-
Mně by zajímalo, zda v záplavě MP her, kde jsou skilly, perky, vozidla a nevím co je prostor pro klasickou FPS v moderním kabátě. Nějakou velkou MP FPS.
Něco jako Quake, Unreal Tournamet apod. Žádné komedie okolo, prostě záleželo na dovednosti hráče a v dané době to byly velké hry se skvělou technickou stránkou.
Člověk, zbraně a vybavení co se válelo po levelech. To bylo celé. -
-
Dnes existuje už jen jedna FPS, která je jen o skillu - Shootmania Storm.
Tam je ta "oldschool" hratelnost dokonce osekaná až na kost (nechává jen to podstatné) a přináší nové herní módy, které jsem ještě nikde jinde neviděl (Storm, Elite). Doporučuji vyzkoušet. Škoda, že se to za hranice Francie moc nerozšířilo. -
Klasika Counter Strike: Global Offensive, pro epicke bitvy Planetside 2, pro takovy mix mezi tf2 a quake doporucim Loadout, sice ta graficka stranka a stylizace nejsou pro kazdeho, ale funramentaly te hry nejsou vubec spatne.
-
Blacklight Retribution. I když to také není typické FPS jako býval Quake a záleží na výbavě+možnosti nákupu za body během hry. Myslím, že v současné době je asi jenom CS: GO.
-
-
Dík.
To ale není nějak hodně úspěšné ne? Myslel jsem něco jako byl v dané době Quake a UT apod.
Tedy dnes COD a BF.
Velké hry a hrálo se to všude i jako eSport. -
-
Jinak kupodivu ani v Crysis 3 není špatný MP a teď vyjde krabička na cca 250-300 Kč.
-
No relativně je. Ale ne moc u nás. Hodně to hrají Angličané a Francouzi. Ale třeba Poláka jsem tam snad nepotkal a u nás je to také málo rozšířené. Tam je prostě největší nevýhoda ten F2P systém, kdy sice můžeš si "vytunit" zbraň dle svého, ale trvá to dlouho.
-
-
Tak Quake nebo Unreal se da hrat i v dnesni dobe a se stejnou hratelnosti, je jen na vas, zda si potrpite na nove grafice a nebo chcete hratelnost. :) I kdyz chapu, ze by jste radi neco noveho...
Kazdopadne existuje opravdu hodne lidi, kteri to stale hraji. Your choice :) -
-
Já vím. I UT demo 2004 stále jede dobře. Kupodivu.
Jen je tam jeden problém. Méně lidí celkově, menší kontrola nad cheaterama a hrají to hlavně staří borci co to umí. To problém být nemusí ale někdo kdo do toho vleze se nemusí dobře chytat. Hlavně Deadmatch. -
Hele já hrál už od dob prvního Quake a Quake III a následne Quake Live jsem hrál X let. Ale po deseti letech hraní mě to přestalo zase bavit. Stejně jako mám vlny, kdy si nostalgicky nainstaluji Unreal 2004 a jedu (nebo ještě klasický UT, ale tam mi chybí vozidla).
-
-
-
To nebylo všechno. Skvělé herní mody - miloval jsem bombing run, domination... assault. Úžasný a charakteristický level-design. Map, že by to vydalo za všechny dnešní FPS hry za celý rok....
a hlavnš slyšet ",double-kill, multi-kill, killing-spree, MMMMonster kill" -
-
Tvl bombing run *14*
Ten pocit, když jsi byl u brány, okolo létaly střely a těstě před skokem do brány, tě někdo vyloženě rozes*re byl k nezaplacení.
Navíc, tam byly skvěle vymyšlené zbraně. Ta šílená atomovka byla něco, hlavně šla řídit a byla sranda pozorovat pilotní manévry borců s atomovou *15*. To bylo někdo jak v Top Gunu.
Navíc každý měl možnost mít vše, žádné dovednosti. Bylo to dobře vybalancováno.
Proto jsem přemýšlel, zda by to dnes stačilo. Pouze MP FPS bez velkých možností úprav postavy jak je dnes. -
-
Myslíš Redeemera, treba v Deck 16 nad vytahem ?? :D To byla v UT taky lahudka. Nový UT bych bral okamžitě.
-
-
kdyby dopadl jako Unreal Tournament 3, tak raději ne. Jo kdyby vzali 2004 a předělali do nového kabátku:)
-
-
Já si snad dodnes pamatuju všechny mapy do UT. Strašně jsem miloval tu, kde jsou ve vesmíru na asteroidu dvě věže (jako chrámy) a ke každé dvě úzké cesty. Šlo o CTF a ta mapa byla vyloženě postavená pro snipery.
-
-
Přidaná atomovka to v 2003 vyřešila rychle:-D Ale Head hunter! Je moje neoblíbenější hláška.
-
-
-
-
-
Za mě zklamání. Příšerná lobby kde je zcela běžné že se nehraje ani 6 vs 6, nemluvě o obrovské migraci hráčů před každým kolem protože si nemohou zvolit mapu. Titáni jsou jen chodící kulisy kteří mimo Last Titan Standing mají jen podružnou funkci. Nemluvě o tom že na jejich neutralizaci zcela postačí naskočit a pár ranami ruční zbraně odrovnat. AI naprosto příšerná, jen překáží a odvádí pozornost od náhodných setkání s živými protivníky. Kampaň je špatný vtip. Herním módům zcela chybí špetka originality. Cheateru mraky, Smart pistol k zblití. Bohužel v betě mi ta negativa nepřišla tak palčivá, samotní Titáni mě oslovily. S tím jak to mnozí hráči "prokoukli" se to ubírá směrem který mi absolutně nesedí.
-
-
Nojo no, frenetická běhačka jak jsem předpokládal. Pro mně bez lákadel. Ale jinak opravdu moc hezká grafika.
-
Ten, kdo Tě nechá střílet do svého Titána i přes to, že mu řve systém, že má na korbě člověka je jeho problém. Jinak hned asi sotva, když potřebuješ dva zásobníky z kulometu, z pistole dokonce 4;) A Smart pistol ti vadí v čem? Cheatera jsem nepotkal. Kampaň takto byla dopředu ohlášená samotnými tvůrci.
-
-
Nevím kde si přišel na hned?! MP s pár krutopřísnými kecy a trapnými animacemi s předem daným pořadím map a módů není kampaň. Nemluvě o absenci jakéhokoli matchmakingu kde se na straně jedné běžně sešli hráči s levely 1 atd. proti hráčům s prestigemi. Můžu tě ubezpečit že sem nebyl jediný kdo z "kampaně" neměl ani ň a hleděl na ní v němém úžasu a max. nas.nej. Kdyby místo této zhovadilosti přidali dvě tři mapy udělali by lépe. Kdyby nebyla povinná k odemčení zbylých typu Titánu tak se na ní z vysoka ...... Titána bych stavěl minimálně na ůrověn tanku a dělal ródeo na tanku a střílet mu brokovnici do korby by nikoho ani nenapadlo, takže samo o sobě je to dem.ntí chujovina. Zbraň která míří sama a nejspíš by zvládla i vyprat a umýt nádobí k tomu není třeba co dodávat. Jak sem řekl v betě hráči ochutnávali něco "nového" a nebylo dost času to zprznit v CoD stereotyp.
-
-
Akorát, že jsi zapomněl napsat, že zamíření živého hráče trvá cca 3 vteřiny, což pokud nejdeš zabíjet zezadu znamená většinou tvou smrt, když mají SMG či brokovnici. No pokud sis nevšimnul, nestřílíš do kapoty, ale odstraníš kryt elektroniky a do té střílíš. Navíc tato věc šla i v betě. Nabízí se pak otázka, proč sis hru pořizoval, když je podle Tebe tak hrozná?
-
-
To sice trva ale zatímco kolem nej poskakujes jako certik v krabicce a on te musí "lovit" mířidly zbrane, lama Smart to vse zmakne za tebe. Kapota, kryt to je jen slovickareni nic vic. O tom ze je hrozna nepadlo jedine slovo, řekl sem ze me zklamala.
Po letech vývoje bych cekal propracovanejsi a dotazenejsi produkt. Herni mody a samotnou lobby evidentne vymysleli a zpíchnuli v polední pauze. Nabizi se otazka co celá ta léta delali?! Samotny koncept 6 vs 6 je tezce diskutabilni ale oni nejsou schopni zajistit ani to ze proti sobe bude stat aspoň tech 12 hracu. Kdyz "tyden" po vydani se bezne vyskytuje problem sparovat plny pocet hracu jak to bude vypadat za tri mesice?! Polovina modu bude nehratelna. Ted budou doplnovat anticheat, to fakt brzo. Sila cloudu pocita AI a fyziku, neco mi rika ze cloud se moc nenadre. AI je blbejsi nez v kampanich CoD a o nejake fyzice take nemuze byt moc rec. Z nekterych věci mam pocit ze se jedna o neci prvotinu a nikoli o tvorbu lety proverenych profesionalu. Jak uz sem zminil v bete mnohe nebilo tak do oci a navíc sem doufal ze na tech nejpalcivejsich vecech ještě zapracuji. Mýlil sem se, už to vím. Proto sem píšu svoje dojmy aby podobnou chybu neudelali jini.
-
-
-
-
-
Ty jo,je to az k nevire jak ja nesnasim tu vasi galerii. Od doby kdy jste to zmenili(z perfektne fungujici galerie) jsem se nepodival snad ani na jeden obrazek. Cekal jsem ze si zvyknu,ale jak dlouho uz to je? Minimalne rok a je to spise horsi a horsi *9*
-
-
Vždy lepšie ako video - ide prehrať každé desiate aj to v stredovekom rozlíšení 720.
-
-
stejne nepoznas zadnej rozdil ve vyssim rozliseni, mozna kdyz si obraz zastavis a zacnes ho studovat, lidsky oko na to proste nema, tak se s tim smir.
-
-
Možná to moc lidí neví, ale když klikneš u miniatury obrázku na lupu, zobrazí se ti klasický náhled, když klikneš na obrázek, přesune tě to do galerie. Myslím si, že je to víc než skvělý kompromis.
-
ktomu neni co dodat na obrazky uz taky radsi neklikam, abych se vyhnul te hruze a to jsem vzdy nane klikal rad *11*
-
-
Tohle všechno je strašně moc hezký a oběma bývalým zakladatelům IW to opravdu moc přeju.. Jedinej, ovšem dost vážnej problém tahle hra má, víte jakej???
ORIGIN!!!!!!! aneb důvod proč nekupovat (a když už, tak jedině za 4.99$ ve slevě). -
-
Origin je vcelku v pohode... nevadi mi co mi ale vadi je, ze neni jednotna knihovna her a musi mit clovek v PC naistalovany padesat programu a prohrabovat se v tom kde co je a spravovat vsechno oddelene.... Nicmene co mi vadi a je total sh*t je Uplay to uz nevim zda je to adware,spyware nebo nevim jak to korektne nazvat...
-
-
crapware
-
-
lol, co takhle zkusit něco jiného? JRC má Titanfall přs eshop za ani ne 1k, což je super cena ...
-
-
On nehodnoti cenu na Origine (ktora je premrstena samozrejme), len proste nema rad Origin. Ani ja ale, sh1t happens, kvoli dobrej hre to prekusnem :)
-
-
-
Pro anglicky mluvící: recenze od AngryJoea, který to myslím vystihl moc pěkně :)
http://angryjoeshow.com/2014/03/titanfall-angry-review/ -
Mají roboti nějaký model poškození? Třeba že po zásahu do nohy hůře chodí, nebo že jim vynechávají různé systémy apod? Recenze nic takového nezmiňuje.
-
-
je to arcadova zalezitost takze ne
-
Ne, ale když stratí štít (pasivní) tak maj zóny do kterých když je zasáhneš tak dostávají asi o 100% větší damage.
-
Nic takovyho tam neni, vzdyt by to lowzole nezvladla. A ty dva spelly musi byt kvuli konzolistum, vic by si nezapamatovali. A paskvil kopie codu pak dostane 8/10.
Trololol. *15* -
Ne. Navíc ve srovnáním třeba s MechWarriorem vydrží podstatně méně a nemají takovou palebnou sílu;) Prostě jedna základní zbraň+obranná zbraň (štít nebo "zpětný" štít)+2 "pasivní schopnosti.
-
-
Hra jako taková nevypadá špatně, viděl jsem teda jen gameplay z twitch.tv, možná až zbytečně moc akce. Ale ta cena je přepálená, skoro litr a season pass pokud chci víc než pár map.
-
-
i když to teď koupíš tak furt ti to vydrží dýl než nějaká singl hra nebudeš to hrát sice 300hodin ale třeba jen 20hodin a pak te to prestane mozna bavit a kdyz si to vemes kolem a kolem tak porad to je dost slusny narozdil od ostatnich her kdy das mnohdy 1k za 6hodinovou kampan...
-
-
to vyzerá na nejakú poruchu vyjadrovania...
-
-
Njn to je vzájemný já slovákům nerozumím též....
-
-
máš se naučit slovensky, ale to bys nejprve musel umět zvládnout i český jazyk :P
-
-
Třeba to, že se na začátku oznamovací věty píše velké písmeno a na konci tečka?
-
-
-
-
-
-
lol, no Quake live to jistí...
-
Tu hru si nezahraju, ale recenze je skvěle napsaná, dobře se to četlo. *3*
-
Jojo je to opravdu dobrý něco jako Unreal ... Je to opravdu někdy zběsile a rychlé :D (Pak si všímejte grafiky v tu chvíli je mi to u chlupatého zadku hlavně že to běží svižně i na "kalkulačce".)
-
-
Asi je to fakt jenom "něco jako" Unreal. Protože pro mě zůstává Unreal Tournament jednou z nejlepších MP FPS her, které kdy vyšly a tohle není ani z daleka konkurence.
-