Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aristarch
    ... dobrá recenzia. ;)
  • Duvody proc tahle hra nemuze dostat 8/10 jako mnohem lepsi MMO na trhu: 1. Zadni Bossove- chytace kulek, kteri jsou vsichni stejni a chovaji se stejne jako klasicke NPC neberu jako bosse. 2. PvP naprosto k nicemu - sankce ktere dostanete jakou Rouge, jsou silene takze se vam Nikdy nevyplati. 3. Vsichni jsou stejni - Je jedno jestli hru hrajete 2H nebo 200hodin vas hrdina vypada prakticky stejne, "zbroj" je jen o cislech. 4. Jako Tom Clancy jako RPG nefunguje- Clancyho licence jen zbytecne omezuje hru- diky Clancyho romanum ma studio svazane ruce a nemuze pouzit spoustu veci ktere patri do MMO, jako ruznorodi nepratel, loot atd. a diky Clancyho licenci tahle hra vypada opravdu smesne kdy je treba 100x rana do hlavy aby si slozil nejakeho kapsare a vypadla s nej hipsterska capka ktera te uchrani pred ranou stanku do hlavy 5. Po cca 15 hodinach nastane nuda a vy nebude mit co objevovat ve hre- Stupidni pribech, zadne vetsi Raidy,selhavajici PvP, monotonnost prostredi, questu, nepratel, lootu a jako posledni je to chaby SIMULATOR N.Y. CHODCE- vetsinu casu ve hre stravite chozenim z mista A do B, bez jakekoliv zmeny nebo duvodu jit jinam, vetsina cool mist z N.Y stejne nemuzete navstivit, NIKDY nepotkate nakazene nebo se dostanete do styku z nemoci, zadne zajimave lokace kdy by se odehraval zajimavy quest jako napriklad v zaklinaci.... To jsou me duvody proc si myslim ze tohle je prumerne MMO ktere vas zacne nudit po par hodinach a nedosahuje ani zlomku obsahu velkych MMO ktere jsou nektere zadarmo (a jestli nenavidite F2P model tak se ho v Division taky dockate protoze jestli chcete vypadat odlisne ve hre musite si zaplatit navic) ps. Je to jen dalsi Reklamni hra ktera spoleha jen na marketing, grafiku a je delana aby jste stale platily jako Battlefront, jestli neverite podivejte se na prvni E3 video je to uplne jina hra (takticka akce s prvky RPG v NY, ale Ubi reklo ze vic vydelaji na MMO tak se v polovine vyjove hra zmenila na takovy mismas)
    • Hehe dobre sa ti cituje Angryho Joa co?
    • tady se nekdo koukal na angry joe recenzi a prakticky nam ji tu shrnul bez vlastniho nazoru. tipuju, ze si to ani nehral *1*
  • superhot trvá hodinu a na MT to má vyšší hodnocení než Division. Fakt dnešní doba je divná...
    • IMHO herní doba je jen jedním z kritérií, podle kterých by se hry měly hodnotit, a pokud jde o mě, rozhodně není na prvním místě. Superhot je možná krátká, ale zase nabízí poměrně unikátní pohled na střílečku z pohledu první osoby.
    • Draken69CZ
      to teda je, lidi porovnávají neporovnatelné *7* *15*
      • a ti sami si pak stěžují na nedostatek obsahu v Division. Jinak cena Superhot je taky dost přestřelená.
  • Teď už jen doufat, že si Division vezme na paškál BirgirPall s jejich zaměřením "We Broke: ***" Rád bych se zase pobavil.
  • Jack1947
    27hodin 33minut a to jsem nedosáhl ani 30Lvlu, a na poslední misi jsem si přivolal nějaké ty jiné hráče a ten boss byl porobnáním s tím vším předtím teda slabota!

Jinak supr a bavil jsem se, ted asi jen výlety do DZ- a počkat na UPDATE dubnovej *4*
  • BoB.2
    Ach diky pěkné počtení.
  • No me stacil steam a jeho hodnoceni.Vsech 54 tisic hodnoceni splachl do zachoda a ted momentalne je 15k hodnoceni z toho 5k negativnich.Staci me me pustit twich a koukat jak kdo hraje a po 10h muzu s prstem rict kde jakou misi hraje. Chtit za tohle 1000kc + 880kc seasion pass tak si pockam na vanoce a koupim za cenu 500kc.Na netu sou krasna videa tuposti nepratel, úorovnani z ea 2013 a dnes. V kvetnu v lete prijdou neplacene dlc a uvidime co prinesou a srovname s placenyma dlc podzim zima,zda ztoho ubi dela rejzak na love.
    • archie777
      Celkem se ušklíbám nad tím, kterak tu každý najednou hledá poměr cena/výkon. Chápu, že je to tu samej spořivej racionální otec od rodiny, tudíž si nemůže dovolit rozhazovat za hry kratší než 60 hodin, ale což o to. Division má teoreticky víc obsahu, nežli většina áčkovejch her - musíš být ale její cílovka. Tady na fóru se pořád ve hrách hledá něco, co v nich není. Division prostě není open world MMORPG ani mmo ekvivalent COD. Division je v tomhle něco jako Diablo. Baví tě repetivní střílení/rubání a sběr lootu? Možná je to tvoje hra snů. Nebaví tě tahle core mechanika? Tak nehledej v Diablu Planescape..
      • Jenze v diablu mas ruznorode nepratele, kvalitni bossfighty a taky ma tvuj avatar ruzne ability
        • archie777
          Já nesrovnával Diablo s Division. Já jen vysvětloval, že stejně jako platí, že pokud tě v Diablu, Counter Striku nebo v jiný hře, která ten gameplay má poměrně jednotvárnej, ta core mechanika, ten základ ty hratelnosti nebaví, pak je lepší se té koupě vyvarovat.
          • Přesně tak, Division si svoje hráče najde, stejně tak jako Witcher, CSko, Diablo atd...mě se třeba taky Division moc nezamlouvá, ale to spousta her :) Jen je škoda se kvůli tomu hádat...Na té hře je vidět spousta blbostí, ale taky spousta fajn věcí. Každému prostě podle chuti *3* Pro někoho super gameska a pro někoho zase ne *5*
            • Jack1947
              Tak to je škoda noo...
            • no ja nevim me se to v nekonecny grind zvrhlo celkem rychle a to jsem ani nedojel celej příběh jestli se to dá příběhem nazvat
            • Jack1947
              Mně se taky nezamlouvalko ale nicméně, nakonec je to zábava - důležité je aby se to nezvrhlo v nekonečný grind to by mne nebavilo. V žádné hře jsem se nikdy nehonil za co nejlepším vybavením. Jde mi především o zábavu.
      • Má pravdu ten chlapec ;-)
    • Jak to myslis splachl do zachoda hodnoceni?
      • smazal 54 tisic hodnocrni na steamu byli vetsinou negativni,nepodareny start, refundace po bete atd.Stejne je videt 35 az 60h hrani a bud te to chytne nebo ne
  • Konečně recenze mého gusta. Díky Honzo!
  • gesto
    Division je dobrá hra a 8 si zaslouží, hra má potenciál, možná že po vydání dalších dlc bude ještě lepší, optimalizace,grafika,atmosféra a rpg prvky jsou fakt dobře udělané, v Division Ubisoft ukazuje že je pořád mistrem v oboru ať si každý říká co chce, čekat na jiné "velké'' studia než vydají jednu hru za 3 roky ? teď mám rozehrané AC syndicate, FC primal a Division...
    A ohledně DLC ? hraní her není levný koníček a pořádný hráč by to už dávno měl vědět
    • Mozno u pracujucich je to ine - hier je tolko, ze ich nestiham(e) hrat, cize si pokojne Division so vsetkymi DLC kupim na Steame v zlave za 5-10 eur
  • za mne singl 9.5/10, coop jsem nehral a Darkzone 6/10. Ale to tim, ze me to obcas na ps4 crashlo, jednou teleportovalo do saferoom, vyjmecne vypadl server. A v klanu nejsem. Na koho narazim, narazim. Vetsinou tam moc lidi neni. Popravde mne to moc nelaka.
    • Neotočil sis to hodnocení náhodou? Singl je právěže strašnej, nudný boss fighty a je to pořád dokola. V Dark Zone je naopak dost napětí, protože nikdy nevíš kdo ti vrazí kudlu do zad
      • ani ne v DZ se vrážet kudlu dozad těžce nevyplatí , a zatim jsem moc lidí nepúotkal co to zkouzšeli
      • ne
    • Ale mit kamarady, co to hraji (minimalne 2), urcite bych to paril i multi. Spis na to neni cas. Kazdopadne hra, ve ktere si kazdy najde sve, az na ty, co by to chteli parit v multaku sami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší