Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když vyšel první Thief, bylo mi 15 a oblíbil jsem si ho tak, že se pro mě stal kultem. Dvojka byla také výborná a dodnes jsem oba díly dohrál snad 8x. Nějak mě ta atmosféra neomrzela a stále si drží svole kouzlo. Od trojky už to ale začalo kulhat a čtyřka, kterou jsem před týdnem začal hrát mě také zklamala. Nemůžu si pomoct, ale i přes všechno to zpracování a detailní grafiku mi tam chybí taková ta atmosféra strachu proložená geniálním zvukem. Tady to prostě chybí a zatímco v např. v druhém díle jste měli husí kůži, když jste lezli do kobky s nemrtvým nebo jste slyšeli ten nepříjemný sykot pavouků, tady z těch subtilních stráží rozhodně respekt nemám. Recenzent má pravdu s těmi provazy i skoky, to mě dost štvalo. Také zdlouhavé otevírání oken i s načtením nové lokace. Naopak odemykání zámků se mi hodně líbí. Celkově mě čtyřka moc nebere a hraju jí spíše jen ze zvědavosti než z prožitku. Příště by vývojáři mohli ubrat z grafiky a hodně zapracovat na hratelnosti, více otevřených lokacích a zvuku.
  • Preed
    Objektivne sa da suhlasit s tym co bolo povedane aj vo video recenzii aj textovej recenzii ale ako clovek ktory povodneho thiefa nehral to viem odpustit, co mi dost vadi su caste loadingy,hlavne v neskorsich fazach hry kedy sa hrac chce rychlo pohybovat a zvuk ktory je objektivne zle urobeny,co mna ale prekvapilo je to,ze ma to bavi viac ako Dishonored,ktory tu ma o 2 body viac a dostal neskutocny hype. Paci sa mi to,ze peniaze v hre maju hodnotu a hrac sa jednak musi rozhodovat co si kupi a musi sa snazit aby vobec nejake dostal,tento aspekt dishonored vobec nezvladol a peniaze tam nemali hodnotu. Dalej samotny stealth ma tiez bavi viac pretoze tam nie je otravny blink,ktory bohuzial neskutocne zjednodusoval celu hru a paradoxne mi menej vadi pribeh,v thiefovi je pribeh jednoduchy ale nevadi,v dishonored bol podla mna neskutocvne zmrseny faktom ze corvo nic nehovoril a to uz dnes imho nefunguje absolutne vobec a hlavne nie v pribehu o pomste kde by mal hlavny hrdina prejavovat nejake emocie(moment kedy ho druhy krat zradili a len tak tam stal ako idi*t bol totalny facepalm) ale to len na margo podcastu kde ste to trochu porovnavali,celkovo som s Thiefom relativne spokojny.
  • Asi jako se nezaplatily vsechny Assasini, Zaklikanacove nebo TESy ... a ted tu o karkulce. Novej Thief je proste prumerne dobra hra a je to na ni poznat. Puvodni serie byla ve spouste ohledu vyjimecna i leta po tom co vysla 3ka. Po restartu za pul roku nestekne ani pes.

Uspech produktu nikdy neni o penezich. Ty nabizeji potencial, ktery pak muzou vyvojari vyuzit, ale s uspechem maji spolecneho dost malo.
  • A co když je nedohrávají proto, že je mainstreamové hry dlouhodobě nebaví? Zpočátku jsou na to zvědaví, hezky se na to kouká, ale pak zjistí, jaký je to koridor, nebo jak je to stereotypní, nebo přeplácané na efekt, a přestane je to bavit. Není to třeba signál, že by to chtělo zapracovat na obsahu a hratelnosti, aby to ty lidi uzdrželo u hry a nejen na aniamcích a grafice, která funguje spíš jako počáteční lákadlo?
  • Když jsi to čekal, proč jsi tam tu hloupost psal? *1*
  • Takže recenzenti mají dávat 8-10 na každý mainstream, protože je tím většina zblblá a chce žít v iluzi, že nic lepšího není, že? Na veškerá omezení nebo nedomyšlenosti po stránce hratelnosti, nebo co v daném žánru bylo běžné dříve, by se mělo zapomenout a dělat, že to neexistuje, co?
  • co ted? mou odpoved tobe mi smazali, tak si to muzes domyslet
  • Vrook
    No vidíš, všem ostatním tady jako návštěvník z Novinek připadáš ty. A nejen způsobem vyjadřování.
  • Tilwaen
    V tom případě to splnilo svůj účel, v té guildě jsi neměl co dělat. Další questy za tu guildu jsou - nečekaně - také vraždy, v jejichž motivech ty sám nejsi nijak zainteresován a jsou pro Tebe tudíž také "bezdůvodné". A když už nějaký důvod mají, ne vždy se Ti musí líbit.

Ale celkově je to guilda s asi nejpropracovanějším příběhem. Když po mně chtěli, abych zavraždila toho člověka někdy snad v posledním questu, tak jsem si říkala jen: "Cože? To snad nemyslí vážně. Jak bych asi tak mohla...?" *1*
  • C-BEAM
    to je ťažké posúdiť, musel by si vedieť na čo presne mal ako senior designer dosah. On tam rozhodne nebol tým kto by mal rozhodujúce slovo.
  • tak zrovna u skyrimu se jako dizajner moc nepredvedl
  • A co si jako cekal, naprosta klasika
  • no ty vole, tady uz to je stejny jako na novinkach.cz, tam napise nekdo neco proti komousum, zemanovi a rusku a hned ho minusuji o sto sest, skoda, ze tady chodi podobna skupina tehle koko..
  • GlaDOS
    Hlavní cílovka hry ze série Thief by měla být ta, která hrála hry ze série Thief. To je jako kdyby Dark Souls 2 z ničeho nic začal cílit na hráče COD. Pokud se něco podobného stane, znamená to prostě, že si autoři neváží svých hráčů. A ti mají právo se proti tomu ohradit. Promiň, ale tvůj názor je prostě postaven na hlavu.
  • C-BEAM
    len také malé info k oblivionu a skyrimu, ako dizajnér u týchto hier pôsobil Emil Pagliarulo, ktorý robil leveldizajn pre Thief 2 (3 misie z toho jedna : Life of the Party).
  • ty vole, 11 minut čumim na video, ze kterého se nic nedovím, proboha co to je ?? To je šílený nic nevim, samej error, atd........... lidi zamyslete se nad sebou *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • no jo typicka holka co se orientuje jen podle vzhledu a bere na takove "zle chlapce". pak si stezuje ze ji partner mlati a chova se k ni zle
  • s vrahy jsem mel problem jak dali na vyber zavrazdit bezduvodne ty 3 postavy abys vstoupil do gildy. prišlo mi to uchylny
  • No určitě seš v menšině.
  • Vlastni mise jsou docela dobre, ale prechod mestem mezi misemi, kdy se loaduje nova oblast zhruba co 20 vterin, to je opravdu na vyhozeni kompu/konzole z okna. Kde proboha jsme, aby musela byt oblast 50x50 metru samostatne loadovatelna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit