Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sice trochu ot ale nevite jak kvalitní jsou questy za thief guildu ve skyrimu? protože co si pamatuju tak thieves guilda v oblivionu mne hodne bavila a taky tam byl kvalitní stealth system a dokonce tam byl mod kterej pridal dalsí zlodejske hračky a mise
  • rozdíl muže byt v tom že driv se sešla parta lidí, ktera mela vizi a udelala hru. neco jako dneska dan vavra. dneska se hry delaji na objednavku. manažer ve velkem studiu rekne: "udelejte thiefa" a vyvojari jako radovi zamestnanci do toho nemužou moc kecat, ani v tom nejsou extra zaangažovaní (je jim to v podstate jedno jen chteji na konci mesice svou vyplatu). proto jsou ty hry jakoby "bez chute a zapachu", nemaji svou duši.

jinak recenze moc fajn, jsem prekvapenej
  • Taky bys psal blbosti kdyby tě kojili chlastem. *3*
  • maros.goc
    nah kámo, aj ty raz upadneš do večného zabudnutia ako taký Perun, Ra, či ...vidíš, už ani neviem :D
  • Mne sice prehravac nehadze ziadne chyby ale zasa ma vie nastvat v inych oblastiach... ked kukam video na plnu obrazovku a chcem zmenit hlasitost tak mi to vzdy mutne zvuk a musim zrusit full screen a zmenit zvuk v tom okienku a potom si az zasa dat full screen. A druha vec.. ked kukam video na full screen tak toto je asi prvy online prehravac pri ktorom sa mi zapne setric obrazovky.. wtf?
  • Jehova! Jehova! Jehova!
  • Odulin
    Celkově souhlas. Jinak hra se mi líbí čím dál tím víc. Hraju pomalym tempem na nejtěžší a všechny ukazatele vypnuté, snažím se všechno lootovat a jsem spokojen.
  • C-BEAM
    súhlas, skvelý text, výborný (a zábavný) voice-acting a k tomu 3 spôsoby ako využiť ich nepozornosť a obísť ich... čo viac chcieť.
  • na konci recenzie lukas krasne sformuloval to, co sa mne za cely cas hrania nepodarilo: 'rafinovanejsi audiovizualny jazyk' - a ja doplnim, ze nielen audiovizualny, ale i jazyk postav samotnych - nadherna anglictina s mnozstvom archaickych vsuviek a elegantnou vetnou stavbou ostala uplne zabudnuta. vid. http://www.youtube.com/watch?v=V6NrfAG3m1k

(a dalo by sa pokracovat...)
  • nevím, v dřevních dobách jsem Thiefa nehrál, hraju teď teprve jedničku a jsem někde v půlce a je to naprosto fantastická hra... a z toho, co jsem slyšel v recenzi, vyplývá jediné - nebrat.
  • slavek.skara
    Pěkné, pamatuji si i jedničku a potkání se s kostlivcem :) Ale upřímně nemám na tyhle ty hry trpělivost ( čímž je neodsuzuji jen prostě to není pro mě :) ).

Jako změnila se doba no hry jsou jiné trhy jsou jiné a je těžké porovnávat to co bylo s tím co je teď (ač to rádi všichni děláme :) ). Dle mého si nemyslím že by předchůdci dělal bůhví jakou ostudu a jedinou vadu na kráse vidím snad příběh a šíp s lanem (ok no ještě zvuk).
  • slavek.skara
    Ehm ...nejsem Blázen a nesouhlasím s sní takže co teď?
  • Nerouhej se hříšný člověče!
  • maros.goc
    príď sa niekedy pozrieť na sector.sk, tam si tých jeho "výrokov a priemerných dedukcií" užiješ až nad rámec. ....
  • maros.goc
    bohovská recenzia! :) Lukáš je Boh :)
  • Ja bych to povazoval za uspech tu hru, neni super dobra ale neni ani super spatna.

Obzvlast dneska, kdy maj spolecnosti ve zvyku vzit starsi znacku a totalne se na ni vykalet, poutirat si s ni zadnici a jeste ji nakopat do rozkroku. Viz takovej fallout.
  • playin stealthy is healthy
  • Teď už to je celkem v pohodě. Bývaly doby, kdy pokud se člověku video konečně podařilo spustit, po sérii úderů do klávesy F5, protože video jaksi hlásilo chybu jen co člověk pomylel na to, že by ho mohl spustit, nesmělo se pro jistotu nic dělat, pohybovat s myší, měnit hlasitost přehrávače, maximalizace obrazu byla naprosto zapomenuta, protože ta ve 100% případů vyústila v pád a chybovou hlášku...
    Teď je to pohoda :-)
  • Co jsem zatím od tebe četl, tak byla blbost a nemyslím si, že by to souviselo s tím, že by nikdo, kdo tvoje příspěvky četl, neuvažoval. S Dishonored to lidi porovnávají kvůli tomu stylu, který je si hodně podobný.
  • michaliuz18
    ty to citas nemusis lenivec on pisal mne ne tebe
    a nauc sa citat dlhe clanky budes to na strednej skole a maturite potrebovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit