Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • maros.goc
    adventura s vizualom ala Botanicula a nestacilo mu 3,3 miliona dolarov? :) nuz neverim ze som sam komu na tom nieco smrdi :)
    • GlaDOS
      Sorry, ale ty asi backer nejsi, ne? Já sice taky ne, ale i z těch pár zveřejněných obrázků i slepý pozná, že vizuál je oproti Botanicule úplně někde jinde.
      • Ano jde to i levněj ....
  • A je to tady přesně co jsem říkal dostal pořádný balík peněz a místo aby financoval hru tak užíval a chlastal :D
    • ...A lehké dívčiny na pokoj vodil ...
  • Samozreje kazdy mame roznu motivaciu preco podporujeme ten alebo onen projekt na kickstarteri, ale osobne niesom naivny a viac menej ratam s tym ze som tie peniaze "vyhodil" a mozno dostanem za ne prd. Mozno keby som bol American mozno by bola sanca aj nieco vysudit ale z EU su sance mizive. Co sa tyka prekrocenia rozpoctu, blbo sa to odhaduje pri beznych SW projektoch kde predsa len poziadavky su "jasnejsie" co potom pri kreativnych veciach ako su hry ? Tam je to fakt loteria, na druhu stranu on uz ma za sebou dost projektov aby ten odhad spravil blizsi realite. Osobne si myslim ze skor ho zblbol ten uspech na kickstarteri a pragmaticky pohlad ustupil megalomanstvu a kdeze neni nad nim vydavatel ktory by mu klepal po prstoch tak to takto dopadlo...
  • Překvapivě málo Schafer-dronů tady v diskuzi.
  • Jinak receno, ze projektu za 400k bude projekt za 40M a stejne bude brecet, ze je to malo ... lol.

Ja teda nevim, ale pokud (a tohle je celkem podobny) si dodavatel rekne nejake penize a ty dostane (dokonce predem...) a nedoda, co slibil, tak si zaslouzi jediny - rozkopnout rit.
  • smejki
    Tak ono fakt jo. *8*
    Ještě že za chvilku přichází Wasteland. Pokud ten nebude trpět problémy (nic tomu zatím nenaznačuje), tak by tenhle fail nemusel vrhat na KS takovej stín.

Jo a jsem zvědavej jak tyhle ucha utáhnou za 1,2 mega strategii. Čuchám čuchám fail.
    • Tak na te strategii nedela Schafer, takze treba to takovy problem nebude. Treba maji lide kolem tohoto projektu vice rozumu a vedi, co si za ty penize mohou a nemohou dovolit. A take v tom sehraje roli nabobtnaly rozpocet. Kdyz zadas o 400 tisic, tak predpokladam, ze mas vytvoreny plan na to, jak za ty prachy udelat hru. Kdyz pak dostanes vice, rozhodnes se tedy pridat novy obsah a prezenes to s tim. To je prave dle meho vyhoda, kdyz mas presny plan co s penezi navic udelat. Pridat to a ono a ne jen "pridat vice obsahu".
    • Wasteland má k vydání (snad) ještě daleko, mnohem důležitější teď spíš bude, jak se povede Shadowrun a Planetary Annihilation.
      • Jj Shadowrun je za dverami a ma nastavenu velmo sympaticku cenu. Az je to cloveku podozrive :)
      • smejki
        Ježiš, on je to říjen, ne září, jak jsem si myslel. Stejně to ale není nijak závratně daleko.
      • walltar
        A star citizen .... těch velkých projektů je na KS celkem hodně. Jenom mě příde, že dost lidí nepochopilo jak ta služba funguje ... když slyším jak chtějí vrátit peníze a podobně. KS je prakticky charita a člověk něco dostane jako odměnu. Dost lidí to bere jako předobědnávku. Radši bych to bral jako investici, protože u každé investice člověk musí počítat, že o ty peníze příjde a nic z nich nebude.
        • O Star Citizen popravdě slyším poprvé.

Já z toho mám pocit, že lidé se rádi označují jako investoři, ale jen dokud všechno vychází, jak má. Je to celkově takové pohnuté.
  • vonTossis
    Mám z toho rozporuplné pocity .. Schafera mám hodně rád a taky jsem mu pár dolaru přispěl. Věřil jsem mu. Věřím mu i nadále - přece jen má pod rukama i herní klenoty. Jen mě trošku děsí, že nedokázal vyjít s mnohonásobným rozpočtem než plánoval. Ještě se to tak "hezky" snažil vysvětlit, ale rozhodně to nedokázal žádným způsobem obhájit.
    • To jsi to z části nesprávně pochopil, neni to tak, ze chtel 400 dostal 3300 a nevytačilo mu to na tu základní verzi hry za 400. Když vybral 3 míče, umerne s tim rostl i obsah hry.

Tzn je to ve stejný situaci, jako by dostal povodne tech 400 co chtěl, a nedotáh to.. ale x 10.
  • Ako to uhadol Vavra rok dozadu?: Herny brontosaurus, co vyliezol z diery a co poslednych 20 rokov naco siahol to dodrbal, slusne povedane.....za toto by som ho poslal do basy na 20 rokov ako kradez a podvod....nech uz v zivote nic nevyvija
  • No, driv nebo pozdeji se to dalo cekat, prislo to driv. Presne od tohodle jsou producenti, kteri do tech her tak blbe kecaji a drzi naklady na uzde.
  • Tak alespoň pro příště víte koho chcete krmit .... Schafer a přibudou další ....
    • ucho
      důležitej bude výsledek. schafer dostal víc peněz a hru se rozhodl udělat ve větším stylu, takže teď záleží na tom, jak to na ní bude vidět. pokud bude stát za to, tak lidé jistě tyto porodní bolesti řešit nebudou. horší by to bylo, když z toho vyleze něco nemastnýho neslanýho... zatím se tedy nic moc neděje.
      • Děje se toho hodně .... přes 3 miliony a není schopen udělat adventuru ......Adventuru kterou zvládne udělat obvykle minimumm lidí proboha !!!! Umělecké licence a ruční práci kluci z Amantia designu zvládají a 3 miliony USD v keši jim to tedy ještě nevyneslo . Teď mu nikdo ani tu průměrnmou adventuru už nespolkne .. :(
        • ucho
          no podle zveřejněných záberů ze hry to na průměrnou adventuru nevypadá a nic proti Amanitě, ale opravdu to působí lepším dojmem. ale je potřeba hodnotit až celou hru, teď to nemá žádný význam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit