-
Dlouho jsem váhal do toho jít. Podle videí se zdálo, že půjde jen o průměrnou střílečku (se silnou reklamou) navíc "jen" s možností skočit do robota. Teď když se dá pořídit za cca 400,- jsem nakonec neodolal a koupil. Po prvním odehraném večeru jsem nad očekávání příjemně překvapen. Hrálo se mi to fakt dobře a dokonce se mi podařilo zabít i nějkého toho pilota. Zprvu jsem si myslel, že ti boti co se pohybují na bojišti budou na překážku, ale nakonec jsem zjistil, že mi tam docela sedí. Začínající hráči mají aspoň možnost taky něco zabít a ne jen dělat terče pro zkuešné hráče jak je to zvykem v ostatních střílečkách.
Zajímalo by mě jestli mají nějak dobře naimplemetovaný systém vyhledávání protivníků v závislosti na zkušenostech hráčů. -
-
Není kolikrát stojíš proti malým levelům ale ti už jsou tak oprsklý že využívají hojně smart pistl o vyšších noskillech (které jsem si hezky podal) ani nemluvě nakonec mně nezajímá K/D to je jen o nějakém egu či co ghlavní je že at třeba umřeš hodně a vyhraješ a oni nevyhrají počkej na ranked (nevýhoda je že když delší dobzu nehraješ pčicházíš o odznaky nebo co to je...) to naštve stejně tak když nesplníš nějaké ty challenges).
-
-
Jak nepoužíváš interpunkci u vět, tak ten tvůj příspěvek není pro mne moc srozumitelný.
Chápu to dobře, že používání Smart Pistole je odznakem oprsklosti? Hrál jsem s ní zatím jen v tréningové misi a zdálo se mi, že zaměřuje celkem dlouho. Jsem zvyklý z Battlefieldu, že smrt přichází po spatření nepřítelem do dvou vteřin, mnohdy ještě rychleji. -
-
Jo a noobovosti nehrál jsem s ní vůbec, v základu jo a po vylepšení se z toho stává otravná hračka, ani jsem nehrál s brokovnicí, odstřelovačka to samé... v tréningu jasné ale v reálu to je nuda. CAR a ten machinegun je supr...
-
-
-
-
válka vypadá jinak a i v budoucnu bude vypadat jinak. tohle má logicke a dizajnove chyby. btw byl jsem v iraku
-
-
Kdyby to bylo podle reality.
Tam to zapneš, spadne tam bomba a dohrál jsi. *4* -
Prima, já zase na Slovensku.
-
-
Ještě, že jsi nebyl v anglii, tam řádí krvelačnej králíček. Zabít se dá jedině s holy-granade.
-
-
Hra? (mech je sám o sobě dost nesmyslný koncept)
-
-
tak proč resite u zavodnich her jizdni model?
-
-
Asi proto, že reálné závodění může být doopravdy zábava. Reálné válčení asi těžko.
-
-
-
-
Jako člověk komu se docela líbilo i COD GHOST musím říct, že tohle fakt né.. po pár hodinách v betě se my tahle hra hnusí a to sem se na to i docela těšíl.. ale objektivně bych tomu dal tak 6.. ale i to je moc...
-
Pro zájemce - klíč za 720Kč
http://www.cjs-cdkeys.com/products/Titanfall-CD-Key-for-Origin.html -
-
Seženeš I levnější stačí jen déle hledat hlouběji. *10*
-
-
Máš pravdu. Zbytečně jsem se unáhlil. Už jsem našel i o 50Kč levnější. :)
-
-
No a už máš na Svíčkovou XD
-
-
Blázen *1*
-
-
-
-
-
Tomuto odpadu, ktory je kompletne skopirovany z uz tak vyzmykaneho a vysuchaneho COD dat za 8 si ziada vskutku vysoku hladinu omamnych latok v krvi. Ale AAA z gigantickou reklamou jednoducho nemoze klesnut pod 8.
-
-
Nick odpovídá blábolu, co jsi napsal.....Ti také mleli 40 let blbosti.
-
-
Přesně toto mě napadlo mu napsat, když jsem si přečetl jeho skvostný komentář a jeho skvělý nick :D
-
-
-
Podporuje tahle hra SLI ???
-
Předevčírem jsou hru koupil.. a měl jsem teda dost obavy, že to bude propadák a popravdě po hodince hraní jsem si říkal, že jsem právě vyhodil 1000Kč oknem.. jenže pak hrajete další hodinku .. další den zase .. a najednou je ta hra lepší a lepší. Dost mě baví.. největší a vlastně i jediný zápor vidím v absenci singlu.. chtělo by to pořádný příběh, ať má k tomu člověk i nějaký větší vztah, pak by to bylo na 10/10. PS: na max detaily hra vypadá velmi dobře, takže nějakých screenů na netu z low mašin se nebojte.