Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebývalo na konci videorecenze číselné hodnocení? Ne, že bych ho nutně potřeboval, ale byl jsem zvědavý...
    • Keyz
      Podle redakce je automaticky stejné. Tedy odpovídá to tomu které bylo v textu recenze.

Je to sice divný vzhledem k jiným názorům recenzentů ale tak to mají zavedené.
      • Je to kvuli metacritics aby na kazdou hru proste meli jenom jedno cislo.
        • Keyz
          To dává smysl. Ale proč se nepočítá pouze textová recenze?

Klidně bych tohle bral jako doplněk i s jiným číslem, které by pak bylo vidět v databázi. Lehce by to pak šlo spojit s autorem a lidé by měli přehled co si jejich oblíbený autor o nějaké hře myslí. Hlavně by zpětně nemuseli poslouchat celou videorecenzi.
    • Cislo je 7/10. Staci?
      • 6/10 max... 5/10 realně, protože to vetsine lidi laguje jak blázen... 6/10 po HW patchi
    • Inquisitor
      Poslechni recenzi a hodnocení si uděl sám podle sebe. To je nejlepší.
    • WhySoSad
      To je přesně ono, většina lidí, samozřejmě teď nemyslím tebe, přeskočí automaticky na konec aby se mohla podívat na známku a pak jde rovnou do diskuze metat blesky, jak je to moc a málo a samotnou recenzí se už vůbec nezabývá... Za mě je lepší když není číselný hodnocení, člověk si udělá dobrej obrázek o hře už z té samotné recenze *3*
  • Bohuzel nedokazu to brat jako hru nezavislou na puvodnich thiefech. Vadi mi tu spousta detailu, nezajimave postavy a pribeh. Ale nejvic ten svet. Prece jenom hammeriti a mechaniti mluvici staroanglictinou, pohani se svym vlastnim zkomolenym jazykem, parni roboti, mechanicke hlavy misto security kamer, zombici, duchove, tajemni keepers, atd. A coze je v tomhle thiefovi? Nic zajimaveho.
  • Vynikající recenze...nový Garett jen utvrdil, že je třeba počkat až za rok na nějaké steam slevy...
  • Inquisitor
    Zatím nejlepší a nejstřízlivější zhodnocení, tak rozporuplné hry.
    • Lukáš umí. Jeho recenze se čtou, sledujou jedna radost. Zato taková Jiříková... *13*
  • Black_Hand
    moc pekna recka lukasi. tentokrat si zabehl do vice zajimavych detailu takze je to jeste lepsi :D.
  • K tomu obrázku: "Fuj, to je ale smrad!"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit