Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tu už vymysleli v Británii - viz. články o seznamce "Shag a gamer" *1*
  • a ted back to kitchen
  • Ty voe mam dost :D já měl za to že tyhle skejťácký sr*čky už dávno vyšli z mody, a ono houby. looooool
  • CRYPT
    3ka byla uz fraska, prisla mi takova strasne umela. Nejlepsi dil pro mne byla 1cka, protoze to byla novinka, neznama vec, navic jsem diky tomu zacali sjizdet okoleckovane prkynko, pote ale jak prisla 2ka tak to byl BOOOM vylozene nejvetsi se skvelou hudbou, pro mne zajimavou grafikou. Nad 2kou jsem stravil bez kecu tak 200-300 hodin herniho casu (az dodnes, kde mam THPS2 nainstalovan)
  • zajimava recenze... ale asi jsem opacneho nazoru... grafika je dobra, hratelnost taky... naopak nevim nevim ,ale mozna recenzentka hrala prilis stare Tony Hawky a vsechn oco je o chlup jinak, je na nic... u grafiky se musi uznat, ze to je sileny rozdil, ty stare Tony Hawky bych opravdu uz dnes asi nesnesl. Fyzika byla "spatna" i kdysi, nerekl bych ze v HD predelavce je horsi... a s tim zvedanim a horsi hratelnsoti, no proste s ti mnesouhlasim. Za me se HD predelavka povedla i soundtrack je dobry, i kdyz neni puvodni, ale tohle bych jako chybu nebral, protoze ten vyber je dobry, takze si neni na co stezovat ;) Zamrzi urcite offline coop a multiplayer mi zrovna povedeny neprisel, udelate jeden achievement a nemate duvod ho podruhe zkouset
  • Veskoslav
    Myslel jsem to, kde co je a kde jsou bonusové věci proboha. A vím, o čem to bylo. Nebi sis myslel jako teď vpravo, pak vlevo, dvakrát E, dvakrát C a pak skok?:-D
  • projížděli nazpaměť? *2* nenech se vysmát o tom tonny hawk nikdy nebyl *15*
  • Veskoslav
    Jo kde jsoy ty časy, kdy jsme mapy u této hry projížděli nazpaměť a skákali přes vrtulníky atd.:)Už jsem z toho asi vyrostl:)
  • sleepless
    Diskuse projíždím, takže když je chyba v článku odhalena, hned opravuju. Někdy i bez poděkování, za což se stydím, ale není na to vždycky čas...
  • Cosi
    A šílený korektor taky nebude najmut. *1*
  • sleepless
    Nemáme korektora, nejsme Idnes. :)
  • Do zemdlení blbnout ve slévárně za doprovodu Motörhead ... jo to byly časy *5*
  • Už nemajú nápady na nové názvy tak dávajú všade HD? U filmov to isté...
  • cumpi3
    no...moc ne...ale za pokus nic nedas...skoda, ze THPS3 neobsahuje split-screen...to by šlo "samo" *1* *1*
  • he he, poslední dva posty na games a jako nejzajímavější jsou tam u obou příspěvky, kde se píše aby jsme *1* korektor se určitě může po*rat *16*
  • http://www.fotopatracka.cz/model/card.php?uid=46381&d=1&h=100&crd=1
  • Neda mi to. Chci se zeptat recenzentky, zdali je ta sama Lucie Jirikova, jako je tato slecna? Dekuji za odpoved.
  • MikeiXX
    Kvalitní balící metoda. *2*
  • cumpi3
    Nechceš se někde sejít a pokecat (nejen) o Tonym *1*
  • já sem taky spokojenej.. co sem čekal to jsem dostal :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit