Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hral sem betu a stacilo mi to kracite ulicema kde dlouho nic neni a pak jsou nekde nepratele kteri zmateni pobihaji.
  • Hra je skvela..v parte je to skvela zabava a mise na vyzivavou uroven jsou uzasny...trochu se bojim toho, ze to po nejake dobe prestane bavit..uz nebude co vylepsovat..jsem na 30 levelu a 38DZ vsechny itemy zlaty..140K dps a 85k zivota..kazdopadne jsem si hru skvele uzil a ten kdo tu na hru nadava je hloupej
    • No 140k a 85k je snad jen ten zaklad itemu co jdou vyrobit. Co jsem videl u tech lepších výbav tak maj lidi i 250k a 200k takze myslím, že na zlepsování je dost prostoru. Taková top výbava se ale asi bude shánět blbě. Za celou dobu co chodim do DZ mi padnul jen jeden zlatej item. Ale příští měsíc má vyjít neco jako Raid, takze zase bude co dropovat a určitě hranice pujde zase vejš.
      • Těch 250k ale mají samozřejmě na úkor zdraví...s podobným dps se běhá tak na 30k HP. Ostatně proto je v partě pak support.
    • Veskoslav
      Silnější předměty jsou na DZ 50. A ne vše, co se zlatem třpytí musí být nejlepší viz zbraně některé:)
      • FansLunacy
        V recenzi se o tom mluvilo ... já jsem to pak poznal ve hře, bylo pro mě dost divný, že třeba modrá 20lvl rukavice je lepší než fialová 23lvl, protože nejde jen o hlavní staty, ale taky o ty bonusy pod tím.
      • Ja mel stesti na drop zbrane..padl mi cadeceus kde jsou uplne uzasny talenty na te zbrani + ma poskozeni 9300, takze max spokojenost.Ja vim ze ty itemy v DZ jsou asi top, ale myslim, ze takovy rozdil to nebude oproti tomu co mam ted
        • Veskoslav
          Mě se furt nedaří vycraftit pořádné talenty u zbraně, valím na přesnost 30-35% a na kritiku/léčení po zásahu hlavy a ani za boha. DPS není problém, ale ty talenty dělají svoje a raději se nedívám, kolik surovin na to padlo *1*
  • Pan Clancy se obrací v hrobě *7*
  • Může mi prosím některý z haterů napsat, co hraje za hry? Když si tak pročítám ty komentáře, tak mám pocit, že podle názorů některých, by jsem neměl hrát vůbec nic, protože vlastně vše jsou hovadiny.

Žádná hra není bez chyb, některé jich mají více, některé méně. Nemyslím tím teď jen technické chyby, ale i nelogičnosti apod. Proto jich je taky tolik her a každý si může vybrat to svoje. Zbytečný hate je taky na nic. Raději bych v diskuzi viděl názory lidí co ji hráli a mají k tomu nějakou konstruktivní poznámku. Klidně i špatné zkušenosti, ale to co předvádí někteří :D

Jinak nechci nijak horlivě bránit Division, podle mě to není nic, z čeho bych si měl sednout na pr*el, ale po pár updatech a DLC by to mohla být slušná pařba :) Počkám si až se to vyladí a trošku zlevní a pak možná koupím :)
    • Hraju hry u kterých se bavím. Dělám to tak od dětství a můžu říct, že je to fakt super, doporučuju ;) Nehodnotil jsem hru, kterou Division "může být až to vyladěj potom co dostanou za uši od hráčů", hodnotil jsem to co jsem hrál a to co jsem viděl na záběrech z lategame fáze plné hry.
      • Hraju od dětství je nicneříkající blábol. Takže už hraješ celý 2 roky? :D Fakt sranda.
        Division je pecka. Kdo se nesrovná s RPG prvky (hitpointy=10 ran do hlavy, lootění, grindování atd..) ať si zapne třeba Battla na HC. Tahle hra stojí na vymakanejch principech a postavení charakteru a hledání lepší výbavy je tu základ jako v Diablu. Mám DPS 140.000 a zbran s 38.3K na ránu s fire ratem 917 a to je teprve hukot. Temná zona je megalibovka a příběh taky nebyl zlej. Nic převratnýho, ale Borderlands příběh si taky nepamatuju a stejně jsem v tom napařil stovky hodin. Vy si někdo pamatujete příběh BC2 nebo Battla3 nebo Diabla? A to byly řežby. Smekám před grafikou a hratelností. Hezčí hra takovýchto rozměrů zatím neexistuje. Takhle bych chtěl Fallouta nebo GTA. Libovka
        • 22 let. Division je extrémně průměrná hra ve všech ohledech, možná kromě grafiky, ale to mě prostě nedonutí cákat blahem. By mě zajímalo co myslíš těmi "vymakanými principy", na kterých hra stojí. I to "postavení charakteru" by mě jako zajímalo, protože jsem ve hře nenarazil na žádnou organizační strukturu. Srovnáváš to s diablem a borderlands, ale tyto dvě hry měli, když už nic jiného, aspoň velkou variaci prostředí a nepřátel. Narozdíl od The Division. "Temná zóna je megalibovka." Eh, co je na ní tak megalibového? Jsou tam tužší nepřátelé, kteří vydržej víc tvého "trrr"? Mazec. Jak můžeš porovnávat příběh Division s Bad Company? :D Vyjmenuj mi jediný charakter, který ti z division ulpěl v paměti. (pamatuj, že je to rpg). Rozměry této hry mi přijdou velmi pofidérní. Prolézat jde tak 15% budov apod... Takhle bys chtěl fallouta nebo GTA? Prázdné ulice, 0 rozhovorů, 0 dopad na příběh hry? Docela čumim.

btw. games.cz zakazuje psát slovo S T Ř Í K A T..................................................... achjo
      • kennyB
        Já taky hraju hry, u kterých se bavím a The Division k nim patří. A ty, o které se nezajímám nekomentuju. Nevím na co jsi při hře narazil, ale já tam nic zásadního, za co by měli vývojáři dostat za uši nenašel, nehledě na to, že hra je venku teprve kolem čtrnácti dní.
        • Uvidíme, co budeš říkat po pár týdnech hraní :) Mě to přijde za 50 éček dost šílený a pokud zascrolluješ níže, najdeš důvody proč ;) Grindfest je grindfest a neříkám, že někoho nemůže bavit, i mě občas chytne, ale šedivý grindfest bez nějakého speciálního koření, je na mě prostě už moc nuda.
          • kennyB
            Myslíš ten tvůj komentář o "0 nakažených ve hře o zlé nákaze (WTF :D :D :D :D)."??? Opravdu kvalitní důvody...
            • Lopata - to sem napsal já a je to pravda...
              Hype is real - bič please....
            • o příběhu píše fanboy Zaklínače, kde příběh je na úrovni Sněhurky *15*
            • Jestli to byla reakce na mě, tak já to opravdu nepsal *4*
            • Ach promiň. Konzistenci příběhu a jeho prolínání s herním světem, bych u hry asi hodnotit neměl.
          • Tak přesně takhle si představuji rozumnou diskuzi :) I tak se to dá, bez zbytečných nadávek apod. Ale když se musím věčně probírat hromadou blbostí co vyplodí kdejaký ňouma, aby jsem se dostal k nějaké rozumné informaci, to by jeden brečel.

Jinak hype byl obrovský a na to co z toho nakonec vzešlo se nedá říct nic jiného, než je to škoda. Ale chápu, že to baví. Hra v partě je určitě super a ten endgame není prostě pro každého. A jestli dostane Ubi od hráčů za uši, jak zmiňuje kolega nade mnou, tak jenom dobře...třeba se ty kluci ušatý vzpamatují a příště to bude lepší hned na začátku *5*
            • Tilwaen
              Občas mi přijde, když kritizuji nějakou hru, že to lidi berou jako útok na ně a na jejich názory, ale tak to fakt není.

Tohle by mělo viset připnuté nad každou diskuzí.
            • http://www.metacritic.com/game/pc/tom-clancys-the-division a za uši snad už dostávaj - 6,5 user score na metacritic asi nebylo vysněným ubisoftím cílem :)
            • Přesně o to právě jde :) Občas mi přijde, když kritizuji nějakou hru, že to lidi berou jako útok na ně a na jejich názory, ale tak to fakt není. Mám za sebou celej život hraní her a občas sem fakt nesmyslně trpkej z toho, jak neoriginální hry si velké společnosti dovolí vydat... A poslední dvě hry, na které sem se těšil (The Division a Battlefront) mě v tomhle ohledu vážně zklamali. Když se pak člověk podívá na hry jako jsou například Crawl, Rocket League nebo Lethal League, kde jde o čistou zábavu ze hry... :)
  • Prostě ta hra je těžce průměrná a jedině ten ukrutný hype zblbnul tolik hloupých hráčů... *10*
    • ako prepac ale nazaivat hracov ze su hlupy len preto ze sa im hra paci je trocha kach nie. kazdeho bavi nieco ine mna napriklad nebavi maincraft a sport hry ale nenazivam hracov ktorych to bavi ze su hlupy skorej premislaj ked pises a ked to nedokazes tak radsej ani nepis. o tom co ktora hra ponuka sa da bavit kvanta ako tu vela ludi pise ze neni tam co robit ale uprimne vo vedisne mmo hier ked das max lv skoncis iba chodenim a ziskavanim high EQ stale je to dokola. mozete si vraviet co chcete ale aj GTA V je dokola to iste ked sa chceme bavit o hrach vsade kde dosiahnes top je to o nahanani za niecim.a ked ta hra nebavi nehraj ju ked ma nebavi film nepozeram ho. ale neurazm druhych. *16*
  • The Division Angry Review na youtube hned v prvních minutách krásně ukazuje, kolik toho mělo ve hře být a najednou "záhadně není". Myslím, že by si měli vydavatelé rozmyslet, jak stavět své reklamy/upoutávky na hry a přestat lhát o obsahu ve hře, když ještě vlastně neví, kolik toho obsahu je. Ovšem četl jsem, že ve hře lze běžným gameplayem strávit přes 30 hodin, což je podle mě dostatek. Obsahu je tam tedy z tohoto úhlu pohledu dost, ale není tam zdaleka tolik, kolik mělo být.

Já jsem rád, že vychází takové hry. 90 % her není prostě pro mě a jsem tomu rád, protože mám čas na hry, co mě zajímají. Myslím, že i tohle stejně jako Destiny prostě není pro každého. Není to must have hra. Není to něco, co by člověk nutně musel zahrát, pokud je hráčem.
    • Angry Joe dal 5/10.

Zajímavý, jak moc se můžou názory hráčů lišit.
  • AJ tomu dal 5/10, to bych rekl ze je adekvatni. Propracovane RPG :D
    • Chudak joe takhle znechuceneho jsem ho jeste nevidel
      • SW:Battlefront! *1*
  • h0p3
    Asi mi něco uniklo, ale když vidím jak se předháníte, tak tu musí probíhat soutěž o to kdo napíše větší blitku.
    Gratuluji, všichni postupujete do finále. Ale měli byste trochu přitlačit, protože s takovouhle to Flash vyhraje.
  • walltar
    Taková otázka: Jak myslíte, že to bude s longetivitou? Protože většina lidí co zkoušela nebo hrála mě řekla, že ve hře nebude za chvíli co dělat a obecně že má málo obsahu.
    • Co furt všichni bulíte a vymýšlíte nesmysly? Prostě si to zahraju (a je to dobrá hra) a až to dohraju nebo mě to přestane bavit, koupím si něco jiného. U jiných her také vymýšlíte co budete dělat, až ji dohrajete? Prostě ji dáte pryč a hrajete něco jiného. A nezkoušejte keci, že je to online a mělo by to být jinak.
      • walltar
        Já nic nevymýšlím... ptám se, jestli to má dost herní náplně aby se to vyplatilo koupit.
        • Pokud máš s kým hrát, tak je to zábava. Hra končí více méně uděláním levelu 50 v darkzoně. Což bych řekl je tak 50 -70 hodin hraní. Problém je trochu PVP, že nikdo na nikoho nechce útočit, protože být Rouge je dost nevýhodné.
          • Jack1947
            Tak to je tedy rozdíl oproti betě, kde docela dost hráčů na sebe útočilo já jsem rád, nejsem ten typ člověka co musí v každé hře zabíjet ostatní... nicméně občas je nějaká ta škodná nasnadě nebo se z toho stane jen chození a sbírání vybavení které bude všechno všech... Takže 50lvl v DZ, 30lvl Expení pak čekat na update ugh.

I kdyby mi ta hra dala byt třebna jen přes sto hodin zábavy stojí to za to, vemte si F2p hry vám dají méně a zbytek za peníze tady dostane člověk dost a zaplatí jen jednou. (vícekrát když chce všechny DLC na kterých hra ale nestojí nepadá navíc bezplatné updaty taky bré.)
    • Ano podle me tam nebude hrac mit co delat.sam mam lvl30 a vidim ze krome daily ukolu ktere jsou v tech "instancich" a Dark zone tam vlastne nemas nic jineho.muzes jeste pobihat a sbirat echa atp. ale tom asi moc lidi delat nebude :)
      • Tak proto mají jiz naplanovano 5 DLC, samozrejme ze ta hra je nedodelana a nemá dostatek obsahu, normalka.
        • V podtate mas pravdu a je to mozna skoda, protoze z pohledu PC hrace me zadna jina podobna hra z dnesni doby nenapada.
        • Ty ses taky nedodelanej prosim te. Tenhle moderni kec me uz fakt dostava
          • Ty ses taky moderní kec prosim te... Tahle nedodělanost mě už dostává
          • To se pletes, Gothic 3 byl taky nedodelanej, a rikal jsem to uz tenkrat, takze zadnej moderni kec..jenze tou dobou si tahal ještě gumového kačera po piskovisti :)
  • Ja som s hrou spokojny. Nelutujem kupu a rozhodne ani seasson pass. Zatial tam mam nahratych nieco malo cez 50h a stale tam je co robit. Par zadrhelov to ma ale nevidim to ako velky problem :)
    Pockame aky dalsi bezplatny obsah prinesu do hry a aky ten plateny. A sranda teprv prichadza ked to hrate ako partia.
    • " A sranda teprv prichadza ked to hrate ako partia."

Každá hra je zábavnější, když ji hraješ s bandou kámošů.
      • :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit