Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru mám na PS4 A teda žádnej zázrak to není. Obyč COOP cover to cover střílečka. Nevím co z toho každej děla. Dal bych tomu tak 7/10. Je to hrozně moc osekaná hra. A že to má obří New York? yep, ma atmošku a je hezkej ale není v něm žádnej život a všechny místa mají většinou pouze jednu cestu. Působí to přímočaře. Mohlo to bejt mnohem lepší ale tak chápu že hra má obří reklamu, tak velkou že zlákala i mě jen fakt netuším co na tom každej vidí. Je to dobrá hra ale nejlepší fakt ne. To mě víc bavilo coop borderlands 2.
  • Zprava od games.cz pro Jana Olejníka :vysvetlena znamka 8/10 na Games
    8 - Výborná
    Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví.
    • ChyrenCZ
      Já s 8/10 souhlasím naprosto. Ale ne z těchto důvodů.Hra je další krok evoluce. Mnoho lidí, co ji hraje rádo je v tomhle světě spokojená natolik, že plní všechny mise, všechny vedlejší úkoly, všechny ještě víc vedlejší drobnosti a doslova ujíždí na na "sběratelským" syndromu. To, jak tvůrci dokázali zacílit na určitou skupinu lidí, kteří na jednu stranu teprve s něčím podobným začínají a na stranu druhou, tedy těch co mají hory stříleček za sebou...je naprosto unikátní. Dal bych i 9/10 za sebe, ale cítím ve starých kostech, že další DLC nabídnou takovýho materiálu, až se mi budou protáčet panenky. Za sebe taky můžu říct jedno zcela s jistotou: Není větší radosti, když člověk jde na bossáka s pořádnou výbavou. A pak ho po 30-ti minutách boje slavně udolá. Ty hlášky z vysílačky jako " Hele, kámo za tohle se ti podepíšu třeba na tričko, čepici nebo do nějakýho denníku Division" jen dokreslují atmošku do chvilkový euforie, kterou jsem dosud neznal. Mimochodem každej větší úspěch se nese napříč celou NPC komunitou. Takže není výjimka, že si to člověk štráduje po ulici za dalším dobrodružstvím a je z něj na chvíli málem celebrita. *1* Mimochodem, ti kdo si stěžují na různorodost úkolů to nehráli, nebo se narodili a hejtovali mámu, že je poslala na tenhle zatracenej svět.
    • to docela sedí ne? technicky je to udělaný dobře, jen ten obsah, ale to je nejspíš záměr, vydat hru s minimem obsahu a o to víc vydělat na DLC, což je samo o sobě pěkný hnus
  • Od kdy je dlouhá hra dobrá hra? Pokud tě hra bude bavit intenzivně 30 hodin, tak to může být lepší než natahovačka na 100 hodin. Division se nezastávám, nehrál jsem ani neplánuji, ale soudit kvalitu her podle toho, jestli v tom utopíš 100 a více hodin, je trošku mimo.
    • u hry ktera sama sebe oznacuje jako mmo, to rozhodne mimo neni
  • To je luxusní jak se diametrálně liší názory lidí ne jen člověk od člověka ale i web od webu
    • jedny recenze jsou placené a druhé ne, v tom je ten diametrální rozdíl
  • Hral resp. Jeste to hraju a tezko rict jestli doporucit nebo ne.Kdyz jste aspon 2 tak je to urcite super jako kooperace.Ono se to da hrat i jako single ale neni to ono.
    Pribeh by mohl byt rozsahlejsi.MMO to neni.Problem kazdopadne vidim v tom co delat po dosazeni lvl30.Ty daily a DZ mohou pak omrzet docela rychle.
    Kazdopadne me to stala PC verze 800 na aukru takze tech odehranych 30h za to staly :)
  • Cim clovek napise vetsi pic....nu, tak tim ma vetsi sanci, ze jeho prispevek redakce vybere pod clanek. Tohle je best troll web ever *1* *1*
    • Tohle podle me nikdo nevybira, proste se tam hodi příspěvek co ma hodne plusu, a jelikož tam pode mnou diskutoval veska, tak dorazil klikac a napalil mu minusy a me plusy, jak uz to byva když nekde tenhle clovek zacne diskutovat, ma holt hodne zarputilých nepriznivicu, ja za to fakt nemuzu:)
  • Rejsek
    Zdar borci. Abyste si odpočali od těch hádek, mám pro vás quest :-) Vytvořil jsem hierarchický diagram ve smartartu ve wordu. Jelikož je teď stránka na šířku, ale vytištěná bude ve vazbě na výšku, dal jsem textové pole s popisem tak, aby bylo horizontálně až se celá stránka jakoby postaví na kratší stranu. Při převodu do pdf ale textové pole nezůstane na tom samém místě a chová se jako by byla stránka orientována na šířku. Už jsem ze školy pár let, takže mám ve wordu mezery. Byl bych moc vděčný za radu, jak při převodu do pdf udržet popisek ve správné poloze. díky ;)
    • Jack1947
      Takovéhle komentáře jsou jedni z nejlepších - na něco se někdo zzeptá a vzápětí si odpoví sám, více takových (i kdYby se jednalo pouze o ot)!
    • Rejsek
      Tak už nic, přišel jsem na to. Sorry za OT quest. Jsem nap**u NPCčko já vím :-)
      • Tilwaen
        Náhodou, správné trollí NPCčko.

"Přines mi burrito!"
        *Hráč projde sedm galaxií, proseká se hordami krvežíznivých nepřátel, hrdinsky zabije arcidémonského bosse z jiné dimenze, dropne burrito, přinese burrito NPCčku*
        "Eh, už nemám hlad, díky. Nech si ho."
        • Rejsek
          S tím dropem jsi mi připomněl jedno staré video :D https://www.youtube.com/watch?v=8lZlQNsbmeE&list=PL0QrZvg7QIgrjTWQU8qooMxK9GX4DyZg8
  • Jack1947
    Tak už taky konečně hraju, jsem Kruger5 kdyby někdo chtěl dát - a už jsem dorazil teprve na 5lvlu do místa kdy musím hrát více postranní mise. Protože ty 7 lvl protivíky ja s 5a půl lvlem prostě neupižlám. Moc hc *1* DZ budu hrát tak až po 8 lvlu pokud se nemýlím a spíše počkám konkrétně až dojedu příběh +nějaké postranní mise noo.
    • ChyrenCZ
      K dnešku level 13. A můžu říct, že kdykoliv jsem začínal mít pocit, že něco "neupižlám", tak mi hra nabídla okamžitě nějaký řešení. Dokonce mám pocit, že mi plní taková ta tajná přání, jako např.: Hele, ty bundy jsou modré, hnědé, nebo červené. Hodila by se mi černo-bílá. A co se nestane? Po bitce s bossákem ji za pár minut mám a ještě pořádně nabušený "modrý" zbraně. *5* A za další dvě až 4 hodiny, si je můžu kupovat. Ouuu jééé, tohle bude dlouhýý.. *1*
      • Zelený a modrý vůbec nekupovat, vyhozený peníze. Vše potřebné si můžeš vyrobit nebo sesbírat. *6*
        • Jack1947
          Rak to záleží spíš na tom jestli máš štěstí se sbíráním součástek a jinejch blbostí na to abys sis je vyrobil. Zelené -modré nemusíš kupovat ty vypadnou z řádovejch protivníků ne ?

Dobré je ty méně důležité rozebrat na šrot, třeba z toho něco člověk vyrobí no. Nj ale co mi vadí že mám třeba několik stejnejch zbraní které se lišej jen o dmg třeba maj 1904 a druhá 1924 *1*

To je fakt syndrom Borderlands ale né tak velkej. Navíc Borderlands mně žádné nebavilo tohle je jiné, docela mne baví i plnt vedlejšáky, tech misí tam je spoustu.Nebudu lhát když se do toho zaberu nevím kdy přestat.To že si můžete pozvat, partáky random lidi na ulehčení práce v misích... je zase třeba naopak dobré... no uvidíme jaké to bude dál.

Jasně je to Tps akce a tak by seto mělo chovat no ale to se úplně mnechová, chybí mi tam větší možnosti krytí, někam se jen nalepit a pak dělat kotoul není úplně nej hodně to znevýhodnuje.

Jinak by mně celkem zajímalo . na které zbraně bych si a vybavení měl dát pozor abych měl dobře nakombinováno třeba mám rád ve většině hrách hodně brnění, když má postava vydrží více ale je sice pomalejší o to odolnější... takže počítám že nějakou fialovou výbavu bez ní se neobejdu.
          Zelenou atp potom začnu vyhazovat... asi noo. Zachvíly příjde UPDATE lol... a nějaké raidy toho mám dost předsebou - dá se říct že to moje vůbec první větší MMO (Ty F2p hry nepočítám).
        • ChyrenCZ
          Není to jedno, jestli to koupím, nebo vyrobím nebo sesbírám?
  • Gahhhh, osm z deseti za takovej nevochucenej, nedopečenej, hnusnej šajzeštych! Yuuuuuuuhuuuuuu koukejte jak se dá střílet do auta, to čumíte co a koukejte JDOU DOKONCE ZAVÍRAT DVEŘE co sou otevřený.... co takhle znovu je otevřít a vytvořit si tak COVER v novém směru? Nejde :D

Trrrr trrrr trrrr do toho samýho hiphopera... Trrr trrrr trrrr.... Finální boss je helikoptéra co jenom střílí rakety, který ani neproletěj skrz zábradlí.... Much Wow. Bullet spunges everywhere. Nulová konzistence příběhu. Naprosté nevyužití potenciálu. Extrémně zjednodušenné rpg prvky. 0 nakažených ve hře o zlé nákaze (WTF :D :D :D :D). Nevyvážený lategame, zprzněný systém Rogue, který vás v lategamu donutí sekat dobrotu (např. když vás zabijou na 50+lvl Dark Zone, ztratíte cca 150k kreditů a přitom za přežití Rogue dostanete 5k!!! hahahaha!!!!!!!! :D :D :D).

Blllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Je to past. Nedávat prachy nebo to příště bude horší.
    5/10
    • made my day :D tragikomicky pravdive, vic takovych
    • Kozy
      0 nakažených ve hře o zlé nákaze

Kdyby jsi tu hru doopravdy hrál, místo tohohle zvratku, tak by jsi nic takovýho nenapsal.
      • To zní fakt drsně, uplně jakobys tu hru ty hrál a já ne!

Jako taky bych rád zpátky těch pár hodin co sem do ní dal, o tom žádná. No a jestli myslíš těch pár lidí co tam choděj a dělaj že jsou opravdu velmi hobo, tak ti mi nakažený nepřijdou, koneckonců, nemusím kolem nich ani chodit s maskou a celkově můj "agentní systém" nedetekuje žádnou nákazu. Takže smůla, jsou to prostě lidi, kteří jsou na pokraji sil a ne opravdoví nakažení. Honem jim bež dát lékarničku, protože to je to jediné co se s nimi dá dělat - pokud se ti to ovšem podaří, protože když uvidí tvou bouchačku, prásknou do bot. (panebože ten pán co na mě ani nemíří a vypadá jako všichni ti agenti co nám pomáhají MĚ CHCE ZABÍÍÍÍÍÍT!!!!),

Chabej rétorickej pokus o znevážení někoho, kdo říká něco, co se ti nelíbí.... Kozy.
        • Kozy
          Jde o o to ze vsichni nakazeni uz jsou davno mrtvi, tak je tezko muzes potkat. Nechci tu hru slepe branit, vim ze endgame prakticky neexistuje ale to me zatm netrapi, nez se tam dostanu jiste uz nejakej bude.
          • Tak pro mě to znamená, že hra nevzbuzuje emoce, co se nákazy týče. Boj s armádou bezdomovců prostě ty feels nevyvolá.

A vzhledem k tomu, že hra se ohání Clancyho jménem, tak by ten příběh rozhodně nějaké emoce vzbuzovat měl.
            • Emoce z nahrávek? To asi ne.
            • Kozy
              Na to jsou dobry ty echa, telefonni nahravky a tak
    • "Much wow"??? Co ty jsi za trotla? Jsi na českém diskuzním foru.
      • Omlouvám se, nemohu nalézt slovo "trotl" v českém slovníku, elaborujte prosím.
    • Tilwaen
      JDOU DOKONCE ZAVÍRAT DVEŘE co sou otevřený.... co takhle znovu je otevřít a vytvořit si tak COVER v novém směru? Nejde :D

To by teda byl bytelný cover.
      • no delas jak kdyby cover ze 2 dveri, kdyz se kryjes za autem daval nejak vetsi smysl..
        • Tilwaen
          Samozřejmě to větší smysl nedává, ale o tom ani můj příspěvek nebyl.
    • gesto
      Vrať se zpátky do spermabanky nebo odkud si sem přišel, takový jako ty nadávají i na Zaklínače,Skyrim,Dragon age a další hry a co teda takový lemplové jako ty hrají ? kreslené blbosti a 2d srance ? no vlastně ani nic jiného hrát nemůžete že ? když má každá hra Denuvo ...
      • A proč se radši nevyjádříš k tomu, co napsal? On má totiž, kamaráde, dost pravdu.

K tvojí demagogii ala nelíbí se ti tahle hra, tak určitě pomlouváš i Zaklínače, Skyrim, DA atd... se radši ani nevyjadřuju.
      • :D O copak se tady snažíme, mrmlátko? Zaklínač je pecka jako sviň, Skyrim mám napráskanej 200 módama, Dragon Age Origins je mrda jako blázen. Mám rád hry, u kterých se bavím, víš? Co já vím, třeba je zabíjení stejných NPC neustále dokola a dokola, abys získal pletenou čapku s bambulkou vlastně super. Třeba je procházení naprosto prázdných, detailně zpracovaných ulic fakt pecka - chodit hezky pomaloučku a koukat se co je v téhle výloze a co je támhle za tím plotem, co je napatlanýho tady na té zdi. A navíc ty holografické "důkazy minulosti" - tady v té místnosti jedli! A támhle tomu byla zima! Imerze! :D Líbí se mi jak si naprosto přešel všechny mé argumenty a začal mě hned posílat do spermabanky xD

Hraju Rocket League, Nosgoth, HotS, Dirty Bomb, CS:GO, Crawl, Brawlhallu, MK X, já nevim ty vajco, prostě takové ty hry u kterých je... zábava?

Sorry, to bylo docela hodně písmenek, ale snad to dáš ;)
        • h0p3
          Kdybych se chtěl zabít, tak by mi stačilo vyšplhat na tvoje ego a spadnout na tvoje IQ.
          • ~pika pika!!!

Kdybych se chtěl zabít já, stačilo by mi přečíst si tvůj koment ještě jednou :(
        • Tak ty hry co hrajes jsou pekna m r d k a :) Division je pecka o proti nim ...ses lama a nerozumis hram :)
          • :D :D :D Dobrej pokus miláčku :*
            • Morlang pises to celkove dobre,ser na ne;-)
      • Asharak
        Radši kdybys vyvrátil co řekl. Lidi čtou i tvoje komentáře.
  • Za mě 6/10, zklamání. Hlavně kvůli nedostatku obsahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit