Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider předvádí jedenáct minut s akční Larou
11.2.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Ocenil bych to v menu nastavení hry nějaký posuvník, kterým bych si sám určil velikost Lařiných prsou. Tím by odpadly veškeré dohady a každý by si je nastavil podle svých představ. Já bych šel samozřejmě až na maximumum. *2*
-
-
Já bych to viděl na možnosti jako při nastavování ostatních detailů - low, akorát tak do ruky, high a very high.
-
-
A vubec proc se obtezovat s Larou, ja navrhuju aby misto ni tam proste behaly a skakaly jen fakt poradny kozy!
-
-
Klidně bych vynechal i to běhání a skákání
-
-
-
-
Zřejmě to není k tématu, ale ta "nová" Lara je neuvěřitelně krásná ženská *3* ...
-
-
Vypadá přesně jak má, jako že potřebuje pomoct... *3*
-
-
rozedru si prsty klidne do kosti jen abych ji pomohl. to prisaham!
-
-
Pomůžeš jí, potom poděkuje a rozloučí se s tebou. A pak si už ani sám nepohoníš :D
-
-
-
Souhlasím, ale jen v případě pokud není zkrvavená, sedřená a necáká se někde v močůvce.
-
-
správné děvče z JZD... víc takových!
-
-
Hezčí je ta holka z Cerbera v ME2
-
-
Miranda hezčí než nová Lara ? Ty si blázen *1* *1*
-
Máš na mysli tu nadutou Mirandu? No nevim, neřekla bych, že vypadá nějak výrazně líp než nová Lara! Teda až na to že má bujnější poprsí a naducanej zadek... na to vy chlapi slyšíte, viď? *15*
-
-
No netuším ako u ostatných chlapov, ale v mojom prípade sa Mirande podaril zázrak, a to ten, že som si radšej začal s emzáčkou Tali *14*
-
Ano.
-
Nevim, koho poop myslel, ale když už bych měl lovit ve "vodách" Mass Effectu 2, asi bych raději vzal za vděk Kelly Chambers. *2*
-
-
-
Kéž by to šlo zhmotnit :D
-
-
Tedy čekal jsem o Lary víc survival boj o život na otevřeným ostrově.. a ono je to nakonec koridorová střílečka s "červeným kaboom" barelem na každým kroku. Munice se taky reálně a běžně válí po horách na každém skalním výčnělku.. a s tím saprem to už je další díl Call of Duty ne?
-
-
Tak pokud chces resit, ze se munice nevali bezne po horach, tak rovnou muzes resit i to, ze bezne prsate kocky nezvladaji preskocit desetimetrovou propast dveste metru nad zemi, na konci se chyti dvema prsty za hranu srazu a vytahnou se nahoru. :)
-
-
mělo to bejt tak, že se tam nikde žádná munice neválela... Lara by prostě měla jenom to, co by upustil spolu se svým kvérem nějakej maník, kterýho by sejmula vlastnoručně vyrobeným šípem nebo vykostila tím svým krásným cepínem... škoda škoda, všude samé špatné zprávy, ale stejně to asi koupím :)
-
-
Na můj vkus je to taky až moc akcne laděný. V takhle hezke grafice bych raděj pekne v klidu řešil prostorový hádanky - třeba jak se dostat z té hory nebo kde to je dolu jinak než tím dramatickým seskokem padákem.
-
-
Ale musíš vzít v potaz, že dnešní doba je doba CoD her. Tudíž "nemyslím, jenom držím 2 tlačítka a vono to pěkně bouchá" her. Takže ani do Lary nelze čekat nic jiného. Přece by někoho nebavilo x hodin skákat po skalách a zastřelit tak jednou za půl hodiny nějakého vlka, ne? *1*
V dnešní době to BOHUŽEL musí pořádně bouchat, takže červenej barel na každým metru a pěkně s kulometem na ně. *13* *13* *13*
EDIT: Nejvíc mě tam taky pobavily ty provazový šípy. Super, ale půjdou použít jenom na přesně daných místech, který jsou tak do očí bijící, že to musí vidět i 5 leté děcko, co to bude hrát. Když to člověk srovná např. s hákem v Just Cause, tak je to jenom pro smích.
-
-
-
Prosimvas, nejsem expert tak by me to zajimalo. Prostrelenim cervenyho sudu, napul zaborenyho v zemi normalnim šípem vznikne exploze jako z granátu i v reálu?
-
-
Samozřejmě, ale pouze za podmínky, že následuje seskok na padáku navlečenym pouze na ramenou :)
-
Ano, ale je důležitý, aby byl opravdu červenej! Na obsahu už pak nezáleží...
-
-
Žejo, taky si řikám. Opuštěnej ostrov kde každej zabijí i pro baterku a všude válej sudy s výbušnou latkou uvnitř, která vybuchuje i pouhym pohledem očividně..
Jinak proč už ne Trisska? -
-
Dala sem na rady některejch diskutérů, založit si novej profil... A taky už sem chtěla nějakou změnu! Líbí? *4*
-
-
stejně tě každej pozná a potáhne se to s tebou už napořád :D:D:D
-
..přál bych si žít ve světě, ve kterym se nebudu obávat, že jediná gamerka na fórech je divnej týpek, kterej si píše sám se sebou. *2* *9*
-
No mocinky moc líbí. Budeš měnit profil pokaždý, když budeš chtít změnu? *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Irx74tCQ68Q
-
To sem nepochopila... *9* Napiš mi na meil, co jsi tím myslel... Ať tady nespamujem! *7*
-
Takže jednou vlítnu do diskuze a tady http://www.youtube.com/watch?v=5CfNarCjSHM
edit: Tak to nevadí :) -
Nebudu... Akorát obrázek si možná občas změním. Celej profil už ne.
-
-
-
-
-
-
Když vyšel ten první trailer před mnoha lety, tak jsem se na to fakt těšil. Ale čím dál víc toho ukazujou, tím se víc a víc ujišťuju v názoru, že taková koridorovka s milion + 1 QTE fakt není pro mě.
-
dalsia 'moderna' hra. hlupy linearny naskriptovany koridor. press X to meeh
-
A.I. nepratel mi prijde hodne tragicka
-
"při skoku aktuální zranění projeví vyblednutím barev" nj, to jsme fakt nikde jinde neviděli
-
Chudák holka, pořád někde padá, válí a to v koridoru pět metrů. Výdrž ale má to je pravda, skoro jako celý ragby tým. Nad touto hrou jsem skoro neuvažoval, ale teď už ani skoro. Po odehrání mnoho her v posledních dvaceti letech mě tohle už opravdu nebaví. Dohrajete za "pěkných" 10 hodin a co.. co pak, aby jste nelitoval peněz tak si to dáte ještě jednou a...
Tohle je totálně bez nápadu a jakékoli inovace nebo invence!
Jinak hrál jsem tomb raider 2,3,4 v té době to bylo dost dobré a těžké. -
-
dnes se inovace mozna ukazuji v technickych strankach. Jak by si hru zmenil ty? Ja za sebe rikam, ze tento napad restartu se hodne povedl a necekal bych to a ver, ze pokud bys hru hral treba tam najdes spousty inovaci. To ze nekde pada, vali se apod. je na efekt, nebude o tomto cela hra. Ano je to koridor, ale ja na druhou stranu nejsem zastance otevrenych her. Jsem dost vytizeny casove a ke hram se dostanu zridka a hlavne kdyz uz je nejaka povedena. Za rok asi 4 hry a to musi vyjit fakt neco co mam rad. Nemam cas behat dlouhe hodiny po mape a delat vedlejsi mise, u hry se chci pobavit a uvolnit a myslim, ze v dnesni dobe je to % techto lidi vysoke.
-
-
Taktéž nemám na hraní tolik času co dřív, ale když si koupím cca. také 4hry za rok tak chci alespoň trochu inovativní věc a propracovanou. Pro příklad moje novější top hry:
Zaklínač 2, Fallout New Vegas, LA Noire a i ten Dishonored. Tam cítím vůli po inovaci a chuť udělat co nejlepší hru. Ale jasně každý máme jiné priority a potřeby.
-
-
-
Přijde to jenom mě, nebo jí od E3 vývojáři trošičku zvětšili kozy? Že by negativní ohlasy od hráčů na nedostatečně velký poprsí?
-
-
Taky jsem mel ten dojem,ze ji minimalne cisilko pridali, snad uz to tak nechaji.
Poprsi stranou, zabery ze hrani se mi zatim ibi a je to po X letech prvni TR, ktery bych si i zahral.
-