • To doufam, uz jsem se bal ze to bude jen stealth se strazi ;)
    • Inquisitor
      Tak to asi dneska budeš spát s rozsvíceným světlem ne? :)
      • Ristoro
        Zase až tak ne, ale na záchod asi nepůjdu v noci ani jednou :D.
    • tys asi nehrál první díly, viď?
      • Ristoro
        Nehrál, pouze pár misí ve trojce. Každý Thief měl takové "hnusné" mise?
        • Jednička hodně, dvojka ani ne, ale trojka měla Shalebridge Cradle - eňoňůňo mise.. ..jsem rád, že i tato reinkarnace Thiefa ji má a moc se na ní těším (jsem těsně pořed ní a ještě dokončuji nějaké vedlejšáky :)
  • Zatim mam dohrane 2-3 mise + uvodny tutorial a je to celkem dobry. Je to blize k Thief 3 nez puvodnim 2 co se tyce celkoveho dojmu.
    Nicmene lide na nete trochu prehaneji ohledem linearity IMO, ted kdyz uz mam otevrenou mapu mesta s postrannimi ukoli pending pride mi to ok.
    Akurat jednotlive lokace nejsou moc velke a mesto je delene na loading screens - zrejme kvuli konzolem.
    Taky mi prijdou prehnane reci ze hra je monotonni a bez inspirace. Uvod byl suchej ale ted se mi zacinaji libit pribeh i postavy - mozna i kvuli aaa cutscen a castingu. Grafika je ok a art design skvely, nato ze to bezi na starem UE3 to vypada az moc dobre(a neoptimalizovane).
    Zatim me to teda bavi ale je brzy soudit, uvidime jestli to vydrzi. Ak jo tak je novy Thief minimalne "OK" a urcite zadnej prepadak a ne - nema to na prvni 2 dily takove pecky se uz dnes bohuzel nedelaji.
    • Jeste dodam ze bych hru nesoudil s Dishonored. Ta hra vzala thief gameplay a prinesla neco nove, novy casting, pribeh,ability i prostredi. Dishonored je novodoba pecka s extraordinerni napady a doslova umeleckym designem. Dishonored se za 10 let stane pro moderni hrace to co se Thief1 stal pred mnoha lety pro nas starsi generaci.

Thief je proste dalsi pokracovani serie - uz 4. A jak to obvykle byva takmer vsecho co ma vic pokracovani nez 1 pak jde uz jen z kopce(cest par vynimkam). Proto jsem rad ze Thiefa nespackali jeste vic a minimalne se to da hrat a bavi - i kdyz citim ze den pote co ho dohram si nan uz asi nevspomenu.
      • Jack1947
        Myslis hate? Proc by se hateovali slovaci... vzdyt muzou psat vlastnim jazykem.
        • Vdaka tebe i Inquisitorovy za podporu. Moj dovod bol preto lebo ako mozno vies niekolko krat sa tu stazovali z mladsej generacie ze nerozumeju a stalo sa to viac krat. Tak ma napadlo ze mozno je to naozaj problem, nakoniec ja by som tiez nerozume napr. poliakom na nasich forach a napacilo by sa mi to. Myslel som ze by bol dobry napad odpisovat cechom ich vlastnym jazykom a slovakom vlastnym. Na druhej strane, ked zvazim ze moja cestina musi byt strasna, asi to nebol tak moc dobry napad... *7*
          • Fakt piš klidně Slovensky, kdo nerozumí Slovenštině, je hanba.... Zas tak odlišné jazyky to nejsou...
          • Recenzent
            naozaj nieje tvoje čeština zlá - snaha se cení.
            Problém nové generace - na SVK české pořady jsou, v ČR slovenské minimálně. Tak proto ten rozdíl.
          • kubi-wan
            To, že mladší generace nerozuměj, je jejich boj. Neměl bys psát česky, pokud ti to nepřijde přirozený... kór kvůli pár lidem.
      • vonTossis
        rozumné zamyšlení svádí nelítostný souboj s češtinou
        • Sorry jsem Slovak ;)
          • vonTossis
            V pohodě, to bylo jen takové popíchnutí. Pokud jsi Slovák, tak je to dost dobré, když vidím, co jsou schopni napsat někteří Češi. ;)
          • misho8723
            A prečo píšeš po česky? .. ak ostatní Slováci píšeme po slovensky?
            • Inquisitor
              elite: Na to bych se z vysoka ... kdo nerozumí, má smůlu. Ale kdo nerozumí slovensky, tak je asi maďar nebo co :)
            • Aby i decka rozumely, posledne tu bol ohladom toho "heat".
            • Inquisitor
              Asi se za to stydí no.
  • Novýho Thiefa jsem zatím ještě nehrál, takže nebudu soudit. Každopádně, kdyby vzali Dishonored, odstranily z něho ty magický ability, udělali ty rozsáhlé epizodické levely a systém obtížnosti, jako v původních dílech, myslím že by to byl parádní moderní Thief a nažrali by se všichni.
  • Asi nebudu jediný, kdo řekne, že nový Thief je lepší hra jako Dishonored. Už jenom ten svět je více uvěřitelný. Ano, Dunwall City nebylo špatné, ale The City mi přijde prostě více uvěřitelné a propojené (asi je to tím, že máte mezi kapitolami otevřené město a můžete tedy hledat cennosti nebo plnit spoustu vedlejších úkolů. Thief je navíc svými možnostmi obtížností daleko propracovanější a pokud chcete můžete si udělat hru těžší a těžší. Pokud jste se chtěli přes něco v Dishonored dostat stačilo použít blink na střechu a měli jste vyhráno. V Thiefovi toto prostě nejde a musíte první cestu na tu střechu najít. Thief je prostě lepší stealth hra než Dishonored. A co se týče příběhu není o moc horší než právě ve zmiňované hře, kde taky nebyl bůhví jaký.
    • Ristoro
      Největší plus té hry je pro mě obtížnost. Můžeš si z toho udělat fakt peklo, kdežto Dishonored jsem projel 2x na nejtěžší bez zabíjení jako nic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit