Přejít na výpis diskuzí
Tomb Raider předvádí jedenáct minut s akční Larou
11.2.2013 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
No.
Takže:
Demo nechtějí vydat, protože "NEEE, NÁŠ PŘÍBĚH!!!"
A pak nám tu 11 minut vypráví o příběhu a hrají to.
Vyvozuji, že hra je sh!t a nechtějí vydat demo, protože by to pak nikdo nekoupil.
Asi se přidávají k trendu, jak se totiž zdá dle dnešního článku v.... nevzpomenu si na jméno, vydávat dema snižuje prodeje hry až o 1/2 a proto se to nevyplácí. A mám pocit, že toto vjádření jde z EA (minimálně se s ním EA ztotožnila).
Takže, závěrem, pirátit pirátit, je to sh*t.
A koupit až Bioshock, Watch_Dogs a Witchera s GTA. -
-
Ale pořád demo, demo... Fakticky nechápu, proč pořád tak prahnete po těch demech! *7*
Podle mě sou dema zlo, protože:
1) Vývojáři většinou vytáhnou nejlepší úsek ze hry a nacpou ho do dema, takže seš pak ošizenej o to nejlepší ze hry a o moment překvapení
2) Ze stejnýho důvodu ti demo neřekne skoro nic o kvalitě celý hry
3) Na dema se ani neobtěžujou udělat pořádnej odinstalátor, takže ve výsledku máš akorát zaneřáděnej počítač zbytečnejma souborama
4) Z dema získáš falešnej dojem o tom, jak bude hra šlapat na tvým počítači, protože se svou (ne)vyladěností téměř vždy liší od finální verze
5) Vždycky je lepší řídit se recenzemi a názory hráčů než promyšleně naservírovanými scénami z dema
Teda aspoň takový sou moje dojmy z mýho naposledy instalovanýho dema... *7* Už ani nevim co to bylo, jak je to dávno... -
-
1) A proto je nejlepší dělat demo třeba jen ze začátku hry, nebo kousek po začátku. Když si vzpomenu, kolikrát jsem proběhl tu základní vesničku v Champions of Norrath... těžko spočítat
2)Základní hratelnostní prvky si ošaháš a už to je více než dost. Například takový Assassin Creed mě přesvědčil, že je shit, po 20minutách. A tak dlouho většina dem trvá.
3)CCleaner a ATF to jistí ;)
4)Nikdo nechce demo z pre-alpha beta omega buildu, demo vydané měsíc před vydáním hry je více než dost.
5)Ok, tak já pujdu na IGN a přečtu si, jak je DA2 a COD:MW3 a Skyrim super. A nebo že bych si skočil na Metacritic a podíval se, jak je Gothic 2 špatná hra? Hmmmmmm! *7* -
kdyby ti nebylo 10, tak bys třeba hrála demo na half-life a nenapsala bys to ...
-
1. Demo Warcrafru III to jasně vyvrací. Demo Mass Effectu 3 taky. "Demo" Diabla III taky.
2. Ale řekne. To jsou prostě jenom výmluvy vývojářů. Navíc to ukáže i grafickou stránku hry i hratelnost hry.
3. To je opět problém "novodobých" dem, ty staré ten problém neměly a vždy šly snadno odinstalovat z počítač. Nebo spíše problém bude mezi židlí a klávesnicí.
4. To je opět docela kec. Většina dem, co byla byla to samé, co daná hra. Mnohdy i sami vývojáři požádali hráče, aby hru nejprve vyzkoušeli před koupí právě z důvodů, zda-li jejich stroje to zvládnou.
5. Recenze jsou subjektivní, mnohdy zaplacené herními studii. (Minulý rok docela skandál v USA) a hráči? Labilnější reprezentativní skupina neexistuje:) -
1) tak to su potom sprosty vyvojari, ktori daju do dema to najlepsie co hra ponuka, a hra zato ocividne nestoji ked ma takych dementnych devs
2) o kvalite celej hry sa dozves az vtedy ked tu celu hru dohras, mna zaujima kvalita technicka
3) to je tvoj problem ze si neves vymazat to co tam nechces
4) kec, kec ktory sa siri internetom od pociatku vekov, kedy nase plane suzovali drsne xeny bojovnice. Ked to raz bezi na tom engine, ked to raz pouziva dane textury, ked to raz pouziva dane efekty, ked tam je raz dana naka rozloha levelu, tak to proste technicku sranku hry odhali dostatocne. Tam neni zaidna magia ani hokus pokus.
5) recenze ani nazor hracu mi nepovie, ako mi ta hra pojde, a ci mi vobec pojde. Odporucene hw pozadavky su len kec.
Nazvi to demo, nazvi do benchmark nazvi to ako chces, pokial nemam moznost si to skusit ci mi to pojde, a ako mi to pojde, nekupujem. Ked je taky strasny problem robit demo, nech daju na steam hru zadarmo na prvych 20 minut, nech vydaju editor a modtools kde si budem moct otvorit naky level.. atd. Moznosti je vela, staci len chcet. Ale naco, ovce nakupia, a este budu aj dupat nozickami ze preco je demo zlo.
Ked ides do obchodu si kupit nove tricko tez si ho skusis v kabinke. Aplikovat princip kradnutia na elektronicke zbozie, to by vseci posktyovatelia obsau velmi radi, ale aplikovat sedliacky rozum a rovnake prava a moznosti ako na tovar hmotny to uz nie. Kup a vypadni. Ale chapem preco te dema nerobia, jednoduhsie je si stiahnut cele dielo naraz, oni sa potom radi ohanaju cislami o priatstve ako im ublizuje, ale ze vacsina ludi co to stiahla to aj kupila, to im uz neva. -
S č. 5 nesouhlasím. Mnohem lepší je, když si hru osaháš na vlastní kůži, i když jen v demo verzi, než aby ti to někdo popisoval a ty sis to jen představoval v hlavě, teda pokud by ses nepodíval na nějaký YT video.
Osobně můžu dát třeba příklad s nejnovějším DmC. Hrál jsem demo - bezva, určitě koupim až to bude stát trochu méně. Ale kdybych demo nehrál a přečetl si jen games.cz recenzi, tak z poloviny vůbec nevím, o čem recenzent píše. Já bych si z té recenze ani neuměl představit, jak ten svět vypadá, jak se ta hra hraje (jestli by mi vyhovovalo ovládání) atd. -
-
To chápu... Ono taky velice záleží na kvalitě daný recenze! Nejlepší je přečíst si jich víc a pouze od osvědčenejch recenzentů... Taky uznávám, že v některejch případech může být demo přínosem, ale většinou je tomu spíše naopak! Nechci tu nikomu nic cpát, jen říkám za sebe - od jistý doby sem na dema úplně zanevřela (z výše popsanejch důvodů)...
-
-
-
-
Sice to vypadá na koridor, ale aspoň se tam pořád něco děje! Lepší než se půl dne trckat velkým poloprázdným světem jako třeba v Oblivionu! Těším se...
-
Restart serie Tomb raider !Video mě přesvědčilo,že vás hra stejně povede k cíli a svoboda volnosti je ta tam..
-
-
Stejně jako v 99% dnešních her?
-
-
Koukám, že původně avizovaná survival hra se nám změnila v copy and paste adventurní arkádu, kterých už máme plno. A že tam hlavní roli hraje vcelku sympaticky vyhlížející holčina celkový dojem moc nezachraňuje. Index očekávání se přiblížil nebezpečně blízko nule.
-
Je super jak sou její prsa naprosto v klidu. Všechny holky by s tímhle nářadím měli vymlácené zuby. *3*
-
2:30 když jede po tom laně, tak má na zádech brokovnici, a když pak propadne tou střechou a visí nad propastí, rázem má na zádech luk a šípy *7*
-
-
Mart9 - Na zádech nese vždycky takovou zbraň, kterou si přepne v inventáři. Podle mě běžná věc ve hrách!
-
To jako splinter cell jen za ženskou.Hodně likvidace + šílené akce typu sjezdu po vodě.
To je hroší než B film.Na Lets Play videu k Dead Space 3 se hrdina táhne chodbou a čeká co za hnus na něj vyleze a do toho mu nějaká borec začne kecat dilema ohledně ženské která patří jemu nebo co.
To je teda WTF. -
-
I SC Conviction se dal krásně hrát stealth stylem (i když trochu víc casual než dříve). Jak na tom bude ten nový si netroufám hádat, ale prý to tak špatné taky není.
Tohle je čistá koridorová akce. Já se teda ze začátku těšil, ale čím víc toho ukázali, tím víc jsem já ztrácel zájem. Tímhle videem můj zájem zakopali metr pod zem.
-
-
nj dobrej joke,,,
-
-
4:22 Jak se napíchla *8* They don't f*ck around.
-
Nevím, ale mě se to líbí. Jednak Lara je v tomhle podání opravdu krásná, ale je to opravdu jiný TOMB RIDER a nevím podle těch 11 minut, jestli je lepší nebo horší, ale je jiný a popravdě se mi líbí, jakým způsobem je to vyprávěný, že ač člověk čeká klišé pointu, stejně to má něco do sebe .. Ale jenom můj názor .. *5*
-
-
Přesně takhle jsem smýšlel než jí dali do ruky samopal. Pak to šlo hodně rychle z kopce...
-
-
Hrám teraz Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth, hrdina je furt imobilizovaný ale nejojká tak, iba dychčí, no čo je to proste chlap.
-
Pekna holka, vybusny sudy, luk.... a stejne vam nevim :D
-
-
Pořád lepší než pražskej golem s bojovejma kombama!
-
-
Tam je ten zasadni problem ze Golem je proste cista fikce ale Lara se tvari jako "realisticke"dobrodruzstvi sestnactilete holky co cestou zabiji lidi lukem. Chapu ale ze nekteri lide to proste nepochopi :D
-
-