Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju a spokojenost! *3*
  • Skvělá hra, cheatery jsem již potkal, ale co mě vysloveně s**e je matchmaking...to aby ve hře, která vyjde v roce 2014 nebylo možné nastavit si filter, ve kterém si určím na kterých mapacáh chci určitý mód hrát mi přijde dost naprd....pak mi tam padají mapy typu demeter, colony a nedej bože lagoon (která je snad nejhorší co jsem hrál).
  • Jako fanda Quake-a a podobných dynamických akcí, by mě zajímal názor někoho kdo hru již hrál, jeslti se jedná o akci typu CoD, nebo i zde potřebuje hráč k postupu nahoru získat nějaký skill a v různých modech se naučit týmové spolupráci atd. Pokud ne, tato hra mne mine velkým obloukem.
    • Veskoslav
      Záleží jaký mód hraješ;) U "Domination" nebo "Capture the flag" je podle mě komunikace nutná.
    • Myslím, že by tě mohla bavit. Určitě vyzkoušej :)
    • žádnej skill jako v CSku nebo COD až tak ne... Je to spíš jak Quake arena... jedina teamová spolupráce kde je třeba je u zabíraní bodu...
  • prudislav
    zvláštní že mě ta hra absolutně nesedla a beta mě spíš odradila, ale to byl asi moc velkej hype( že to bude ohromná revoluce) a moje preference singlu: Podle mých cca 7h v betě je to taková jemná evoluce CoD namixovaná s mechama a AI fooderama z moba her - ale zas doufám že takováhle konkurence nakopne tvůrce FPS k větším inovacím než jen nekonečný tuneloidní klony cod
  • celoush
    Jaký je český ekvivalent pro "grunt"?
    • Statek
      • majetek
      • kennyB
        *1* Pochybuju, že tam nějakej bude *1*
    • Kozy
      obyčejnej pěšák
      • celoush
        Nemyslel jsem významově, ale asi se to moc přeložit nedá (leda nějak kreativně využít slova čuně). Už Battletech, co si pamatuju, měl pro ně zavedený pojem UZP (Ubohá Zasraná Pěchota)...
  • Pete.palis
    Mám rád velké mapy a "čas" na taktizování....takže pro mě ne, díky;)
  • Keyz
    Četl jsem, že brokovnicí lze sundat většinu věcí na ránu. Jsou další takové zbraně? Zbraně kterou jsou silné a mají rychlý projektil.

Ve FC se říkalo, že odstřelovací puška je nepoužitelná, protože se tam hráči rychle pohybují. Přitom v Unreal tournament 2004 také lidi mohli skákat apod. 2 odstřelovací pušky co tam byly, tak se používali hojně, protože do hlavy to znamenalo většinou smrt a do těla značné poškození. Navíc bez zoomu, střílely přesně kam člověk mířil a přechod do zoomu i jeho ovládaní bylo rychlé a přehledné.

Ptám se protože jsem většinou používal taktiku kdy jsem měl nějakou silnou zbraň a slabší ochranu. Když to šlo, nehrnul jsem se první linie. Je to zde v tom akčním pojetí vůbec možné?
    • Mně osobně se se sniperou nehrálo dobře (je pravda, že jsem to dlouho nezkoušel). Jsem navyknutý na Scout styl z CS 1.6 - rychlý pohyb, dobrá přesnost. Tomu se asi nejvíc podobá ta poloautomatická puška, nikoli snipera. Přesto jsem pár dobrejch sniperů potkal, ale hraje s tím fakt málo lidí. Navíc stačí chvíle kempení a přijde mi, že tím tým automaticky prohrává (Obsazování). V ostatních módech a při odemknutých vylepšeních to může nějak fungovat...
    • Ronox
      Zrovna dneska jsem s odstřelovačkou hrál a šlo to v pohodě podle mě. Jako chce se to jen přizpůsobit k tomu tempu stejně jako tomu bylo právě v UT, ale pak už to zkušenějšímu hráči problém nedělá.
      • Keyz
        Supr. Dík.

Podle toho co říkali ve FC jsem myslel, že to je dost omezené i mapou apod.
        • Ronox
          Adaptuješ se. Jak jsem psal níž. Hodně "kiddos" tam pobíhá zmateně a vůbec nečte terén. Podle módu, který hraješ si vytipuješ místa na která je dobrý se zaměřit a můžeš dělat docela support z dálky. Jen to ničí killcam a pak ta schopnost pilota vidět chvilku skrz zdi, ale fakt si rychle zvykneš.
    • Nedá mi to, abych nenavázal na včerejšek a nezavzpomínal na geniální zbraně UT....a když jsi narazil na brokovnici, vedle minigunu jsem miloval Flak-gun. Pomalý, ale smrtící...

Když je hra jako titanfall postavená na klasických puškách s rychlým projektilem - prosím, proč ne, ale ať tam je nějaký recoil a pomalejší zaměření.
      • Keyz
        Mě překvapilo to info o nepoužitelné odstřelovací pušce. Tam bych čekal přesnost, sílu a nějaké pomalé nabíjení jak to tak bývá. Prostě zbraň, pro lidi co umí lépe mířit a hrají rádi vzadu.

Jo, Flak-gun, byla strašná věc. Ten druhý módy, kdy jsi viděl jak na tvůj xicht letí granát plný hřebíků bylo teda něco. Navíc to šlo dobře střílet v malých prostorách za roh, hřebíky se odrážely.
        Opět ale tam bylo skvělé vyvážení v podobě nekonečné Shield Gun, která dobře tlumila část poškození. A pak samozřejmě nas*ávací Translocator. To jsi hodil někam pryč, a když jsi měl málo zdraví tak jsi lehce utekl.
        Ale nejlepší byly ty kecy když jsi udělal nějaký bonus.
        http://www.youtube.com/watch?v=xapRqH8c8FY *15*

A nesmím zapomenout na největší potupu pilota Raptorů a to:
        Sestřelení Raptora tankem: EAGLE EYE
  • Jack1947
    I kdyz me absence singleplayerove (offline) kampane trochu mrzi, zase na druhou stranu pokud se tento model ujme mohli by takhle uz jit i o statni radoby MP hry... COD, Bf...

Hru jsem nehral, libi se mi treba nekdy poridim... treba.
  • Chci se zeptat do jak vysokeho levlu se mohu dostat v titanfallu mam 49 levl
  • Veskoslav
    Jinak kdyby někdo si chtěl zahrát, tak občas skládáme na hraní tým. Hraje nás pravidelně 3-6+TS na koordinaci. Najdete mě pod typickým nickem na Originu Veskoslav:) Ale nejsme žádná vyjimečná parta zabijáků, co každý den 4-5 hodin. Je to tak kolem 22 tak na hoďku podle toho, jak se sejdou lidi.

Jinak svůj pohled na hru jsem napsal do Bleskovek a nebudu ho sem zbytečně kopírovat. Hra jako taková si podle mě na nic nehraje. Je to čístá MP hra, kdy je "single" koncipovaný jako slepenec map. Ale doporučuji jej prvně projet za obě strany konfliktu. Militia má lepší a zajímavější nástupy do bitev.
    • Aby to nedopadlo jako tohle: https://www.youtube.com/watch?v=Bwy-5xYZajc
      *5*
      • Veskoslav
        To se neboj. Když jsme dokázali v 80 lidech být na TS kvůli EVE online a nikdo tam přes sebe neřval, tak v 6 lidech to není problém.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit