Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • The Elder Scrolls hraji od Morrowindu...Kdo kritizuje jeho grafiku by měl pochopit že ta hra je z roku 2002... samozřejmě tou dobou byly i hezčí tituly ale žádný nebyl tak obsáhlej.
    Když se ukázaly první screenshoty z Oblivionu, tak lidi nechtěly věřit tomu že ta hra má tak pěknou grafiku (rok 2006),když pak vyšel uchvátil Oblivion nejen vzhledem hry,ale také obrovským a propracovaným světem.
    Pak vyšel Fallout 3 o kterém se tu par lidí zmiňuje, je pravda že to byl defakto Oblivion se zbraněma a grafická stránka hry nebyla už tak úžasná, ale hra mě bavila a občas si ji nainstaluji.
    New Vegas byl dobrý,propracovanější ale svět byl malí,a oranžoví nádech hry se mi hnusil (je pravda že v Fo3 bylo vše zase takové dozelena ale tam to bylo stylové)
    Co se mi ale na NV líbilo nejvíce byl Hardcore mod, ve kterém jste musely jíst,pít a spát.
    Léčiva vám tolik nepomáhaly a munice vás táhla často ke dnu.
    (Jinak existuje modifikace která vám tyhle hry spojí v jeden obří Fallout)
    V roce 2011 pak vyšel nejaktuálnější Skyrim a ten se povedl na jedničku.
    Možná že engine Gamebryo (kterej byl použit v Morrowindu,Oblivionu,F3 a NW)
    není nejnovější ,ale graficky je úžasný.Pamatuju si že někdo vypustil do světa zprávu že hra bude na Id Tech 5 (hra RAGE) a to mě vyděsilo protože by se tvůrci mohly věnovat více grafice než dobré hratelnosti,ale nakonec to ''dobře'' dopadlo a Skyrim jede na Gamebryu,pokud jde o příběh,možná není tak silný jako v Dragons Age nebo Zaklínači, nicméne je tu tolik jiných ukolů a cechů že to jde v pohodě prominout. Tím chcu říct že Bethesda stanovila ostatním RPG hrám laťku, kterou jen obtížně jiní vývojáři překročí a to tady spoustu lidí štve a tak pomlouvaj mou oblíbenou značku.
  • nekromant33
    c-c-c-c-combo breaker
  • MrSanta
    Ať už dělají na dalším Falloutu nebo Elder Scrolls hře, hlavně ať tam, kurnik, je slušný příběh a rozhodnutí hráče během questů má význam. Hlavně ve Skyrimu mě točilo, že byly možnosti akorát quest přijmout nebo nepřijmout.
    Jsem zvědav na budoucnost, když se nyní snaží do řemesla Bethesdě a jejich open-world hrám "fušovat" CD Projekt a BioWare, kteří slibují open-world s příběhem a vlivem hráčových rozhodnutí. Třeba to chlapce a děvčata z Bethesdy donutí zapracovat i na téhle stránce *4*
  • smejki
    právě že to není easter egg.
    "Emile, napiš nějaký osobnější barky pro strážce, ať to trochu vypadá"
    A Emil se činil. Napsal kravinu, která zcela nerespektuje design. Je to patlal, to mi nikdo nevymluví. Zvláště po debaklu s psaním v F3.
  • smejki
    Hra samotná je celkem slušně zabugovaná, ale čeština, to je teprv maso. Neznám nikoho, kdo by to s ní byl schopnej dohrát.
  • smejki
    sice reaguju na trolling ale přihodim si. Postavám nepomůže ani svěcená voda, to je fakt. Ty vypadají strašně s jakýmkoliv modem. Zbytek jde změnit k nepoznání nad úroveň Oblivionu.
  • tak nic, v tom odkazu rikaji ze to je nesmysl
  • husty, tak to je for ktery asi 99% hracu (vcetne me) nepobralo *1*
  • Nojo, ty problémy našich nejmladších hráčů, tak smutný!
  • No fakt http://www.ask.com/answers/48485721/what-does-the-term-i-took-an-arrow-to-the-knee-mean :) Jeslti to stačí jako zdroj
  • Viktor_H
    Jako fakt?!
  • Viktor_H
    Ty v*le, ty jsi při každé příležitosti zpravidla za hranicí...
  • Jj, je :) Nedostali šípem do kolena, jen si našli ženskou
  • Není "šíp v koleni" skandinávský výraz pro "bytí v chomoutu"? Možná to je jen skyrimovský hoax, ale pokud ne, tak je to podle mě krásný easter egg :)
  • no tak moc strašlivá grafika to není, jak jsem viděl na youtube, ale nějáké ty textury a modifikace tomu nezaškodí.
  • Anonym: Proč nemít rád Skyrim? Určitě to tu už mnohokrát zaznělo. Tak například: jednotlivé questy jsou absolutně přímočaré, stejně jako konverzace (lze-li to tak vůbec nazývat), svět téměř nereflektuje hráčovy činy, jednotlivé lokace jsou si velmi podobné, vedlejší questy jsou k smíchu... Prostě celkový pocit ze Skyrimu je dost plytký.

Spíše se divím, že navzdory těmto zcela očividným nedostatkům ho považuji za celkem zajímavou hru. Jen ho nesmím srovnávat s Morrowindem (který sice mnohé z těchto chyb také obsahoval, ale v mnohem snesitelnější míře).
  • ad grafika - morrowindu už bohužel nepomuže ani svecena voda, tak hnusne vypada a neda se na to zvyknout ani po par hodinach hrani, ta hra je obsoletni po všech strankach
  • Zkoušel jsem to hrát s češtinou - nedoporučuji. Po několika hodinách hraní se hra rozsypala (nešel dokončit příběhový quest). Pokud bys chtěl hrát v češtině, šlo by místo overhaulu nainstalovat jen část v něm obsažených modů - jako např. lepší textury, MGE a podobné, s češtinou kompatibilní mody - ale co přesně a v jakém pořadí nainstalovat ti neporadím.
  • * oprava češtinu
  • wow díky a můžu k tomu mít čeětinu aby byla bez problémů?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit