Přejít na výpis diskuzí
Thief - videorecenze PC verze od Lukáše
10.3.2014 | Lukáš Grygar
127 příspěvků
-
Kdyby to alespoň odsadil do odstavců...
-
Se vsadím, že ti v JRC spíše doporučili EG, ne??? *1*
-
....pravda je čo píšeš...ale aj videorecenzia na Thief ...je celkom dobre zmáknutá ;)
-
TOMB RAIDER 7, METRO LAST LIGHT 7 a ted THIEF 7. Tahle particka brouku pytliku z games.tiscali je fakt k smichu. Sem se o tom bavil vcera s lidmi v JRC a ti mi potvrdili, ze ty jejich recenze nebere nikdo vazne.
-
jedenácti minutové video, z toho mi to 6x hodilo loading error na různých místech...that's not cool... jsem jediný?
-
Bohužel těžce osekané jako všechny guildovní questy ve Skyrimu. Mod pro stealth postavy je pro Skyrim také a je dost dobrý - stačí se podívat na Nexus stránku. *3*
-
Je řada komplexních her, které mají úspěch a zaplatily se. Je nesmysl, co si tu psal. Ne všichni chtějí jednoduché hry, které se vlastně hrají samy. *3*
-
http://www.jc-correct.com/cestina-pro-cechy/
-
díky za info, vida, tak možná nebude nakonec tak zle :)
(PS: ty hrubky jsou ale fakt ŠÍLENÝ, chlape! :D -
Thiefa jsem dohral a pokud jde o skoky tak v recenzi to zni v dnesni dobe divne ale musim říct, že me to až na pár málo výjimek nevadilo, když je potřeba někam vylézt, nebo neco přelez takt o v 99% případu jde. A ted bych se rád vyjádřil ke srovnávání s jedničkou... prvního thiefa jsem hrál asi pred 3tejdnama a musim říct, že pokud jde o komplexnost tak mapy byli možná rozsáhlejší, ale že by tam bylo radikálně víc možností řešení než v novym Thiefoj to by jsem teda neřek a když tak šlo o volbu mezi levou a pravou chodbou nikoli zasadně odlišný přístupy jako lezeni přes třechy nebo kanálama. Pokud jde o střelbu lanovejch šípu jo v prvním Thiefovi šlo vystřelit do každýho trámu ale buď to bylo k ničemu a nebo tam byl ten trám narafičenej přesně jako trámy v novym thiefoj jedinej rozdíl tak byl že v novym thiefu jde střelit jen do špičky trámu a v puvodním šlo po celý delcé, což někdy zpusobilo že lano nedosáhlo až k Vám a museli jste použít další šíp (nutno říct že ty šípy šli sbírat), pokud jde o zvuky tak jo ty byli v puvodním thífu výrazně duležitější pro gameplay než v novym thiefu.. kdo chce muze si precist moji recenzin na steamu: http://steamcommunity.com/profiles/76561197993664289/recommended/239160/
-
I Never Asked For This
-
Zlodějská gilda ve Skyrimu mi přišla lepší, než kouzelníci nebo bojovníci, ale žádná sláva to není. Rozhodně mě bavila o dost míň, než zloději v Oblivionu. Za jedinou plnohodnotně udělanou gildu ve Skyrimu považuju vrahy. Takhle nějak asi měly vypadat všechny gildy, než došel čas/peníze nebo tak něco.
-
Pokud nevidíš rozdíl mezi rozmanitostí hráčových možností určujícíh objektivní kvalitu (to co se řeší v recenzi) a obtížností určující tu subjektivní (to co se v recenzi neřeší), tak je taky uplně zbytečný něco psát.
-
Tak zas a znovu: v recenzi nikdo neřikal nikdo nic o obtížnosti, naopak recenzent vychvaloval chování stráží např. v případě otevřených dvěří atp. Kritizovala se nízká míra možností pohybu a rozmanitosti prostředí, což nemá dělat vůbec ale vůbec nic s obtížností (tvůj argument o tom kolik hráčů dohrává hry), ale právě s tou naprosto objektivní kvalitou. Drtivá většina lidí ti řekne, že jsi vyšinutej, když budeš řikat, že máš raději hry, který tě co nejvíc omezujou (opět - nehledě na obtížnost). Podle tvojí úvahy by si herní weby neměly dovolit kritizovat taková omezení hráče. To je za dlouhou dobu nejvíc na hlavu postavenej názor, co jsem tu na games.cz četl..
-
:D nejlepsi!
-
tak pak nechapu proc sis tuto komunitu vybral. jestli nechces komunitu, ktera je zvykla na trochu rafinovanejsi hrani, tak bez na bonusweb, tam si budes rozumet lepe. proc bych cetl games, kdybych nehledal rafinovanejsi herni zazitky? games mi je pomaha odlisit od ostatnich a blizi se vice memu vkusu. smir se s tim, ze cely svet se netoci jen okolo vkusu prumerneho ctenare bonuswebu a to navic takovym totalnim zpusobem. na druhou stranu bych rekl, ze vetsina z nas moc dobre vi, ze se netoci okolo nas, a ze nebude kazdy den posviceni, ale presto musime zkouset i v jinych vodach a davat jim sanci, kdyby aspon jen kvuli onomu "tudy ne" a take je musime podle toho hodnotit. pokud jde o Dark Souls, tak na nich herni prumysl samozrejme nestoji, ale jsou dukazem, ze se vyplati delat hry i pro mensi cilove publikum, pokud ukocirujes rozpocet. pokud tvou ideu chapu, tak by se hardcore hraci nemeli vubec profilovat, coz by vedlo na to, ze by pro ne hry nedelal vubec nikdo. a to i presto, ze se na nich vydelat da, jinak by uz davno zhynul v bide Paradox. vezmi si, ze mainstreamova komunita je rocne vydatne saturovana, tak nevidim problem, proc obcas neuhnout, kdyz zakaznici jsou. a kvuli tomu je zapotrebi hodnotit hry i z rafinovanejsiho pohledu.
pokud jde o lukasovu recenzi tak na moznosti volby nevidim nic spatneho i pro bezneho hrace bonuswebu. i bezny hrac bonuswebu si zahraje far cry 3, gta V, assassins creed IV a dalsi a tyto hry davaji nezanedbatelnou moznost volby. bezny hrac bonuswebu proste nehraje jen call of duty, jak se snazis naznacit, ale i jine. -
takže kritici by sa mali vykašlať na všeobecné znalosti i na svoje vedomosti a skúsenosti a radšej by si mali pozrieť názory majority hráčov a podľa toho prispôsobiť recenziu ? *7*
-
Tisíc lidí tisích chutí ,mě se hra líbí,Je ale pravda že s předešlíma dílama nesrovnatelná.
-
Myslíš trojku?
-
To je ale právě to, pro vás tady je to úpadek, aniž byste dokázali s nadhledem zhodnotit jestli se jedná v globále opravdu o pokles kvality. V diskuzi si tady můžem psát subjektivní názory, ale pokud se prezentuju jako web přijde mi to prostě mimo mísu.