Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale no tak, Fallout predsa nebol vyvýjaný v garáži pre fajnšmekrov. To bol od začiatku ambiciozny titul. Akurát hranice žánru sa menili tak ako sa menia neustále a kto sa neprispôsobil, ten väčšinou stagnoval a časom skončil.
  • smejki
    Hlavně vyhoď Emila Pagliarula, vrchního scénáristu F3 a autora "šípu v koleni". *7*
  • Sakra, jak já bych si zahrál Dishonored 2, ale je jasné že asi jen tak nebude :(
  • 100 lidí, 100 chutí
  • mna bavil Morrowind, pri Oblivione (ku koncu-brany) som trpel
    Skyrim mi vydrzal 1 den ...len jednu vec zo Skyrimu som mal rad - nekromanticke kuzlo raise dead :)
  • dizzi, si dalsi co dava rovnitko medzi masovostou a kvalitou, hoci z logiky veci je medzi tymito parametrami nepriama umera
  • Rhulad
    Některé věci píše v nadsázce a že to zdejší čtenáři nepochopili už není jeho problém, jinak jeho kritika je naprosto správná. A daleko lepší než ten žblecht od Grygara, který hru hodnotil po pár hodinách.
  • spíš jsem měl na mysli tenhle článek

http://games.tiscali.cz/tema/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711

to mi jako oprávněná kritika moc nepřijde
  • Fallout 3 byl skvělý.
  • Vávra je zdravý hravý egoista .
    Také se ušklíbal nad Flashpointem a vyzdvihoval Mafii ... i když byly obě hry o něčem jiném , čas nakonec ukázal že open world bude muset přijmout i on.
  • Rhulad
    Od kdy je oprávněna kritika závist? Že Bethesda s obrovským rozpočtem tvoří povrchní zábavu pro hlupce je pravda a nikdo na světě mi to nevyváti. A Skyrim mi to jen potvrdil a tak v obrovském měřítku, které jsem nečekal ani já.
  • Čím víc se snažíte na značce vydělat , tím víc upadá entuziasmus a radost ze samotné tvorby .
    To je smutný fakt a zrovna na rozloze a hloubce detailů jednotlivých dílů Elder Scrolss je vzorově vidět jako daň si odnáší snaha dělat za každou cenu NextGen a vydělávat ...
  • Já zase doporučuji tyhle Vávrovy závistivý články vůči Bethesdě nečíst *7*
  • :) RPG má být o možnostech ..... ne o grafice , ne o tunelu a už vůbec ne o tom že celým světem budete procházet pěšky !

New Vegas bylo přijaté kladně , z velké míry i tím , že hrůza z Falloutu 3 opadla a spousta původních Falloutích fanoušků o tenhle datadisk ani nezavadila pohledem , natož aby jej hráli.
  • Sakra, byl bych rád za Dishonored 2, i když je jasné, že to hned nebude :)
  • Sakra, byl bhttp://diskuse.tiscali.cz/captcha?key=54688616&dark=1ych rád za Dishonored 2, i když je jasné, že to hned nebude :)
  • A tunu externích otroků nebo mocný generátor , kteří budou zapisovat tuny zbytečně pronášené konverzace ... protože všichni víme , že pořádné RPG s holými větami a minimálním větvením dialogů nevystačí .
  • Me bavil Morrowind i Skyrim, nebavil me Oblivion
  • Medzi konzolami už nejakú anketu na rpg vyhrala. Ale samozrejme 20 ľudí z roku 2000 musí vedieť, čo je pre človeka najlepšie. To čo evidentne autori nevedeli, bolo ako z klenotu tisícročia predať aspoň tolko aby firma prežila. A potom tá nasranosť pôsobí srandovne - asi ako keby som sa tu ja snažil presviedčať ľudí, že najlepšie hry sa tvorili pred 20-30 rokmi. A sakra že boli najlepšie, keď som to hranie ako malý špunt najviac prežíval *1*
  • Viktor_H
    Najmi si scénáristu, Todde!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit