Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tedy čekal jsem o Lary víc survival boj o život na otevřeným ostrově.. a ono je to nakonec koridorová střílečka s "červeným kaboom" barelem na každým kroku. Munice se taky reálně a běžně válí po horách na každém skalním výčnělku.. a s tím saprem to už je další díl Call of Duty ne?
    • Tak pokud chces resit, ze se munice nevali bezne po horach, tak rovnou muzes resit i to, ze bezne prsate kocky nezvladaji preskocit desetimetrovou propast dveste metru nad zemi, na konci se chyti dvema prsty za hranu srazu a vytahnou se nahoru. :)
      • mělo to bejt tak, že se tam nikde žádná munice neválela... Lara by prostě měla jenom to, co by upustil spolu se svým kvérem nějakej maník, kterýho by sejmula vlastnoručně vyrobeným šípem nebo vykostila tím svým krásným cepínem... škoda škoda, všude samé špatné zprávy, ale stejně to asi koupím :)
    • zdeeneek
      Na můj vkus je to taky až moc akcne laděný. V takhle hezke grafice bych raděj pekne v klidu řešil prostorový hádanky - třeba jak se dostat z té hory nebo kde to je dolu jinak než tím dramatickým seskokem padákem.
      • KaloSaper
        Ale musíš vzít v potaz, že dnešní doba je doba CoD her. Tudíž "nemyslím, jenom držím 2 tlačítka a vono to pěkně bouchá" her. Takže ani do Lary nelze čekat nic jiného. Přece by někoho nebavilo x hodin skákat po skalách a zastřelit tak jednou za půl hodiny nějakého vlka, ne? *1*

V dnešní době to BOHUŽEL musí pořádně bouchat, takže červenej barel na každým metru a pěkně s kulometem na ně. *13* *13* *13*

EDIT: Nejvíc mě tam taky pobavily ty provazový šípy. Super, ale půjdou použít jenom na přesně daných místech, který jsou tak do očí bijící, že to musí vidět i 5 leté děcko, co to bude hrát. Když to člověk srovná např. s hákem v Just Cause, tak je to jenom pro smích.
  • montatatana
    Nebylo tohle video i na E3 nebo jinym veletrhu? Vzdyt jsou to uplne stejny zabery...
  • KaloSaper
    Když vyšel ten první trailer před mnoha lety, tak jsem se na to fakt těšil. Ale čím dál víc toho ukazujou, tím se víc a víc ujišťuju v názoru, že taková koridorovka s milion + 1 QTE fakt není pro mě.
  • Přijde to jenom mě, nebo jí od E3 vývojáři trošičku zvětšili kozy? Že by negativní ohlasy od hráčů na nedostatečně velký poprsí?
    • Taky jsem mel ten dojem,ze ji minimalne cisilko pridali, snad uz to tak nechaji.
      Poprsi stranou, zabery ze hrani se mi zatim ibi a je to po X letech prvni TR, ktery bych si i zahral.
  • No.
    Takže:
    Demo nechtějí vydat, protože "NEEE, NÁŠ PŘÍBĚH!!!"
    A pak nám tu 11 minut vypráví o příběhu a hrají to.
    Vyvozuji, že hra je sh!t a nechtějí vydat demo, protože by to pak nikdo nekoupil.
    Asi se přidávají k trendu, jak se totiž zdá dle dnešního článku v.... nevzpomenu si na jméno, vydávat dema snižuje prodeje hry až o 1/2 a proto se to nevyplácí. A mám pocit, že toto vjádření jde z EA (minimálně se s ním EA ztotožnila).
    Takže, závěrem, pirátit pirátit, je to sh*t.
    A koupit až Bioshock, Watch_Dogs a Witchera s GTA.
    • Pampelisska
      Ale pořád demo, demo... Fakticky nechápu, proč pořád tak prahnete po těch demech! *7*

Podle mě sou dema zlo, protože:
      1) Vývojáři většinou vytáhnou nejlepší úsek ze hry a nacpou ho do dema, takže seš pak ošizenej o to nejlepší ze hry a o moment překvapení
      2) Ze stejnýho důvodu ti demo neřekne skoro nic o kvalitě celý hry
      3) Na dema se ani neobtěžujou udělat pořádnej odinstalátor, takže ve výsledku máš akorát zaneřáděnej počítač zbytečnejma souborama
      4) Z dema získáš falešnej dojem o tom, jak bude hra šlapat na tvým počítači, protože se svou (ne)vyladěností téměř vždy liší od finální verze
      5) Vždycky je lepší řídit se recenzemi a názory hráčů než promyšleně naservírovanými scénami z dema

Teda aspoň takový sou moje dojmy z mýho naposledy instalovanýho dema... *7* Už ani nevim co to bylo, jak je to dávno...
      • 1) A proto je nejlepší dělat demo třeba jen ze začátku hry, nebo kousek po začátku. Když si vzpomenu, kolikrát jsem proběhl tu základní vesničku v Champions of Norrath... těžko spočítat
        2)Základní hratelnostní prvky si ošaháš a už to je více než dost. Například takový Assassin Creed mě přesvědčil, že je shit, po 20minutách. A tak dlouho většina dem trvá.
        3)CCleaner a ATF to jistí ;)
        4)Nikdo nechce demo z pre-alpha beta omega buildu, demo vydané měsíc před vydáním hry je více než dost.
        5)Ok, tak já pujdu na IGN a přečtu si, jak je DA2 a COD:MW3 a Skyrim super. A nebo že bych si skočil na Metacritic a podíval se, jak je Gothic 2 špatná hra? Hmmmmmm! *7*
      • davidBray
        kdyby ti nebylo 10, tak bys třeba hrála demo na half-life a nenapsala bys to ...
      • Veskoslav
        1. Demo Warcrafru III to jasně vyvrací. Demo Mass Effectu 3 taky. "Demo" Diabla III taky.
        2. Ale řekne. To jsou prostě jenom výmluvy vývojářů. Navíc to ukáže i grafickou stránku hry i hratelnost hry.
        3. To je opět problém "novodobých" dem, ty staré ten problém neměly a vždy šly snadno odinstalovat z počítač. Nebo spíše problém bude mezi židlí a klávesnicí.
        4. To je opět docela kec. Většina dem, co byla byla to samé, co daná hra. Mnohdy i sami vývojáři požádali hráče, aby hru nejprve vyzkoušeli před koupí právě z důvodů, zda-li jejich stroje to zvládnou.
        5. Recenze jsou subjektivní, mnohdy zaplacené herními studii. (Minulý rok docela skandál v USA) a hráči? Labilnější reprezentativní skupina neexistuje:)
      • 1) tak to su potom sprosty vyvojari, ktori daju do dema to najlepsie co hra ponuka, a hra zato ocividne nestoji ked ma takych dementnych devs
        2) o kvalite celej hry sa dozves az vtedy ked tu celu hru dohras, mna zaujima kvalita technicka
        3) to je tvoj problem ze si neves vymazat to co tam nechces
        4) kec, kec ktory sa siri internetom od pociatku vekov, kedy nase plane suzovali drsne xeny bojovnice. Ked to raz bezi na tom engine, ked to raz pouziva dane textury, ked to raz pouziva dane efekty, ked tam je raz dana naka rozloha levelu, tak to proste technicku sranku hry odhali dostatocne. Tam neni zaidna magia ani hokus pokus.
        5) recenze ani nazor hracu mi nepovie, ako mi ta hra pojde, a ci mi vobec pojde. Odporucene hw pozadavky su len kec.

Nazvi to demo, nazvi do benchmark nazvi to ako chces, pokial nemam moznost si to skusit ci mi to pojde, a ako mi to pojde, nekupujem. Ked je taky strasny problem robit demo, nech daju na steam hru zadarmo na prvych 20 minut, nech vydaju editor a modtools kde si budem moct otvorit naky level.. atd. Moznosti je vela, staci len chcet. Ale naco, ovce nakupia, a este budu aj dupat nozickami ze preco je demo zlo.

Ked ides do obchodu si kupit nove tricko tez si ho skusis v kabinke. Aplikovat princip kradnutia na elektronicke zbozie, to by vseci posktyovatelia obsau velmi radi, ale aplikovat sedliacky rozum a rovnake prava a moznosti ako na tovar hmotny to uz nie. Kup a vypadni. Ale chapem preco te dema nerobia, jednoduhsie je si stiahnut cele dielo naraz, oni sa potom radi ohanaju cislami o priatstve ako im ublizuje, ale ze vacsina ludi co to stiahla to aj kupila, to im uz neva.
      • S č. 5 nesouhlasím. Mnohem lepší je, když si hru osaháš na vlastní kůži, i když jen v demo verzi, než aby ti to někdo popisoval a ty sis to jen představoval v hlavě, teda pokud by ses nepodíval na nějaký YT video.

Osobně můžu dát třeba příklad s nejnovějším DmC. Hrál jsem demo - bezva, určitě koupim až to bude stát trochu méně. Ale kdybych demo nehrál a přečetl si jen games.cz recenzi, tak z poloviny vůbec nevím, o čem recenzent píše. Já bych si z té recenze ani neuměl představit, jak ten svět vypadá, jak se ta hra hraje (jestli by mi vyhovovalo ovládání) atd.
        • Pampelisska
          To chápu... Ono taky velice záleží na kvalitě daný recenze! Nejlepší je přečíst si jich víc a pouze od osvědčenejch recenzentů... Taky uznávám, že v některejch případech může být demo přínosem, ale většinou je tomu spíše naopak! Nechci tu nikomu nic cpát, jen říkám za sebe - od jistý doby sem na dema úplně zanevřela (z výše popsanejch důvodů)...
  • ringmancz
    "při skoku aktuální zranění projeví vyblednutím barev" nj, to jsme fakt nikde jinde neviděli
  • Je super jak sou její prsa naprosto v klidu. Všechny holky by s tímhle nářadím měli vymlácené zuby. *3*
  • Pete.palis
    pohonil sem *5*
    • Pampelisska
      Slípky po zahradě?
      • Pete.palis
        yep!..s Larou to samozřejmě nemá nic společnýho! *8*
  • Prosimvas, nejsem expert tak by me to zajimalo. Prostrelenim cervenyho sudu, napul zaborenyho v zemi normalnim šípem vznikne exploze jako z granátu i v reálu?
    • Samozřejmě, ale pouze za podmínky, že následuje seskok na padáku navlečenym pouze na ramenou :)
    • Pampelisska
      Ano, ale je důležitý, aby byl opravdu červenej! Na obsahu už pak nezáleží...
      • Žejo, taky si řikám. Opuštěnej ostrov kde každej zabijí i pro baterku a všude válej sudy s výbušnou latkou uvnitř, která vybuchuje i pouhym pohledem očividně..
        Jinak proč už ne Trisska?
        • Pampelisska
          Dala sem na rady některejch diskutérů, založit si novej profil... A taky už sem chtěla nějakou změnu! Líbí? *4*
          • davidBray
            stejně tě každej pozná a potáhne se to s tebou už napořád :D:D:D
          • ..přál bych si žít ve světě, ve kterym se nebudu obávat, že jediná gamerka na fórech je divnej týpek, kterej si píše sám se sebou. *2* *9*
          • No mocinky moc líbí. Budeš měnit profil pokaždý, když budeš chtít změnu? *3*
            • vlastik.plaminek
              http://www.youtube.com/watch?v=Irx74tCQ68Q
            • Pampelisska
              To sem nepochopila... *9* Napiš mi na meil, co jsi tím myslel... Ať tady nespamujem! *7*
            • Takže jednou vlítnu do diskuze a tady http://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM
              edit: Tak to nevadí :)
            • Pampelisska
              Nebudu... Akorát obrázek si možná občas změním. Celej profil už ne.
  • A.I. nepratel mi prijde hodne tragicka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit