Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prej Borderlands není při hře pro jednoho hráče žádná hitparáda *8* To mi stačilo...ba ne, recenzi jsem přečetl celou, ale v tomto případě věřím spíš Angry Joeovi, že nejde o nic jinýho než o průměrnou hru s nevyužitým potenciálem...a Dark Zone je prej strašná chujovina...radši si počkám do 12. dubna na DS 3
    • Jj s Angry Joeom súhlasím. A nedal som si povedať a kúpil som to :)
    • Ja tam nevidim ani ten potencial. Jinak jak tady nekdo psal o stereotypu tak ten je umocnen tim ze NY je cely vlastne postaven do mrizky. To se lehce modeluje protoze delate prakticky jen ctverce. Lehce se tam zabloudi a pokud by se nekdo pohyboval v NY delsi dobu tak hrozi ze zesili.
      Potencial by tam byl kdyby vyhodili cely singl a nechali hrace at se zabiji. Taky odstranit hitpointy a pridat zombie nebo nejake mutanty. To by pomohlo
  • Len by ma zaujímalo, kam sa tá časť "prepracovaného RPG" predo mnou skrýva :) Zatiaľ zo svojho hrania môžem povedať len nuda, šeď, šeď, priemer...
    • Draken69CZ
      Jj takovej jako ty je a pak člověk koukám on tam má nahráno 50+ hodin a skoro každý den to zapne jj šeď a nuda *15*
      • Možno sa to zmení :) Ja ju ešte neodpisujem! Som level 8 momentálne, ale fakt ma to zatiaľ netrhá nejak. A je to len môj názor, ktorý sa pochopiteľne môže kedykoľvek zmeniť. Zatiaľ to tak ale nevyzerá.
        • Draken69CZ
          Já hrál jen betu a ta mě celkem navnadila takže až bude čas tak to určitě kupuju, neříkám že ty vedlejší mise byl nějaký skvost, ale ty hlavní si myslím že jsou celkem v poho. Tak mě v DayZ baví jen tak se procházet a nasávat atmosféru a tady mi to tou atmosférou dost připomnělo.
          • Tak nasavej. Slysel jsem ze jako simulator chodce po NY je to docela solidni hra
            • Draken69CZ
              Momentálně nejlepší.
          • Betu som hral tiež a práve kvôli nej som to kúpil. Dúfam, že ma to chytí. Aj Borderlands ma zo začiatku nudilo, až keď som trochu polootoval, tak to bola tá pravá zábava. :) Musím ale ešte nalákať zopár kamošov. V jednej osobe je to fakt nehrateľné.
  • archie777
    Chci se optati. Pokud je v dark-zone nejvíce lootu atd, je možné hrát Division čistě přes dark zone?
    • Ronox
      Ne. Ten nejlepší loot ti začne padat po dosažení max (30) úrovně. V DZ ti zkušenosti jdou pouze do DZ ranku.
      • kennyB
        A navíc se tam oplatí jít až na 10 klasické lvl.
  • Jack1947
    Tak hlavně aby se z toho nestal jen grind, což by mne nebavilo... mise mně celkem baví ale toho grindování je tam dost a dost...

Víceméně po dohrání to asi bude jen na daily a občasné výlety do DZ. Potom se uvidí co dál. Třeba jak tam přibudou ty raidy bude zase co dělat.
    • je to jenom o grindu, není tam žádný gameplay
      • Jack1947
        Grind tam je nicméně nemusíš grindovat snad když nechceš, to by se dalo říct +- o 99% MMoček že jsou jen o grindu. (neřikám že nejsou).

To by mne mrzelo kdyby z toho udělali zbytečný grindfest, to je věc co rád nemám nicméně... příběh a gameplay tam snad je.
  • kennyB
    Angry Joe je trapák a je to vidět hned na začátku jeho review na The Division. Určitě byl jeden z těch, co dali 30 level hned v den vydání hry...
    • Angry Joe jen říká co si myslí a většina jeho názorů na velké firmy jsou bohužel pravda. Velcí vývojáři a jim na ruku přispívající recenzenti si akorát z nás dělají srandu. Dnešní doba je jen grafika a herní mechaniky nebo náplň většinou stranou.
      Těším se, až Division zkusí testnout BirgirPall -- ty jejich videa We Broke: *** jsou úplně super. *4*
      • Jack1947
        To si nemyslím, jestli má valnou většinu hjeho recenzí v negativním duchu - tak je to až přehnaně moc negativní člověk ten se v úvahu taky nedá brát protože recenze by neměli ovlivnovat nějaké autorovy myšlenkové pochody a pocity... nebo nějaké jiné nesouvisející věci. Měli by podat fakta, negativní/pozitivní. Nic by nemělo převažovat co se týče těhlech tak ted jsem mrkl na jejich kanál hmm... to jsou nějací komedianti takže to dělají spíše pro zábavu no...
    • Jack1947
      Jestli on to nedostal ještě před vydáním... kdoví odněkud.
      • eStar
        Hrál to už v lednu. Dostal press verzi přímo od vývojářů.
        • Jack1947
          Tak to se divím že za tu kritiku, jestli dostane další hru... nebo mu to dávají s tím aby jim to zkritizoval protože to patří k jeho Mottu -. *7*
          • Presne kvuli logice vymastenych pak jako ty, vypadaji ty hodnoceni her tak jak vypadaji
          • eStar
            I špatná reklama je reklama, přeci jen Joe má dva a půl milionu odběratelů. navíc jak už jsem psal na stránce předtím, zdaleka ne všechna jeho videa jsou negativní.
            • Jacku ja podle 85% tvych prispevku taky muzu rict ze ses uplnej debi|, ale skutecnost muze byt jina

Ve skutecnosti muzes byt debi| na 100%
            • Jack1947
              Ne všechna ale už od toho nicku -AngryJoe (pak ten obrázek kde je vyobrazenej jako né moc pozitivní člověk) potom tak nevím 80% videíí? ... hlavně to tam má vždycky hezky barevně a všelijak dané na jevo jak moc to stojí za prd. Tedy co jsem viděl, neřikám aby byl pozitivní ale tahle negativita je už přehnaná. Takový TB je o třídu někde víš (to nesleduji) ale aspon tam rozebírá všechny aspekty hry... Joe hraje hlavně na všem TB ne...

Špatná reklama je sice reklama ale vyvojáři nechtějí zrovna úplně strhanou hru, teda pokud si dobrovolně nepodřezávají větve. což pochybuji. Navíc Division si kritiku tolik nezaslouží, to tu hru nijak extra nehájím. Aspon doufám.
  • Veskoslav
    Kdyby se chtěl někdo přidat, tak ID na Uplay Veskoslav:)

A nejlepší kombinace? Tank, co jede přes štít s výdrží 3000+ a DPS okolo 50 000, k tomu dva technici medici s damage 130-180 000 a elektronikou okolo 2500-3000 a pak klasický damage technik přes věže. Takové chalangy proti nejmenované vojenské jednotce, kdy mají štít+brokovnici, co jednou ranou zabije průměrného hráče se životy, tak tam tank se hodí a dva healeři jej dokáží léčit.
    • nejlepší kombo je to vubec nehrát, a nevim nevim, jestli se tu hodně lidí klepe nato, aby si stebou zahrali a je jedno jakou hru
    • Kinet1c
      Aj by som rad, ale uz ma to hned aj preslo. :D
    • Zkusil jsem to :D ale jsem LOW lvl

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit