Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na videích v gameplay jsem nikde nic takového neviděl. Já jsi počkám na pc, protože ty jsou vždycky lepší než nějaké konzole. Pak budu vědět na čem to je ta hra.
  • Cože? Uráží je on, ne já. Já jsem mu jen naznačil, že ten, kdo to hraje, nemusí bejt žádnej trouba, ale naopak člověk, kterej má plný právo se k ní dostat dřív.

EDIT: Teda vycházel jsem z toho, že backerům se hra rozesílala přednostně. Možná jsem byl moc velkej optimista. *4*
  • ucho
    ne, to, co vidíš, nejsou žádné nejmenší detaily (ty na PS4 ani nastavit nejdou a jak vidíš z toho jednoho screenshotu, je to PS4 verze), to je vcelku jasný bug, kdy si hra myslí, že jsi od daného místa daleko, a tak je objekt potažen texturou, kterou bys normálně viděl až z velké dálky. prostě poblblý LOD. tomu, komu se to stalo, takto hru neviděl určitě celou dobu, muselo se to rozbít v nějaké fázi hraní. restartování hry by to pravděpodobně vyřešilo.
  • ucho
    není třeba někoho zbytečně urážet. nebo si tím něco dokazuješ?
    já třeba backer jsem a vůbec toho nelituju. moc rád jsem přispěl na vznik této hry a s výsledkem budu spokojen. už jen za ten vymodelovaný svět to stojí.
  • Jo to je zajimavé, že když se podívám na youtube kde je gameply ps4 a xbox tak to vypadá úplně jinak než ty tvoje nesmysly co posílate. Jen dávate nějaké obrázky kde úpmyslně dává detaily na nejmenší co jde a všechno vypne nebo je to upravené. To je vše.
  • Myslíš ty trouby, co přispěli na Kickstarteru? To teda nevim, jestli jsi úplně domyslel. *1*
  • Áno, když někdo kritizuje práci druhého, tak je to závist. Protože jiné vysvětlení není. Takže když reklamuju boty, protože se jim odlepuje podrážka, tak vlastně závidím výrobci, že ty boty umí dělat, a prodejci, že je umí prodávat.

Bože, bože. *4*
  • jj a jako důkaz můžeme podat nejkrásnější hru roku a nejdnu z nejkrasnějších her vůbec Horizon zero dawn. To je citace z Digital Foundry jen tak
  • Mart9
    Hra vychází až 13. února, takže si teď můžou vydávat kolik updatů chtějí a je to jen problém těch troubů, co to z nějakého důvodu hrají dřív. Zbytečná panika....
  • tak samozřejmě, na tom není nic špatného, hoší se snaží, hru opravují, je to velký projekt, ale tak víš, on Vávra sebe prezentuje jako neomylného člověka, je pak zarážející, že něco takového dokáže vydat.
  • To už jsme věděli dřív, že Vávra vytáh z klobouku to nejstarší klišé na světě.
  • Llour
    Koukám na různá videa a stream a zatím se mi to líbí. Akorát teda ty slepice by v noci měly spát a ne pobíhat venku.
  • Main character is the bastard son of lord Radzig Kobyla and a common girl. His mother then married smith who took Henry as his own despite knowing about his bastard origins. Henry was raised as the son of the smith, without knowing his true father. Radzig Kobyla himself has a positive attitude towards his bastard and secretly supports him. When Henry loses both his parents, Radzig takes him in and makes him his own squire. Henry’s character is dependent on player’s choices throughout the game.

Henry wants to avenge his family, stop the injustice, save the king and become a knight. His development leads him to a realization that revenge won’t return his dead relatives, but can stop the bad guys from committing more atrocities. But the path he has to take makes him sometimes commit bad things too and he realizes that heroes are no saints. The world is in a terrible state and needs to change. His main motivation is that he disappointed his loved ones, but that cannot happen again and he has to fix his mistakes.
  • Hodnej čoklík, dostane od Vávry kostičku... no běž si pro kostičku... no běž si pro kostičku... *1*
  • já ti nevím, ale opravdu nemám "ambice" být nejlepší v této kategorii, navíc story Mafie je takový guláš všech filmů, co mistr Vávra viděl. Je pravda, že ve své době jsem z toho byl vyplesknutý, jenže to mi bylo deset a neměl jsem nakoukáno a načteno.
  • Pan_Klobouk
    Jelikoz jsem to rikal, tak me hreje u srdicka... predevsim ja sam, pac jsem to rikal. ;)

Kazdopadne jak uz nekdo driv psal, obri mega-patche Day One a rozbite hry jsou dnes naprosto normalni, bohuzel. Hraci na to ale pyskuji, coz mi prijde taky naprosto normalni. A pak je tady jeste mistr Vavra, ktery pyskuje na vsechno a na vsechny. Tak nam doprej moznost si zapyskovat, zcela nestranne... a doufam, ze se prida i Vavra sam a na Facebooku si to rozcupuje. Jak se to snazi hrat, ale jak to ti pitomci vydali rozbity a ze se to neda.
  • těžko budou 2 patche
  • Doufám, že tě ty jejich problémy hřejí u srdíčka
  • Pan_Klobouk
    Do uterka jeste dalsi dva mega-patche a pak muzou chlapci z Warhorse hned zacit pracovat na dalsich, jak jim budou hraci postupne hlasit tuny problemu. Zatim to jde lepe, nez jsem cekal. ;)

A to mluvime o konzolovych verzich, jeden hardware, zadne potize. Az se do toho daji pisckari, na milionu tech jejich hardwaru, bude to jeste vetsi legrace.
  • Jaký a co? Ptal ses co dokázal, dostal jsi odpověď, nemáš zač. Až budeš ty v něčem nejlepší v ČR, i kdyby to mělo být plivání do dálky, tak se ozvi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit