Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pete.palis
    pohonil sem *5*
    • Pampelisska
      Slípky po zahradě?
      • Pete.palis
        yep!..s Larou to samozřejmě nemá nic společnýho! *8*
  • Ale jo, zkusim zapomenout že to měl bejt Tomb Raider a budu to brát jako akční hru v pěknym prostředí. Docela se i těšim
  • Mě baví, že i v 21. století pořád existujou hry, kdy postava chodí "ve vzduchu", případně oheň louče je zavřený zřejmě v akvárku, takže na pohyb plamene nemá pohyb louče vliv. A na začátku jak vlezla do bystřiny řikal sem si "sakra, kdo ji tam pod vodou przní?".
    • Ten oheň bych třeba ještě pochopil, těžko se budou babrat s nějakou voxelovou simulací ohně která by krásně vypadala a reagovala na pohyb. Ostatně na takovýhle vychytávky beztak nemají ty plečky jedny konzolský výkon.
      Co je ale 100 % pravda je, že to chození ve vzduchu je opravdu do očí bijící a v dnešní době by to bejt nemělo. Na schodech s tím ale bývá vždycky trochu problém, ale třeba to do vydání ještě opraví.
  • montatatana
    Nebylo tohle video i na E3 nebo jinym veletrhu? Vzdyt jsou to uplne stejny zabery...
  • Téda... zrovna hraju TR3, tak mám celkem čerstvě zažité jak se to hraje a tohle... no, mnohem to vypadá jako Assassin's Creed doplněný o obrovské množství cutscén.
  • Tezko rict jak na tom bude cela hra, ale budi to ve me velmi dobry dojem. Tomb Radier jsem hral prvni dva dily coz uz je hodne davno, dalsi dily mne proste prisly uplne to stejny a ty posledni to uz slo uplne mimo me. Dost povedeny restart, celkove na me hra zanechala pozitivni dojem tim celym pojetim. Zatim jsem tohle v zadne hre nevidel, mam na mysli to reagovani na zraneni, celkove pohyby postavy, prechod do krytu je velmi zajimavy. Hodne na me cela postava pusobi realisticky, nebo aspon o dost vic nez v jinych hrach. Ve srovnani treba se Samem Fisherem kde mi prijde, ze postava se hybe jako ninja po 20 kavach je tohle urcity pokrok. Jestli to bude klise, koridor apod. to se teprve uvidi, mne se zatim hra libi tim co predvadi, ale to muze byt pouze muj nazor :-) Za me palec nahoru tehle hre
  • Inšpirácia v Uncharted je zjavná, ale oproti nemu to stejne vypadá ako budget.
  • Na kozičkách bych ještě trošku přidal, jinak to vypadá docela dobře :)
  • Jsem jedinej, komu to děsně připomíná Far Cry 3? Izolovanej ostrov plnej šílenejch zabijáků, hrdina (hrdinka), který se z vyděšeného měšťáka vypracuje na vražednou mašinu, osvobozování zajatých přátel, luk, lov, sem tam skriptovaná sekvence... Jasně, asi se to bude hrát dost jinak, ale přijde mi, že v tom, na co designéři nejvíc sázeli jako na unikát (psychologie a vývoj hlavní hrdinky), jim Ubisoft tak trochu vypálil rybník.
    Mno ale samozřejmě z těch pár ukázek člověk neví, jak se to bude vyvíjet dál, uvidíme.
    • Mě teda ne. Volnost tam není žádná, graficky to taky tak skvěle nevypadá, žádné dopravní prostředky. Zatím jsme neslyšeli ani o žádném charismatickém záporákovi. Nemluvě o herní době (to už se vůbec nedá srovnat)
  • Z návodu na Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth:
    "Pokračujte po rampě vpřed kolem levé zdi, vylezte nahoru po žebříku, nyní vás budou několikrát chytat halucinace, takže se nepolekejte, to je v pořádku."
    Len ukazujem, pretože v CoC je strácanie farby pri zranení, absencia HUDu, zbraň až po 1/3 hry, človek si musí počítať náboje sám ...
    Čo má táto Lara na viac? KOZY?
    • Ferdis2
      V CoC si sa nemohol tak sexy napichnúť na trubku ... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit