-
Prv než som začal hrať , prečítal som si recenziu.Text dával zmysel, výsledná 7, hovorím si pohoďka,celkom dobre to dopadlo. Potom som pustil hru ,prešiel ,a musím naozaj prvý krát zafrflať že táto hra nie je od recenzenta docenená.Výborne menenie prostredia(jaskýň, sneh, vietor,les,hory,pláž),zábavne prestrelky, steatlh, tombs ,alles čo by to malo mať.Výborne bolo aj servírovanie gadgetov ,vždy po akurátne dobe ste dostali niečo nové ,ako nový batman.Príbeh si nespravil hambu tiež . Mýslim si že ak by bolo pod hrou stálo štúdio naughty dog a namiesto lary nathe ,hneď by automaticky hra dostale lepšie hodnotenie , *3* ,som milovník uncharted , ale musím uznať že táto lara sa fakt podarila a vystihla to že som necítil stále ťahaný za ruku koridorom ( aj keď to asi tak bolo ) a dala mi pocítiť takú (síce kvázi) príjemnú voľnosť medzi vynikajúco naskriptovanými akčnými scénami . Dokonca som si užíval aj qte čo sa u mňa deje málokedy.Preto si myslím že by si hra mala zaslúžit byť hodnotím aspoň tak vysoko ako bol spomínaný uncharted , a nie niekde blízko sti napr aliens cm , a iných . Tento titul si naozaj zaslúži hrácku pozornosť
-
Tahle recence mi nepříjde ani jako takové zlo, hru jsem ještě nedohrál a zatím jí tedy vidím sice na 8/10 ale ten jeden bod fakt neni tak hroznej, horší mi příjde fakt že nový alieni dostanou šestku... Pak vedle toho už Lara vypadá jakoby, že je kousek od takové katastrofy, což bych neřekl ani náhodou, že by se tomu mohla jen blížit... I jak ve videorecenzi, tak v psané recenzi se mi to na šestku nerýsuje ani náhodou, možná že za pět nejlíp ale spíše za 4, za ty tolik vychvalované kulisy nebo co... ale kulisy u Lary nám už ten bod nahoru nevynesly, jak tak koukám...
-
-
Recenzia je v pohode...ale nie o nej tu tak veľa ľudia píšu. Ide presne o ten hodnotiaci systém. Keby napr. tí Alieni dostali 4-ku tak tu nik nepindá. V tom je presne ten problém, čo si písal aj ty...že by nekvalitná hra mala mať markatne odlišné hodnotenie od dobre urobenej hry ako napr. Tomb Raider. Nie je to totiž tak úplne férové. Voči tvorcom hry a ani voči nám čitateľom. Tie čísla by mali dávať význam. Veď hodnotenie znamená zisťovanie hodnoty a pripisovanie hodnoty...
-
-
To, že je Aliens nekvalitní hra a Tomb Raider dobře urobená, je zase jen a jen tvůj názor. A může ho mít spousta dalších lidí (včetně mě), ale představ si, že jsou lidi, kteří ten názor mají jiný.
-
-
Ja nikomu neberiem, že ho Aliens colonial marines baví hrať. Baví aj mňa, mám ju kúpenú ...hlavne preto, že som fanúšik Alienov. Mám doma všetky filmy v rozširenej edícii na Blu-ray. Dokonca milujem tak veľmi zatracovaného Prometheusa. Ale to mi nezaslepuje zrak pred faktom, že hra je odfláknutaaa. A je slušne odfláknutá. Vidí to tretina hráčov sveta, ak nie viac...Tak preto nikto nedal Aliens CM hodnotenie 9/10 ...chápeš?
-
-
jo to jsem myslel, souhlasím s tebou :)
-
-
-
Tupá střílečka jako Crysis 3 dostane 9/10 a Tomb Raider jenom 7/10? Čím to? Recenzent je gay. Jiné vysvětlení neexistuje!
-
-
Crysis 3 má 8/10. Co takhle nelhat?
-
Fight Club 29: Když nevíš, tak 7 nebo 8.
-
*1*
-
-
To sú tvoje screeny? Nemal si zapnuté TressFX vlasy? S touto funkciou Lara je živá ako žiadny iný počítačový hrdina.Si poviete že nejaké vlasy sú neni dôležité ale neveril som až kým som si to nevšimol.Úžasná hra z môjho pohľadu.Grafika podľa mňa lepšia ako v ktorejkoľvek inej hre ,hrateľnosť je super a príbeh ani nehovorím.Jediné je to AI.Mohlo by byť lepšie.Ale s trochou predstavy sa to dá prekúsnuť.Nebudem si náladu kaziť neprepracovanými AI. *3*
-
-
TressFX prozatím příliš nefunguje na Inteláckých procesorech. Ten úbytek výkonu je brutální. Jinak si myslím, že to bude pěkná fíčura do budoucna.
-
-
TressFX se nepočítá na procesoru, ale na grafické kartě :)
-
-
Presne tak TressFX zalezi na GK.Ja mam starucky Core2Quad @3,00GHz+ HD6850 /256 bit/ a po doladeni to taha hru s tressfx taha velmi dobre.Vsetko vysoke,nieco ultra a 30-40 a ked vypnem TressFX tak mi to pod 58 fps nekleslo, skoro stale 60.Ale ked som to porovnaval rozdiel je uzasny.Tak krasne urobene vlasy som nikde nevidel.PhysX straca akosi na krase:-)
-
DF -Na Intelu i5 funguje dobře.Možná to ale bude tím, že nemám GFko, ale Radeona.
-
není to tak bohužel. Je toho plný internet.
-
-
-
-
Nejsem fandou Tomb Raidera. Předchozí díly jsem ani nehrál. Ale tohle mě strašně baví. Prostředí je zvolené perfektně, Laru udělali velmi dobře, gameplay je prostě super. Jediná věc, která mi dost vadí, jsou ty skriptované pasáže kdy musíte mačkat různé tlačítka. Já bych se nebál dát i 9/10. Hra mě prostě baví a proto bych dal tolik.
-
-
Možná by stálo za to si starší díl zahrát, je to velmi povedená herní série. A u prvních dílu člověk musel i myslet, když nepoužíval návod:D
-
-
S pokusem udělat z Lary více lidštější bytost je tu dost velkej krach, nepovedlo se a větší smysl a snad i sympatie měla kdy šlo dříve jen kozy :) hodně mi tu hru kazila, asi tak jako když je malej, tlustej smrad v hlavní roli hrdinskýho filmu.. hra je to ale velmi dobrá, občas nechápu kritiku na grafiku, všichni se už asi vidí koulema na nextgenu
-
Stačilo mi projet diskuzi povrchně a je mi jasné. Místo diskuze o hře tu máme diskuze o sedmičce.
-
-
...neviem čo sa čuduješ, keď tu permanentne dávajú neodôvodnené divné hodnotenie hier. Síce Nás presviedčajú, že to nerobia kvôli to aby boli výnimoční ... ale sú. Lebo som nevidel, aby hry neporovnateľnej kvality, mali rovnaké hodnotenie, nikde inde len tu. Tu totiž všetci svorne tvrdia, že hodnotenie nie je podstatné. Len stále nechápem načo tam potom je. Hodnotenie je totiž všade inde ukazovateľom kvality. Tak ako známky v žiackej knižke...alebo suma na výplatnej páske. Na margo recenzie ešte raz: Kvalitnú recenziu odlišuje vedomé úsilie jej autora argumenty zdôvodniť a to nielen čisto subjektívne. Na konci recenzie by malo byť odôvodnené hodnotenie. Nemali by tam byť nejaké útoky, myslím hlavne osobného rázu voči hre ako takej, ktoré sú nehodné skutočného recenzenta. To sa učí "v prvej triede" žurnalistiky *7*
-
-
Ale pokračování více v duchu Tomb Raider a s touhle grafikou bych si nechal líbit. Ty chrámy i pohyby Lary vypadají moc pěkně.
-
Nevím proč prskáte na 7mičku, 7 znamená dobrá hra (protože games využívá celou stupnici 1-10). Je to subjektivní názor autora recenze. ANO je otřesné že vyloženě špatnou hru jako Colonial marines a povedený Tomb Raider dělí jen jeden bod, ale musíte brát v potaz to, že recenze psali 2 lidé, z čehož jeden je fanda alienů a druhý není fanda tomb raidera....
Ruku na srdce, i já hře která by si objektivně zasloužila méně návám více když jsem fanoušek a vše okolo toho žeru (Viz. třeba moje fanouškovska recenze DMC, ano ta hra by měli být 9ka, ale já jí prostě od A do Z zbožnuji a tak sem dal 10). Nejlze napsat objektivní recenzi, od toho umíte číst aby jste si přečetli více recenzí a pohledů na hru a udělali si svůj vlastní obrázek. -
-
Ty ale nie si recenzent na Games, a predpokladám, že ani to nie je tvoje zamestnanie. Takže si pokojne daj aj 10/10 hre ktorá je ti blízka. Ale profesionál, ktorý si zarába písaním recenzií, by mal vedieť že aj keď je fanúšik napr. hier, kde sú tanky, tak nedá hodnotenie napr. hre Tank Racer 8/10. Čitateľ musí mať nejaký ukazovateľ, podľa ktorého by vedel posúdiť kvalitu hry, ešte pred kúpou hry samotnej. A od toho je hodnotenie. Ak by to tak nebolo, ak by si tu dávali recenzenti známky len tak hala-bala, napr. podľa svojho obľúbeného vydavateľa....tak sa ťa teda pýtam: Na čo by som sem teda chodil čítať tie recenzie? Páčilo by sa tebe ako napr. študentovi, keby učka za katedrou, dávala známky podľa sympatie študenta, alebo podľa toho, či nosí jej obľúbenú značku tenisiek? ...Asi nie, tak sa zamysli najprv nad tým, čo tu obhajuješ...
-
-
Neříkám že recenzent tomu dá vysi ci nizsi hodnoceni zamerne. Ale to jestli k znacce chova nachylnost ho ovlivnuje podvedome aniz by o tom vedel a urcite chyby nevnima a prehlizi, pricemz nezaujaty clovek by si jich všiml hned a to podobně u pozitiv hry.
-
-
...vieš, ja viem ako to myslíš. Nezabúdaj ale, že sem chodí veľa ľudí, ktorí recenzie podrobne nečítajú...prípadne nečítajú vôbec. To nehovorí o tom, že sú tu aj mladšie generácie, ktoré nemusia postrehnúť tie odkazy medzi riadkami. Tým sa nechcem nikoho dotknúť. Ideálne by bolo, aby vedel šéfredaktor, ktorý jeho človek je na akú prácu vhodný. V tomto prípade ide o písanie recenzie. To platí aj o dikusiach v podcaste. Veľa krát nie je vyvážená diskusia, lebo sú tam len zástancovia hry, ktorá sa preberá v téme, prípadne naopak, samí odporcovia hry. Ak vediem diskusiu o hre, je normálne tam pozvať: niekoho, kto hru obhajuje ako fanúšik, nejakého odporcu, teda kritika hry. Ďalej odborníka na daný typ hry, či na hru samotnú a najlepšie aj nejakého nezaujatého pozorovateľa od vedľa, či iného maniaka...Chápeš
-
-
-
-
Tak teda nevím, ale 7??? Z recenze mi vyplívá 8... Ješťe jsem nedohrár ale už teď je mi jasné že hra si minimalně teh 8 zaslouží... Pro mě osobně je to za 9 protože od vydání uncharted 2 jsem se za podobnou hru na PC modlil každý den:) Hra určitě není dokonalá ale může mi někdo ukázat hru za posledních pár let která jede v podobném duchu jako nový Tomb Raider?? Prostě 7 mi teda příjde hodně nemístná...
-
-
sám si řekl, že z textu na tebe vyplívá 8mička tak to osmička taky je dle tvé subjektivní interpretace, to co tomu dal autor recenze je irelevantní. Hlavní je jaký dojem na tebe udělá text recenze a hra celkově, né číslo...
-
-
nééééé dva lidi "vyplívá" za sebou! :D combo!
-
-