Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8 z 10 *1* *1* *1*
    • Malo? Moc? Aspon to trochu rozved kdyz te to tak rozesmalo.
      • moc
        • Nesouhlasím i na ostatních webech se tato hra pohybuje od 7 do 9.... Hodnocení je adekvátní... (Zas člověk projevuje svůj názor sniž by to vůbec hrál...)
          • bohužel zkoušel a nelíbí
            • To, že se nelíbí tobě, neznamená, že si těch 8 nezaslouží *3* Wargame: EE tady taky má 8, nelíbila se mi moc, ale taky tady nevidíš jak se směju a říkám, že si to nezaslouží, protože mi nesedla.
  • zdravim chci se zeptat zniceho nic mi to prestalo fungovat muzete poradit dik
  • joj, zase nekdo obejvil ameriku, kdyz chci hrat adrenalinovou strilecku, kde rozhodujici je pohyb dam si Quaka a ne nejaky ptakoviny s NPC a RPG vyvojem jako CoD a BF a ted todle, to ze tam pridali roboty nemeni nic natom, ze je to porad to same, vzdyt to plati EA za rok tu budeme mit dalsi dil a pak dalsi a dalsi....
    ja proste nechapu ze to ty lidi porad zerou, misto aby se vydala hra a ta se ladila k dokonalosti jako jiz zmineny Quake tak radsi budu chrlit porad "nove" a dalsi ptakovyny, ktere nikdy nebudou vychytane, ale hlavne ze mi zato lidi plati...
    • Nehral si to a places ze je hra blbost. To uz aku inteligenciu chce ?
    • dostanes minuska.. protoze mas stare nazory jako ja :) tak to musim vedet ne? :) btw quaka hravali lidi kteri se bavili pc jako takovym.. dneska je spousta gameru only a ti jedou na konzum.. nejaka pistolka s automatickym mirenim je proste cool a nic s tim nenadelas ;)
      • kosadlo tebe bych tu ani necekal, ale jak rikas ty mladi musi mit take sve modly a prece nebudou hrat hry co hrali jejich fotrove a kdy byli hry delane jen na PC bez jakykoliv konzoloidnich omezeni a hlavne nebylo zadne zamerovani skrz musku a stacil jen tecka uprostred monaku a hura nato
  • Odulin
    Asi spokojenost. Čekal jsem trochu větší revoluci, ale hraje se to fajn. Škoda, že tam není něco jako ve starym UT Assault nebo nějakej signature mod na míru týhle hry.
    • Veskoslav
      No někde jsem četl, že mají přibýt v dalším větším patchi další dva módy, ale jaké a kdy to netuším.
      • Odulin
        Dobrá zpráva, diky za info.
      • nechceš se pripojit na smrtibabku? *1* *1*
        • To je tak humorné od člověka, co prakticky vždy píše mimo diskuzi. Asi těžká porucha nikdy nenapsat nic k tématu, co? *3*
        • Komu to cpeš? Jedeš na nějakých drogách?
  • Vyplati se to koupit na originu se season passem? Jo a je to akcnosti podobne teda tem cod po cod mw1? Jako jde mi o to jestli to jde videt na hre ze to delali tito typci? Diky
    • BTW: jestli si to chceš opravdu koupit nekupuj to se season passem muze se ti stat ze te to nebude bavit a vyhodis zbytecne prachy... ten si dokup treba casem kdyz te to chytne....
    • Jak jsem psal ta hra je neuvěřitelně rychlá než COD... spíš si představ COD s Unrealem a máš z toho TITANFALL
  • Miserius
    Tak, co se místním expertům nelíbí na týhle recenzi?
    • tvůj negativistickej komentář, recenze je fajn
      • Miserius
        Tak to má být
  • jonatan.hanzlik
    Ačkoliv souhlasím s většinou věcí v recenzi a myslím si, že především celková hratelnost a leveldesign jsou skvělé...otřesná kampaň, Origin padající snad při každé příležitosti, chybějící možnost private serverů, nulová podpora skupin lidí co chtějí hrát spolu (klanů - chcete-li - obzvlášť vhodné když chtějí zamířit na esporty), Season pass (kterej se navíc dá koupit, ačkoliv nikdo neví co dostane, protože Respawn se ani nedostal k tomu, aby řekl co v něm bude obsažené)...žádný anti-cheat, 50GB instalace, kde přes polovinu tvoří zvuky? (WTF?)
    Tohle si 8 nezaslouží jakkoliv dobře se jim povedl multiplayer.
    • Řešit velikost hry v dnešní době terových disků a rychlého internetu je blbost.
    • Tak Origin a velikost instalace se podle mě berou velmi zřídak do úvahy, při udílení hodnocení. Nehledě na to, že Origin mi nespadl už asi půl roku a to na něm pravidelně knedlím.
      • jonatan.hanzlik
        Nesouhlasím. Oboje je součástí hry. Pokud se snažím splnit kampaň a neustále mi padá Origin, musim opakovat to samé pořád dokola (protože ty nové titány chce každej žeano :-)
        A 50 GB je šílená velikost i na AAA hru. Tolik nemá ani WoW! 50 GB je opravdu hodně místa. Mám podezření že se vývoj hry musel urychlit, protože v té instalaci musí být přebytečné nebo nezpracované soubory.
        • Říkám, Origin mi nepadl už dobrého půl roku, tak jestli není chyba u tebe. A ano, velikost je to šílená, ale jak bylo poukázáno níže, fakt to není až takový problém, pokud neplatíš za přenesené data. Stačí nechat zaplé přes noc a ráno hraješ. A ještě co se týče té velikosti, já jsem zistil, že jakmile jsem přeházel filmy, seriály a takové (co se nemusí instalovat) na exterňák, tak mám sakra dost místa na disku a ten není zrovna největší.
          • jonatan.hanzlik
            Well...Steam mi funguje, proč ne Origin? Není moc nastavení která se dají zpackat...vlastně žádná.

Co se týče velikosti, poukazuju tím na fakt, že ta hra se mi nezdá připravená, dodělaná. 50 GB ta hra rozhodně mít nemusí, nemá tak masivní mapy jako Battlefield nebo Planetside a nemá takovou grafiku jako přinejmenším ten Battlefield....tak proč tolik? Prostě to vydali brzo, mohlo to bejt mnohem optimalizovanější.
            • jonatan.hanzlik
              Well...rozhodně nebylo jediné. Uznávám, že tohle asi není problém, je to spíš něco, co není úplně normální. Za tím, že 8 si to nezaslouží si stejně stojím.
            • Sehnat větší disk, anebo jak jsem už napsal výše exterňák na všecko co nejsou hry je podle mě levnější než stavět novou mašinu ;) A to tvoje pozastavení mi přišlo jako jeden z důvodů proč by mělo hodnocení být nižší, proto se já nad tím tak pozastavuju
            • jonatan.hanzlik
              I guess...starší stroje zase nemusím mít tak velké disky :-D
              Ale to je spíš takový pozastavení nad něčím co mi přišlo divné, Titanfall je dobrá hra
            • Velikost není čistě o optimalizaci, byl tady článek, že je to tak velké kvůli nezkomprimovaným audio datům, aby to rozjeli i pomalejší stroje.
        • To nemá ani Max Payne 3 a to má 35 GB kvůli texturám pokud vím. *8*
  • Rozhodně bych zmenšil hodnocení tu hru jsem hrál 28h a vůbec mě nebavila.Je to takové callofduty ale horši.Hodně problému jsem měl s balancí a padaní hry.Takže další EA a DICE bullshit! PS:podle mě jste zkorumpovaní! *11*
  • Velice děkuju autorovi, za to, že mi do hlavy nasadil Tři Čuníky od Nohavici -.-
  • Už zhruba týden mám max.level G2 a furt se nemůžu dopátrat toho,jak na další úrovenˇ.Pomůže někdo?Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit