-
No nevím, nevím. Tahleta hra se snaží kombinovat hodně faktorů a přitom z toho vyvhází mišmaš plný bullet spongí s hezkou grafikou a ne moc dobrým příběhem. A srovnávat to s Borderlands je jako srovnávat jabka a hrušky.
-
-
Podobnej styl hraní s "pižláním" hp takže asi tohle srovnání měli na mysli.
-
-
Beta me bavila ale do Live jsem nesel protoze tam podle me nebude po par tydnech(mozna min) co delat.
-
https://www.youtube.com/watch?v=MTBcuZTPIEk
-
-
kdo chce psa biti, hul si vzdy najde.
-
Díky za recenzi, ale zrovna Angry Joe bytostně nesnáším. Ten chlap na všem hledá jen to špatné, do videí jen řve a nebo nadává...přínos nula...
-
-
To je jako špatně, že vypíchne negativní věci, které skutečně kazí hru? Práce kritika je hledat i to špatné, ale zrovna AJ dokáže ocenit i dobré herní prvky, zaklínačovi dal maximální hodnocení, ale taky poukázal na dost technických problémů. Radši přísný recenzent, než někdo, kdo se nadchne pro každou blbost a sází samá vysoká hodnocení, netvrdím, že to je zrovna případ Honzy Olejníka, ale třeba takový eurogamer, to je jiná káva....
-
Pro tebe to třeba přínos nemá, pro mě ano a pro někoho dalšího to může mít přínos také. Já se rád dozvím o tom co má hra za chyby než(pokud) si jí koupím.
-
-
O tom žádná, jen myslím, že aby byla recenze alespoň trochu objektivní, chce to mít náhled z obou stran. Čtenáři říci chyby i klady...Joe se hodně zaobírá zápory a lidem hru zhnusí...toť vše :)
-
-
A asi k tomu má dobrý důvod. Nesnaž se nám tu namluvit že Joe na všechno jen nadává, Nedávno dělal recenzi na xcom 2 a ta se nesla ve velmi pozitivním duchu s výsledkem 8/10 - awesome. Každý s ním nemusí vždy souhlasit. Ale v případě Division po tom co jsem tu hru sám vyzkoušel mi přijdou jeho argumenty validní.
-
-
Beru zpět a omlouvám se, teď jsem koukal na recenze Joe....byl jsem ovlivněn hlavně jeho yt nejhorších her za rok atd. Recenze má vážně na úrovni, takže ještě jednou se omlouvám za svůj chybný názor a za odsouzení recenzenta po "pár" videích....
Ohledně Divisinu...já jsem se hrou spokojen (asi to je i tím, že ještě nejsem level 30) . -
Je to zase jenom hate od cloveka kterej pravdepodobne zadna jeho videa nevidel.
Je to takovej texaskej buran co se na kazdem streamu ozere, ale recenze ma prekvapive kvalitni a objektivni.
Vsechno co tvrdi tak hned na pozadi podlozi videem ze hry
Zivi ho komunita takze nemusi lezt do zadku vydavatelum a vasnive mluvi o nedostatcich ktere ostatni recenzenti zamlci Zapalene mluvi i o kladech takze to rozhodne neni jenom nejakej rant.
Jako jeden z mala si kupuje pc verze a nema problem odlozit recenzi zatimco ostatni vyprodukuji cokoliv hlavne aby to bylo venku v den vydani.
Witcher od nej dostal max hodnoceni ale presto vypichl spoustu nedostatku kterych sem si ja bud nevsiml nebo je ignoroval. Pokud hru strha tak je to na zaklade podlozenych argumentu a nezapomene zminit ani klady (pokud nejake jsou) ............ ma proste dobre recenze.
-
-
-
-
-
-
Chodíte prázdným NY kde fakt nic není. Občas nějaký tupý nepřítel.... Na ně není třeba Coop.... Litr a půl v hajzlu... 4/10
-
-
Jak si představuješ město, vyhlazené pandemií? Jako že tam budou karnevalové průvody?
*1* -
-
Že tam bude něco víc než běhání a nudné střílení ta hra je totálně o ničem... Mnohem zábavnější bylo farcry
-
-
Primal, tak na to jsem zvědaví to odložíme po 13 hodinách tohle se bude hrát dál je to onlinovka... nesnse srovnání...
-
-
Jo tak 13 hodin jo? Tos hrál demo? I kdyby to trvalo hodin 7 tak je ta hra mnohem zábavnější než stereotypní chození a střílení fakt. Řekni mi jedinou aktivitu kterou tam dělaš krom střílení a chození....
-
-
jeste vsechno lootujes jak ocas, aby si o 100 kupicek lootu nasel neco co ti zlepsi staty o par cisilek a mohl si lootovat zas dal...
ten kdo vtom grind nevidi, ocividne se jeste nedostal do endgame, nebo si proste jen jeste odmita pripustit ze za dalsich 50hodin to bude pekna nuda
coz by u sp hry bohate stacilo, ale dit ma prece divison to ultimatni oznaceni mmo, vtomhle zanru by to meli byt stovky hodin, ale nebudou -
Prostě to nební hra pro tebe ale s grindem taky nesouhlasím, už vůbec ne aby to byl hlavní motor.
-
-
-
-
Že tam nebudou stejní lidé na metr čtvereční asi... nicméně, tam mohlo být aspon nějaké vozítko takhle tamm dost hodin člověk naběhá no.
-
-
kdyby tam byly vozitka, tak by se to zase zaclo srovnavat s gta, kde by divison odchazelo jako looser
-
Přebíhat mezi dvěma bunkry není kdovíjaká dálka. A hlavně je tam Fast Travel na delší vzdálenosti..
Nejvíc jsem se naběhal, když jsem sbíral všechny nahrávky a podobný kravinky (stejně mi asi 4 chybí kua nevím kde!). -
-
Ok to beru no... ale když tam je tolik aut mohlo by tam bejt nějaké to přibližovadlo no *7*
-
-
-
-
-
Mne by se libilo vic kdyby tam byl normalni model zraneni jako v arme nebo star citizen a ne ubirani hp. Farmeni vybavy by bylo udelane jako v day z. Zabit byste mohli i obycejnou pistoli ale jasne ze s antimaterialovou puskou s optikou, laserem, termovizi a treba exoskeletonem byste meli vetsi sanci.
Rpg by pak spocivalo v ziskavani specialnich schopnosti, treba medik, technicke zrucnosti nebo crafting a pod -
Replay ted byla recenze.Hra dostala 8/10 hned na to superhot taky 8/10 :-D :-D :-D :-D
-
Ok takže hype zafungoval tak te´d už můžou vytáhnout ty mikrotransakce a pay to win model.
-
za tu cenu je to celkem ok hra.. bavi me to a vydrzi to dyl nez prumerna pribehovka za stejny penize. jedu to na ps4 a krome horsi grafiky nez pc k tomu nemam vyhrady, pokud to jedu s kamosema. z hate na firmy jsem uz vyrostl a tohle se jim celkem povedlo. takze doporucuju. :)
-
Taky myslim ze hra trpi stereotypem a 8 si nezaslouzi.
-
Zalezi jak hru zaškatulkuješ. Jako strilecka je to dobra hra obohacena o sbirani a tuneni zbrani. Jako online je to bohuzel trosku slabsi.
-
-
Ja bych ani nerekl ze je to dobra strilecka protoze se mi nelibi ze nepratele funguji jako "bulletsponge". Proste ve hre ktera se tvari realisticky nevypada dobre ze jeden bandita vydrzi cely zasobnik. Ani tam neni model zraneni. Ted jsem koukal video z 6 let stare fps Singularity, tam slo ustrelovat koncetiny.
Proste i ten pocit ze strileni je tady spatny.
-