-
Ta dark zona funguje tak, ze se v ni pohybuji hraci (mmo) co me muzou zabit? Nebo prijmu misy v dark zone naberu partu a ta me muze zabit ale jiny hrace nepotkame? A mimo dark zone nejde PK?
-
-
hráče mimo dark zone nepotkáš
-
pk nejde ani v dark zone, protože hráč který iniciuje boj, se stává Rogue, vidí ho všichni na serveru v daný instanci a jdou ho zabít. Pokud tě zabijou dostaneš neuvěřitelnou penalizaci na zkušenostech a prachách(odhadem 1/3) přičemž získaný benefit je nulový, doporučuji pustit si recenzi od angry joe, je tam ukázkový příklad kdy týpek ztratil 130 tisíc když ho zabili, a když přežil dostal odměnu 2000 prachů, asi takový poměr.
tahle hra není PVP friendly, pvp je tu tvrdě trestáno a tak všichni frustrovaní hráči co nemají rádi pvp si tu hru užívají :D -
Dark Zone funguje tak, že tam dojedeš s partou nebo sám, rozhodí to nějaký počet hráčů v rozmezí nějakých 4 level které tam potkáváš jako v MMO. Random se tam spawnujou docela tuhý NPC ze kterých padají ty nejlepší věci ve hře. Ty nemůžeš brát do batoho ale do omezeného vaku na nakazený věci. Tyto věci je potřeba v Dark Zone odvést na přistavácí plochu vrtulníku, vystřelit světlici kterou vidět daleko, a počkat tak minutu a půl na vrtulník kdy začnou otravovat NPC, pak naložit vak s předmety na vrtulník. Ty pak najdeš v hlavní základně ve své truhle. Počas těchto aktivit tě může kterýkoliv hráč co se nachází v Dark Zone (mimo tvoje partáky) sejmnout. Když někoho sejmneš, dostaneš status Roque na dvě minuty, ktokoliv tě zastřelí dostane odměnu a ty postih. Pokud zabijete 5 hráčú tak se na mapě ukáže vaše pozice a můžete počítat s tím že po Vás pujde půlka mapy, nebo naopak se Vám hráči začnou vyhýbat. Obsah tvého vaku na nakazené zbraně po tvé smrtu padne na zem.
-
-
Dik, za vycerpavajici odpoved, to se mi docela zamlouva, cervik hloda cim dal vic:-)
-
-
-
Zatím nejvíc vyhypovaná hra co jsem viděl. To ani Inquisition neměl tak vtíravý hype a technicky vlastně šlo taky o průměrné mmo *1*
-
-
Zapomněl jsi zmínit Zaklínače, ten měl nejhnusnější hype masáž ever.
-
-
Já jsem teda na Zaklínače nenarazil nikde jinde než na herních webech a jen pokud jsem si cíleně trailer přehrál. A herní weby o tom psaly z toho důvodu, že to evidentně dost lidí zajímalo. Byla to hra z Polska, pokračování v ČR oblíbené herní i knižní série, nám blízká mytologie. K tomu ne každý rok vychází obrovský RPG. Bylo by spíš nelogický, kdyby se o něm nepsalo. A dopadlo to jednou z nejlepších her historie - což prostě JE realita, protože neexistuje adekvátní srovnání s tak masivním 3D RPG. To, že v tom někdo zase hledal Skyrim a DaD soubojovej systém nevadí - nepochopili produkt.
-
-
PS. CDP si dokonce zaplatitli, aby to hrál Conan O'brien. Ten hype byl opravdu masivní...
-
nepochopili produkt :D :D tak to jo
-
božinku božinku. Tihle fanboys jsou na úrovni rakoviny...
-
-
Fanboys xD Dobrá hra je dobrá hra, s tim se nedá nic dělat, hňupe :)
-
-
Nekrm toho trolla, zaklínač je masterpiece a on to nemůže rozběhnout na tátově toustovači *2*
-
-
Nem nejvíce jednoznačně Minecraft a Destiny.
-
-
minecraft měl nějakou kampaň? :D
-
-
-
-
Ahoj, jen malý dotaz, hraju Division na XboxOne, ale občas se mi stane, že když hru vypnu, tak potom musím začít tam, kde jsem již mise splnil, prostě se to neuloží tam, kde jsem skutecne skončil.... Je tam teda nějaká možnost "save"? Diiiik
-
-
Idealne fast travel na nejaky safehouse by mal spravit save.
-
-
Prý v DZ je to o hunu protože nevíš kdo na tebe zaútočí:D Hovadina, v DZ nikdo na nikoho neútočí, protože pak když tě zabijou (a to lehce) tak jsi ztratil více než získáš.
-
-
presne, vtom je DZ uplne o nicem.MIsto toho aby sly hraci proti sobe tak spolecne tam grindi.. pak se najde jeden chudak bez skupiny kterej by chtel trosku pvp, ale ma smulu pac je to v pomeru 15/1 ...
-
-
Tak si najdi skupinu, co zabíjí a není jich v DZ málo. Minimálně dvě skupiny jsou teď v T03, obě jsou po 4m a vidíš 8 padlých agentů, jak zabíjí úplně všechno.
-
-
-
Hodne lidi tady kritizuje mulťák. Ale autori nemeli ambice udelat MP jako v COD. Je to spise mmorpg. Tak tam take hrajete dungy ve skupine proti botum a ne proti zivym lidem. To tu nekdo kritizoval, ze je MP cast kvuli tomu nudna, protoze se tady hraje proti botum.
-
Co všichni řešíte a bulíte a vymýšlíte nesmysly? Prostě si to v pohodě zahraju (a je to dobrá hra) a až to dohraju nebo mě to přestane bavit, koupím si něco jiného. U jiných her také řešíte co budete dělat, až ji dohrajete? Prostě ji dáte pryč a hrajete něco jiného.
-
-
Není to dobrá hra, je to průměrná vyhypovaná slabota...
-
-
Máš pravdu a to říkám jako Geralt, který se v takové vyhypované slabotě objevil...
-
-
-
"Haters Gonna Hate Ain'ters Gonna Ain't" *14* *14* *14* *5*
Dokud to u někoho nezkusí nebo sami nezahrají, příjdou na to že v tomhle suchém období kdy vychází jedna srajda za druhou - se vyplatí mít i něco odlišného... jenže to je těžké nehráli betu tak jim nezbylo nic jiného než hatovat protože Ubisnoft že? *7* -
-
Betu sem hrál a přišlo mi to hrozný. Argumenty už tu několikrát padly. Je to strašně nudná a fádní střílečka...
-
-
Je to akce s rpg prvky, snad už to pochopí i ostatní...
-
-
Základem je RPG systém a na něj naroubovaná "realistická" grafika, setting z reálného prostředí a prvky z TPS. Celkově ten mix evokuje "akci -> RPG" ale výsledek je "RPG -> akce", proto to tolika lidem vadí. To ty tu nechápeš o čem ta hra vlastně je.
-
-
Já jsem hrál Betu a chystám se na plnou, takže já vím o čem ta hra je. RPG vypadá jinak jsem rád že to není RPG ale jen akce s rpg prvky.
-
-
-
-
Nikdo nebyl v betě jednoduše proto, že žádná "beta"nebyla. Každopádně demo sem hrál a Division je průměrné MMORPG za nadprůměrně přestřělenou cenu.
-
-
Škoda, že se tomu ani MMORPG říkat nedá. Kéž by to bylo opravdové MMO s splně otevřeným NY a spoustou lidí kdekoliv na mapě.
Ta hra nemá ani pořádnou atmosféru, jediné, čeho se tam člověk musí "bát" je DZ a jen proto, že si musí dávat pozor na ostatní hráče. Ale to o čem ta hra je, co se tam stalo atd... to na mě v tý hře vůbec nijak nepůsobí. -
-
Je pravda že bych čekal vícer příběhy lidí, o čem se psalo že se tam bude řešit - např pomíhat ostatním lidem atp nikdo neví ani odkud je nákaza nebo si to schovávají do DLC+updatů kdoví... a je třeba aby byla živá ne že sjedete kampan dojdete na max level a pak už jen nesmyslně lootujete DZ. To by omrzelo no, a ano je to uzavřené jen několik ulic +DZ. Snad nikdo nečekal celý NYC nebo jo ?
-
-
-
No já ty hatery docela chápu. Ta hra je průměrná, snaží se mít od všeho něco, ale nic nemá pořádně.
-
-
tady je zase natroleno od lidí, co to ani nevidělo. Hlavně že je to od UBI, takže hate na vše. Samozřejmě jenom svatý CDP může lhát o všem a nikomu to nevadí...
-
Jak se salutuje,případně jinak zdraví v multiplayeru _