Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám zakoupeno, ti kdo zde tvrdí, že cena je přemrštěná...dá se koupit kupon od NVidie...třeba mě hra vyšla na 500,- teď jsem koupil Season pass. Dojedu hru na singl bez party a poté až opadne první vlna, zkusím najít český klan a pak celou hru dojed v partě na vyšší obtížnost... Už teď mám nahráno 15 hodin...přesně 50% příbehu, tudíž na 30 hodin to dá....Jsem pracující a je to pro mě oddechovka. Za tu cenu dobrá hra....
    • nahráno 15 hodin...přesně 50% příbehu, tudíž na 30 hodin to dá

kde jsou ty casy kdy sem byl taky takle najivni
    • Díky za tip, po tom kuponu se zkusím podívat.
  • Mě se hra moc líbí, je zábavná a chytlavá, člověk si říká, že si to pustí jen na půl hodky a za chvilku koukne na hodiny a tři hoďky pryč. Ale mrzí mě, že ten NewYork na měpůsobí tak plasticky, nemyslím vzhled, ale to chování těch lidí (NPC, cizinci a nepřátelé) v něm. Pokud by se město chovalo jako v GTA serii bylo by to mnohme lepší, takhle prostě potkám cizince, maximálně mu dám jídlo a pití, pak už asi stokrát jsem viděl stejné situace jako že se chce cizinec dostat do zamčeného auta, nebo přetahování o kabelku, zkrátka ty situace chování lidí ve městě jsou stále stejné. Dále pak mě mrzí, že to není více survival. Ano je tam sice jídlo a pití, ale vůbec ne proto, že by měla postava hlad či žízeň.
    U mě si však hra osmičku zaslouží už pro její zpracování a velmi chytlavou Dark Zonu.
  • AngryJoe je podplacený agent od CD Projektu, aby záměrně hatoval hry od Ubisoftu... Fuj, hanba. *16* *16*
    • a ted tu o karkulce
      • Karkulka šla a poblila se z tvých znalostí češtiny. *11*
        • nevim jestli te mam litovat, nebo se ti smat .. asi oboje vid
  • No jo. Obsah. To je těžké. Jaký obsah mají příběhové hry ? Zabij bosse, grinduj na další level. Dones 10 zaječích ocásků. Zabij dalšího bosse a grinduj. *3*
  • osobně s osmičkou souhlasím, i vzhledem k tomu, jak je finální verze doladěná oproti betě
  • SeriousSam
    Dost dobrý. Sice to hrát nikdy nebudu *15* (ne že by se mi to nelíbilo), protože tenhle žánr mě vždy minul, ale překvapilo mě že je to rpg. Když to tehdy ukazovaly, to bylo asi tak před 147 lety *1* (kecám), myslel jsem že to bude další CoD či Battlefield s rádoby taktickými prvky. Jsem rád že to vypadá tak jak to vypadá. Klobouček dolů pánové z Ubisoftu. Jinak recenze Úžo. Lovuju tě Olejníku (nebo jak by řekl Pavel - Volejníku *15* ).
    • Kinet1c
      rpg ako rpg
  • Hra je pro mě zklamáním . čekal jsem od ní daleko víc .. Beta mě přesvědčila o tom že si hru nekoupím .. I když se často dívám na gameplaye vždy když přemýšlím o koupi , ale nakonec když to vidím tak mě to přejde :(
  • Graficke orgije,to ano ale to je tak vse... stupidni rozdeleni podle levelu jak zbrani tak charakteru,tohle vymyslel jen uchyl...otravne lozeni po zamorenem meste s nahodnym potkanim nepratel nebo se donekonecna opakujici stupidni mise na ziskani expy a buhvi ceho jeste,kdy nahodou narazite na pojmenovane NPC a to vas killne na 2rany aniz byste ho tam cekali ?jak to ze ma o 8levelu vic jak ostatni NPC??? Lituju vyhozenych penez za takovy brak...tosi radsi zahraju Borderlands 2
  • tak hru mam uz sem ji dohral super hra ale porat tomu neco chybi ano dlc hra je super ale po nekolika desitek hodin prestane bavit proste tam jeste neco chybi a doufam ze to nak udelaj v pridavkach jo a DESTINY taky stalo za velke H az kdiz pridaly par dlc tak to bylo super hra jinak zakladni Destiny taky stalo za starou backoru sorry za cz
    • *8* dat grammar doe *8*
    • Souhlas hlavně celí příběh v Destiny byl jak prolog

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit