Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Lze tam nějak demolovat prostředí?

Nikde jsem to neviděl.
    • Veskoslav
      Nelze. Jenom když hodíš granát a jsou tam nějaké barely, tak je to rozstřelí. Jinak kdyby bylo zničitelné prostředí, tak asi po 5 minutách máš rovnou plochu:-D
      • Keyz
        Stačí částečně jako v BF4.

Tam lze hodně věci logicky prostřelit a občas spadne něco velkého.
        Zde by stačilo to samé.
  • Všem Anti-Hype pánům kteří se tu pozastavůjí nad hodnocením není to tak důležité je nutné si tu přečíst celý text recenze správný recenzent vám pový například že ve hře je jen 10 zbraní a kampan' má 4 hodiny a nebude hru jen oslavovat. Samotné hodnocení neznamená nic vy jako zákazník musíte hledat ve hře to co vás zajímá a co vám naopak vadí a zda nepočkáte na nižší cenu pak tyto faktory porovnat a rozhodnout se. Například já jsem o Titanfallu uvažoval takto :
    Negativa
    Předobědnávka = Moc riskantní netuším jak se hra hraje počkám na BETU. V betě mi vadilo že je tam málo obsahu, ale to se dalo předpokládat, ale hlavní hra toho neobsahuje o moc víc což je dobře i špatně. Sice máte vše otevřené relativně rychle, ale pak už ve hře zbyde jen čistý požitek z hraní a ten by musel být mnohem lepší aby vyrovnal nedostatek zbraní a titánů. Hra je puze 6vs6 azbytek jsou body takže je to svým spůsobem spíše MOBA kde je každý z 6 hráčů vašeho týmu důležitý větší počet hráčů by byl fajn, ale vzhledem k designu map si nejsem jist zda by to fungovalo. Dalším trnem v patě je tzv. Smart Pistole která funguje doslova jako Aimbot (je tamkvůli konzolím?) chudáci boti už s tak dost špatnou AI jsou zaměřováni touto pistolí rychleji než hráči a je na ní i upgrade ketrý rychlost zaměřování zrychluje. Hráč se Smart Pistolí co předpovýdá váš pohyb vás múže zameřit během 2 sekund a pak je po vás. Kampan' je naprosto zapomenutelná s několika momenty kde si říkáte že to namluvil snad nějaký amatér v garáži i když je konflikt ze začátku zajímavý kampan' spočívá jen v tom že na začátku a konci je puštěná cutscéna žádná z postav nevyčnívá stylem ani osobností takže je budete brzo ignorovat a soustředit se na boj. Perků je k dostání celkem dost problém je však že není moc na výběr protože ty lepší prostě pomohou víc a zbytek tak něják ztrácí smysl.
    Pozitiva
    Pohyb čistě a jednoduše pohyb vás jako pilota je úžasný a intuitivní můžete se vješet na stěny odrážet se od nich a připádáte si jako že můžete kamkoliv na mapě což je pravada. Skákání s jetpackem je v této hře udělané výborně není to jen že by si váš voják poskočil namístě nahoru, ale múže se odrazit přitáhnout nebo dokonce skočit na záda nepřátelskému titánu. Tento aspekt je jeden z nejsilnějších tahounů hry a opravdu oděluje hru jak od COD tak od Battlefieldu. Titáni na druhá straně jsou pomalejší a citíte se v nich bezpečněji a bez pochby mocně s výzbrojí jako granátomet Automatický kanon nebo Obloukový kánon (Tesla gun) raketami nebo štítem co odráží palbu na nepřítele. Být tím co vyhraje duel nebo boj v přečíslení což vám oznamuje počitá je fakt nádhera a uspokojující zážitek. Stiná stránka je že piloti vás stále mohou zničit bud' Raketometem nebo tím "skokem na zádá" a rozstřílením slabého vedení nahoře takže je boj vybalancovaný pro obě strany. Zbraně jsou né moc unikátní máte ve svém arzenálu kalsický výběr útočná puška pistole sniperka karabina brokovnice a různé pistole musím uznat že odstřelování je v této hře je fuška vzheldem k mobilním cílům které rozhodně postávat nebudou.
    Závěr
    Celkově mě Titanfall nepřesvědčil že stojí za objednání hned ted' kvůli nedostatku obsahu a nejspíš přicházející záplavě DLC v podobě dvou zbraní a jedné mapy. Je třeba mít více map na kterých lze otestovat pohyb a titány třeba mapu kde útočíte na nepřátelskou lod' ve vesmíru. Až ale cena spadne doporučuji si Titanfall pořídit protože je to opravdu unikátní zážitek který jen tak někdo nenapodobý a i přes nedostatky kampaně malý zbraní a titánů to stojí za to.
    • Omluvte prosím gramatiku *facepalm
      • Jó to i/y je na výprask. :D
        • Bohužel tady na tomto počítači mám jinou klávesnici a není tu kamarád word s kontrolou pravopisu :(
          • Taky máte na klávesnici přilepené papírky s gramatickými pravidly? To je pak pech, když jste zrovna u někoho jiného.
  • Tady někdo řešil, proč to není věrohodně apod...

Zde je aplikace na simulaci výbuchu bomby. Tam je vidět, jaká by to bylo nuda. Kdyby to bylo věrohodné.
    http://nuclearsecrecy.com/nukemap/
    • p.s.
      nakonec jsem na to kliknul, myslim že ta aplikace ma lepší hratelnost nez titanfall, zitra to budu parit *4*
    • neklikam n akazdej link ale co se tim snazis dokazat? ne vzdy se da vec resit bombardovanim, napriklad kdyz je pechota zaleza v horach nebo lesich (priklad afganistan, vietnam) nebokdyz se bojuje v meste, o strategicke body a pod. nebo kdyz tam nemas tu bombu jak dopravit protože ma nepritel dobrou protivzdusnou obranu
      • pokud na pechotu hodis jadernou bombu, tak muzou byt zalezli v lese jak chteji a stejne jim to bude prd platne *3*
  • NEbude nejake F2P ukazka/ demo?? recenziam sa dnes moc neda verit.
    • celoush
      vždyť byla možnost zahrát si "betu" před nedávnem a hru si osahat....
      • Beta neni demi
  • Já jsem také spokojený,líbí se mi to více než Battlefield 4 u toho jsem těch peněz litoval na začatku ale tady ne:) strašně mě to baví:) ale asi 100 lidí 100 chutí no :/
  • Ač to vypadá lákavě, vadí mi tam ten Origin a čistě fakt, že tam je season pass. To se rovná dlc a v mp hře jsou to mapy. Takže ti co nebudou kupovat pass(u kterého ani neví co dostanou) to mají pár základních map co se ohraje a pak budu muset pořídit dlc pro další hraní. Ono dlc v zásadě není zlo, ale poměr obsah/cena u dlc je většinou špatný(což mě nutí v zásadě nic takového nepodporovat). A pak taky EA už mě déle štve, jedině možná udělám výjimku u nového Dragon Age.
    • Jason_dinAlt
      Co je ti špatného na Originu? Já osobně s ním nemám nejmenší problém. Naopak je to spíše přínosem.
    • No vlastně ono těch map je celkem 15 což si myslím že je docela dost na základní hru bez DLC :) Pokud DLC přinesou něco nového tak do nich jdu...
      • Jak jsem řekl. DLC není špatné, když je solidní poměr cena/obsah.
  • Chválím TISCALI. Koukám, že jste poslední dobou pořádně šlápli do vydaných recenzí. SUPER! Díky!. H. *1*
  • Ronox
    Mě to teda královsky baví. Tempo tý hry je supr a po dlouhý době mě opět baví hrát MP hru. Doba wannabe progamingu a CS 1.6, UT a Quaka už je podle mě pryč. Poslední MP, co mě bavil bylo MW 1 a pak už to bylo všechno jedno a to samé. Za to Titanfall vytváří skvělé wow momenty. Doporučuju přečíst tuhle "nerecenzi" (http://spacejunker.wordpress.com/2014/03/17/nerecenzia-titanfall/) se kterou se úplně ztotožňuju. Možná bych tam přidal ještě něco jako kapitánský mód, kdy by šlo ovládat ty boty, že by měl každý svůj squad nebo tak, ale jinak je to paráda. Jen bych přidal ještě pár kravin jako je high-five s robotem na výsadkový lodi a gesta titánům, když dáš s kámošem dalšího titána, tak si ukázat palec :D Navíc pokud máte slušný fps základ z minulosti, tak se hrozně rychle přizpůsobíte a většinu těch lidí si "povodíte". Například už v diskuzi hodně zmiňované CS:GO taky místama hraju, ale už to není ono. Nevím jestli to je věkem nebo tím, že jsem se už za těch pár let v 1.6 a sourcu přejedl, ale Titanfall mě zatím hodně baví.
    • Takže "wannabe progaming" ? Tu niekto nepochopil zmysel takéhoto herného dizajnu. CSko hrávam už cez 10 rokov práve kvôli tomu že to je čisto o skille - kontinuálne sa zlepšovať a učíť nové veci (taktika, chovanie v 1vs1, 1vs2 situáciach atď.), a nie zabíjať viac ľudí kvôli lepšej odomknutej zbrani.
      Hry ako titanfall a CoD nemajú zmysel pre ľudí ktorí nie sú spokojní so štýlom hrania "zapnem, postrielam fullautom polhodinku a po 50 fragoch idem na pivo". Nič neuspokojí viac ako famózny "kill" cez celú mapu na jeden náboj. Ale k tomu je dlhá cesta a človek na to musí mať povahu.
      • Ronox
        I tady se učíš tyhle situace. Většinu hráčů odhadneš, protože to jsou pomatený "kiddos" zvyklý z CoD na "shoot n spray". Já už se od začátku učím s tou základní puškou a ta mi maximálně vyhovuje. Famózní killy můžeš dát i tady například, když se "vystřelí" pilot z titána. Jako jasně není to CS, ale proto tu je i to CS, ale jak vidíš už to tolik poslední léta netáhne. Jsou stále prestižní turnaje, ale všechno to vytlačily MOBA hry a CoD. Jinak něco pro nostalgiky :) - https://www.youtube.com/watch?v=dAXnBQsCHrI
      • "a človek na to musí mať povahu." - A čas...
        • Povaha ti vytvoří onen čas, protože čas je jediná věc co skutečně máš a je jenom na tobě (povaze) jak s ním naložíš.
  • Bohuzel jsem naletel na medialni masaz.

Asi ma neco do sebe, Titanove vypadaji cool, skakani po budovach taky, ale omrzi to neskutecne rychle. Pro cloveka, ktery nechtel dalsi tuctovku, obrovske sklamani.

Kampan v podstate neexistujici a normalni hra v podstate neprinasi nic noveho. Hral jsem to vseho vsudy 5-6h a uz mne to prestalo bavit.

Proste medailni masaz je medialni masaz.
    • pekne pekne tak si dajte mincraft borci to bdue nieco pre vas stale noev dobrodruzstva btw 15hodin beta 98games played bavilo *5*
    • Mato1987
      Ja som si zahral len to demo čo bolo dostupné pár hodín a po 2 či 3 hodinách som to unudený vypol a vymazal a do plnej hry 100% nepôjdem, je to fakt odpad, nechcem sa opakovať ale fakt sa to hrá ako cod, vyzerá to ako cod, je to v podstate cod s mechmi.
  • Přiznám se, že některá gameplay videa mě docela navnadily, dokonce jsem i chviličku zauvažoval o koupi, ale jak jsem se dozvěděl, že tuhle hru dělají CoDuťáci společně s největším darmožroutem zvaným EA, tak mě okamžitě přešla chuť se jakkoli angažovat ... Prostě k těmto firmám je můj odpor větší, než jsem si dokázal představit, byť by se jednalo o sebelepší kousek.
    • U me to zase bude ignorovani kvuli vydani neceho, co dle preview videi nevypada ani zdaleka tak cool/unikatne, jak se prezentuje. Ale co, medialni masaz urcite vsechno spravi...
      • No podla mna zo streamov / videi hra nevypada az tak uzasne. Cim sa viac blizil release date, bol som viac skepticky. Nakoniec som to vyskusal a poviem ti, ziadne vydeo ti neukaze, ako velmi je hra zabavna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit