Přejít na výpis diskuzí
Tommy Milner vás vyzývá v SHIFT 2 traileru
21.3.2011 | Aleš Smutný
40 příspěvků
-
jj.. naservírované to mají opravdu parádně.To se mi na tom právě moc líbí.Amerika mě taky moc nebere,ale třeba takový chevrolet C6R je masakr:-)))Grafika musim říct,že se mi ze všech simulátorů líbí nejvíc díky nasvícení.Nikdy jsem u žádného simulátoru takové neviděl...:-)Prostě to vypadá fakt reálně - stíny a všechno:-)
-
Tesim se na tuto herni bombu uz ji mam v predobjednavce na tojepohoda.cz za pecka cenu.
-
F1 2002, GTR, GTR2, rFactor, Race07 (+datadisky) - ty všechny používají engine gMotor2. Samozřejmne SimBin/Blimey si je lehce upravili, ale nedá se mluvit o nějak velice výrazné změně.
Shift1 má také v sobě gMotor2, ale nad ním je ještě jedna vrstva, která zajišťuje známou klouzavost. Některé mody se snaží tuto novou vrstvu potlačovat, aby se hra chovala zase jako GTR2 (předchozí hra stejných lidí). -
to znám, uřvanec je jedno z mých nejoblíbenějších videí :)
-
já možná i v osmém *1*
-
Ja jezdijem s V8 či Radicalem a už se pomalu objevují i evropské či zámořské tratě ;o) Podle mně až dodělá ten plešatý ale chytrý pán pneumatiky, ostatní polepší trochu engine co do grafiky, k převodovce přibyde nějaká ta další habaďura, tratí, aut 4/4 kousky přibydou (cca 1 a půl až 2 roky) a tou dobou už pomalu bude hafo modů do RF2, k tomu nějaký ten Shift3, Grid 2, LFS 3.0, další 4 evoluce GTR a kdo ví co ještě, takže bude pořád co hrát, juchů :)
-
iRacing má dle mého názoru skvělou formu, v jaké je hra naservírovaná. Sice se za všechno platí, ale člověk má jistotu, že obsah bude mít 100% kvalitu. Jen mě moc neberou ty americké pekáče
-
pardón jsem si nevšiml,tak ja jsem martin2. a ujíždím si teda na iracing.:-)Rfactor mi nevím proč nejak nesedí.Asi proto,že nemám náladu se v tom tak moc hrabat,věčne instalovat nějaký mody a na nastavení volantu jsem taky nějak nepřišel.Pokud můžu srovnat rfactor s iracingem tak u mě vede iracing.(ale vím že je to subjektivní)Po instalaci jsem prakticky skoro nic nenastavoval a vše funguje jak má.V jednoduchosti je síla....-až na ty peníze teda.:-DD
-
Já jsem martin! A v životě jsem iRacing nehrál, jen rFactor!
-
To bych zkazil to překvapení *1*
-
já si teď ujíždim na iracing:-)
-
Auuuuuuuu.. to trochu bolelo... Nemuzes varovat? *1*
-
Je to gMotor2 od ISI. Nevím do jaké míry si ho SimBin upravil pro svoje potřeby ale základ je každopádně identický pokud vím.
-
Samozřejmě. rFactor stojí a padá s modama. Taky na to byl koncipován. Problémem je, že rFactor už je dneska "přemodifikovanej", je pro něj sice velké množství skvělých módů, ale taky hromada naprosto zbytečných a takřka odpadních (vykradené modely, nesmyslná fyzika atd... třeba Subaru WRC co zajede Brno za 1:45 atd...). Ale i tak si myslím, že množství těch velmi dobrých modů i tratí je tak vysoké, že tomu žádná jiná hra snad ani nemůže konkurovat.
-
http://www.youtube.com/watch?v=dmJH84FnQa8 Tady si můžeš poslechnout pořádnej vysavač *1*
-
Zdá se Ti to pištění silný? Věř, že v leckterým reálným závodním autě je to o dost silnější a horší. Není tam holt žádný tlumění... a dělá to převodovka, používá se přímý ozubení, ne úhlový jako u normálních aut.
Zvuková stránka věci je už v prvním Shiftu naprosto báječná... a ve dvojce, zdá se, zase o kousek lepší. -
Jel jsi nekdy v aute??? A jel jsi nekdy v aute s turbem??? *7*
-
Ale vsak rF bol vytvoreny pre modovanie. Ako by inak zarucili, vzdy aktualnu sezonu F1, WTCC ..., No tých onicom modov je dost, ale su aj super mody, ten co si spominal, alebo take Fsone, F1 od LMT, a rozne ine mody od znamych skupin, dalej trate su nadherne spravene, samozrejme zase od tych velkych skupin ako CTDP a podobne.
A myslim, ze v GTR neni uplne rovnaky engine ako v rF. -
Dobrej je do rFactoru i Octavia Cup od český komunity... rFactor už je taky pořádnej dědeček, uvidíme, jak dopadne dvojka. A taky uvidíme, jak nový GTR, který doufám půjde o dost dál než nějaký Shift 2... no a nad tím vším je pro mě iRacing, který má jedinou nevýhodu v tom, že je v něm málo vozů a tratí, ale zase bezkonkurenčně zpracovaných. Kdyby v iRacingu někdy naskenovali Nordschleife, tak bych byl v sedmým nebi...
-
No rF2 uz by mohol konecne byt. Povodne sa planovalo do konca roka 2010 len sa to nejak pretiahlo :-D